Quote (xGurke @ Sep 26 2012 08:52pm)
http://kepfeltoltes.hu/120926/K_perny_k_p___8211__2012-09-26_20_40_04_www.kepfeltoltes.hu_.png
ezt akartam bepostolni, csak már gecifáradt vagyok
Hali, Villcsi vagyok! Totemállatom a macska, példaképem Hello Kitty (^_^) Kedvenc szimbólumom a denevér, nem véletlen imádom a Bacardi Breezert! Hobbim a szeretkezés és a költekezés ;D Jelenleg egyedül élek Óbudán, és randizgatással töltöm a szabadidőm. Szeretek estig aludni. Kedvenc kajám a gyors és a jégkrém. Egész jól tudok angolul, bár a filmnézésen kívül máshol nemigen tudom e tudásomat kamatoztatni. Barátaim maximum a neten vannak, valószínűleg azért mert nem nagyon kedvelik ha kikezdek velük

Van egy cicám, Baba. Ő az én fogadott gyermekem. Vannak állandó szexpartnereim, de ők nem adják meg azt a lelki békét amire szükségem van, ezért keresek valakit aki igazán fontos lehet számomra

Életem célja megtalálni azt a szerelmemet, akivel egy boldog családot alapíthatok stabil anyagi háttérel. Szeretnék ikreket szülni, és egy albínó kislányt örökbefogadni. A karrierem során célom aktívan támogatni az LMBT közösséget, ami méginkább aktuális lesz számomra ha feleségem lesz. Szóvivőként akarok elhelyezkedni, és azon edzeni hogy profi énekes lehessek a jövőben. Ha kívánhatnék hármat, képességeket kérnék amikkel megvalósíthatnám a vágyaimat. Érzékelhetetlenség, teleportálás, gondolatmanipulálás. Puszi! Villő