d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1386138623863386438654303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Mar 5 2015 05:55am
Quote (zsansaccount @ Mar 5 2015 11:49am)
valaki egyszer írt itt egy tl;dl-t vagy vmi videót berakott, hogy többféle balance lehetséges. Van az, hogy minden champ egyforma erős meg az, amit a riot csinál, h meg sem próbálja mindet egyforma erősre csinálni, csak folyton nerfelgetnek meg buffolgatnak - tehát, hogy folyamatosan változzon a meta.
most, h jön a jungle change, újra viable lesz a sok tankos jungler (pl. naut, voli, etc.) és azért ezek kihatással vannak pl top-ra is, az meg midre... nem azt mondom, h milyen rohadt jók, de sztem azért így talán mégis változatosabb a játék.

En voltam
Es az arrol szolt, hogy ha champ A eros akkor az emberek elkezdenek ra countert keresni es megtalalhak champ Bt aki jo A ellen etc
Ez szep es jo, de ezt nem lehet mar rahuzni riotra, mert ok minden heten szetbasszak a sajat jatekukat valami nerfel/buffal

Fizzel is mit miveltek most.... csak hogy a dotasok is ertsek : van mondjuk Lion vagy hogy hivtak az egyik castert dotaba. Fogtak es ugy fossa nerfeltek h mar tobb ertelme van adt epiteni ra, mint apt
Ezt nevezem
Member
Mar 5 2015 06:18am
Quote (llllllllllll @ Mar 5 2015 12:36pm)
Meg amikor egy champ 3 itemmel ( vayne cipo botrk pd ) sem sebez annyit mint egy másik champ egy itemmel ( graves infy - corki triforce) akkor megint felmerul a kerdes, hogy mirol szol a balance

Lehetne mondani, hogy vayne lategamebe jobb etc
Nem
Nem jobb

scalelés szempontjából jó a vayne, de mocsok a range, 0 escape miatt nem lehet viable pick

annyiban jó, hogy lategame a tankokat nem healeled, hanem tényleges dmgt tolsz - ezzel szemben élve a példáddal corki q r márcsak waweclearre jó, meg max a carryket baszogatni vele

vayne - sajnos - teamfüggő mint a kurvaélet, nem mint a graves :(
Member
Mar 5 2015 06:21am
ja és volt egy kezdeményezés, miszerint a graves e-jére killenként reset, illetve 0 mana jár (ez akkor volt amikor a tristana geciop volt)

szerencsére ezt elvetették
Member
Mar 5 2015 06:27am
még egy tripláért megéri megnézni ezt az új szart, amivel picsánbaszták a junglet

Member
Gold: 5,390.00
Mar 5 2015 06:41am
Quote (llllllllllll @ Mar 5 2015 12:36pm)
Meg amikor egy champ 3 itemmel ( vayne cipo botrk pd ) sem sebez annyit mint egy másik champ egy itemmel ( graves infy - corki triforce) akkor megint felmerul a kerdes, hogy mirol szol a balance

Lehetne mondani, hogy vayne lategamebe jobb etc
Nem
Nem jobb

de volt amikor vayne volt jobb ezeknel (akkor amikor elkezdtel vaynet mainelni hehhehehe). Nem scaleles, hanem kit kerdese az egesz. Most burst kell, ha majd megint op lesz az atoattack akkor vanye egint jobb lesz, ennyi.

Quote (lacketto @ Mar 5 2015 08:28am)
nem tudom mennyire számít erősnek mert új skill distributiont nem találtam, de gondolom a playerek 70%a bronz-silverben tobzódik a maradék meg felette
egyébként ez a tldred tökéletesen megmutatja azt hogy mi az amiért nem jó a lol
nem követem a competitive scenet de már ezerszer hallottam hogy x champion mennyire op és hogy 5 év után még mindig nem voltak képesek értelmes balancet nyomni a játékba és mindig csak egy kis champpool az amivel érdemes játszani
amikor kipróbáltam a jatékot a faszom ki volt azzal hogy minden gameben 3-4 kivételtől eltekintve ugyanazok a herok mentek.
dotában évek óta viable a herok 80%a, persze lehet tolni full tryhardban is az aktuális némiképp erősebb herokat pörgetve de szerencsére hétről hétre változik a játék, idővel mindenre találnak countert
nem akarom fikázni a játékot de nem értem hogy néhány ember akik bőgni járnak ide miért játszanak vele meg azt sem hogy smat miért nem játszik valami world top10 teamben
csak néha nézek bele a topicba de nekem úgy tűnik hogy csak anamy, yupi meg trollboss szeretnek vele igazán a játszani, tőlük jön a legkevesebb bőgés (és megszakértés).

gondolom lolban is lehet replayeket nézni meg van ezer site ahol a gémeid tudod elemezni, ha nem szoktál ilyenekre időt fordítani akkor javaslom hogy kezdj hozzá mert a saját hülyeségeidből is sokat lehet tanulni
ahhoz meg hogy megtanulj 1-1 heroval jól játszani nézz olyan playereket akik szinte teljesen csak az adott herora vannak korlátozódva, tudom hogy lolban nincs olyan sok lehetőség mint dotában (creep pulling, ancient creepek, 3v1 lanek) de ha megnézed hogy az adott champ top 5-10 playerje hogyan játszik vele biztos fogsz találni olyan verziót amit szarnak gondoltál de lehet hogy az a legsikeresebb vagy egyszerüen csak jobban rááll a kezed.

persze nem gondolom hogy nem próbálod a legjobbat kihozni magadból de nálam elég sokat segít a mai napig is az ha például megnézek egy replayt ahelyett hogy játszanék mert nem érzem úgy hogy rá tudnék hangolódni.

nincs ezzel gond, eleg dinamikusan valtozik a meta, hogy melyik 20% az ami viable az mindig mas es nagyon sokmindentol függ, ettol izgibb a jatek, persze nehez neha kovetni, de nekem nincs ezzel bajom

aki nem akarja kovetni, az is el tud boldogulni eleg jol hosszu tavon, de ahhoz marha sok practice kell egy adott champen
Member
Gold: 1,593.00
Mar 5 2015 06:55am
Quote (lacketto @ 5 Mar 2015 07:28)
nem tudom mennyire számít erősnek mert új skill distributiont nem találtam, de gondolom a playerek 70%a bronz-silverben tobzódik a maradék meg felette
egyébként ez a tldred tökéletesen megmutatja azt hogy mi az amiért nem jó a lol
nem követem a competitive scenet de már ezerszer hallottam hogy x champion mennyire op és hogy 5 év után még mindig nem voltak képesek értelmes balancet nyomni a játékba és mindig csak egy kis champpool az amivel érdemes játszani
amikor kipróbáltam a jatékot a faszom ki volt azzal hogy minden gameben 3-4 kivételtől eltekintve ugyanazok a herok mentek.
dotában évek óta viable a herok 80%a, persze lehet tolni full tryhardban is az aktuális némiképp erősebb herokat pörgetve de szerencsére hétről hétre változik a játék, idővel mindenre találnak countert
nem akarom fikázni a játékot de nem értem hogy néhány ember akik bőgni járnak ide miért játszanak vele meg azt sem hogy smat miért nem játszik valami world top10 teamben
csak néha nézek bele a topicba de nekem úgy tűnik hogy csak anamy, yupi meg trollboss szeretnek vele igazán a játszani, tőlük jön a legkevesebb bőgés (és megszakértés).

gondolom lolban is lehet replayeket nézni meg van ezer site ahol a gémeid tudod elemezni, ha nem szoktál ilyenekre időt fordítani akkor javaslom hogy kezdj hozzá mert a saját hülyeségeidből is sokat lehet tanulni
ahhoz meg hogy megtanulj 1-1 heroval jól játszani nézz olyan playereket akik szinte teljesen csak az adott herora vannak korlátozódva, tudom hogy lolban nincs olyan sok lehetőség mint dotában (creep pulling, ancient creepek, 3v1 lanek) de ha megnézed hogy az adott champ top 5-10 playerje hogyan játszik vele biztos fogsz találni olyan verziót amit szarnak gondoltál de lehet hogy az a legsikeresebb vagy egyszerüen csak jobban rááll a kezed.

persze nem gondolom hogy nem próbálod a legjobbat kihozni magadból de nálam elég sokat segít a mai napig is az ha például megnézek egy replayt ahelyett hogy játszanék mert nem érzem úgy hogy rá tudnék hangolódni.

Nem játszok már ezzel a szarral vagy 5 hónapja.

Quote (sylke @ 5 Mar 2015 07:49)
pedig mindent lesmiteolt

Ez meg a másik, lesmiteolom az enemy nexust, de még így is kikapunk.
Member
Mar 5 2015 07:01am
Quote (jarabekg @ Mar 5 2015 01:41pm)
de volt amikor vayne volt jobb ezeknel (akkor amikor elkezdtel vaynet mainelni hehhehehe). Nem scaleles, hanem kit kerdese az egesz. Most burst kell, ha majd megint op lesz az atoattack akkor vanye egint jobb lesz, ennyi.

nincs ezzel gond, eleg dinamikusan valtozik a meta, hogy melyik 20% az ami viable az mindig mas es nagyon sokmindentol függ, ettol izgibb a jatek, persze nehez neha kovetni, de nekem nincs ezzel bajom

aki nem akarja kovetni, az is el tud boldogulni eleg jol hosszu tavon, de ahhoz marha sok practice kell egy adott champen

birom, pont te vagy az aki ezt mondja, mégis fikázol másokat hogy HÁT DÁRIUSZT PICKEL, HAHAHA FASZ

amikor megmondja valaki neked hogy carryznek minden gamedben, akkor meg hát ez nem igaz, csak kitaláljuk

nem is értem, miért basztat a fél topic

meg smat, de ő világéletében béna volt
Member
Gold: 280.00
Mar 5 2015 07:07am
Quote (llllllllllll @ Mar 5 2015 12:55pm)
En voltam
Es az arrol szolt, hogy ha champ A eros akkor az emberek elkezdenek ra countert keresni es megtalalhak champ Bt aki jo A ellen etc
Ez szep es jo, de ezt nem lehet mar rahuzni riotra, mert ok minden heten szetbasszak a sajat jatekukat valami nerfel/buffal

Fizzel is mit miveltek most.... csak hogy a dotasok is ertsek : van mondjuk Lion vagy hogy hivtak az egyik castert dotaba. Fogtak es ugy fossa nerfeltek h mar tobb ertelme van adt epiteni ra, mint apt
Ezt nevezem

balancelték, nem nerfelték. ad tanky buildel majdnem annyi dmget tolsz most mint előtte apvel
Member
Mar 5 2015 07:10am
Quote (llllllllllll @ Mar 5 2015 12:55pm)
En voltam

Ezt nevezem

kijön az a ms-es sparkos item

minden 3. gamebe fizz lesz, mert ahogy érzem, scalelni fog lichbanevel

ÖRÖM BODOTTÁ LESZ AMIKOR 2 HITEL A FIZZ
Member
Gold: 77.00
Mar 5 2015 07:14am
fizz nekem instantban jelenleg a redvás ireliával meg lissandrával együtt
Go Back To Magyar Topic List
Prev1386138623863386438654303Next
Add Reply New Topic New Poll