Quote (llllllllllll @ Mar 5 2015 12:36pm)
Meg amikor egy champ 3 itemmel ( vayne cipo botrk pd ) sem sebez annyit mint egy másik champ egy itemmel ( graves infy - corki triforce) akkor megint felmerul a kerdes, hogy mirol szol a balance
Lehetne mondani, hogy vayne lategamebe jobb etc
Nem
Nem jobb
de volt amikor vayne volt jobb ezeknel (akkor amikor elkezdtel vaynet mainelni hehhehehe). Nem scaleles, hanem kit kerdese az egesz. Most burst kell, ha majd megint op lesz az atoattack akkor vanye egint jobb lesz, ennyi.
Quote (lacketto @ Mar 5 2015 08:28am)
nem tudom mennyire számít erősnek mert új skill distributiont nem találtam, de gondolom a playerek 70%a bronz-silverben tobzódik a maradék meg felette
egyébként ez a tldred tökéletesen megmutatja azt hogy mi az amiért nem jó a lol
nem követem a competitive scenet de már ezerszer hallottam hogy x champion mennyire op és hogy 5 év után még mindig nem voltak képesek értelmes balancet nyomni a játékba és mindig csak egy kis champpool az amivel érdemes játszani
amikor kipróbáltam a jatékot a faszom ki volt azzal hogy minden gameben 3-4 kivételtől eltekintve ugyanazok a herok mentek.
dotában évek óta viable a herok 80%a, persze lehet tolni full tryhardban is az aktuális némiképp erősebb herokat pörgetve de szerencsére hétről hétre változik a játék, idővel mindenre találnak countert
nem akarom fikázni a játékot de nem értem hogy néhány ember akik bőgni járnak ide miért játszanak vele meg azt sem hogy smat miért nem játszik valami world top10 teamben
csak néha nézek bele a topicba de nekem úgy tűnik hogy csak anamy, yupi meg trollboss szeretnek vele igazán a játszani, tőlük jön a legkevesebb bőgés (és megszakértés).
gondolom lolban is lehet replayeket nézni meg van ezer site ahol a gémeid tudod elemezni, ha nem szoktál ilyenekre időt fordítani akkor javaslom hogy kezdj hozzá mert a saját hülyeségeidből is sokat lehet tanulni
ahhoz meg hogy megtanulj 1-1 heroval jól játszani nézz olyan playereket akik szinte teljesen csak az adott herora vannak korlátozódva, tudom hogy lolban nincs olyan sok lehetőség mint dotában (creep pulling, ancient creepek, 3v1 lanek) de ha megnézed hogy az adott champ top 5-10 playerje hogyan játszik vele biztos fogsz találni olyan verziót amit szarnak gondoltál de lehet hogy az a legsikeresebb vagy egyszerüen csak jobban rááll a kezed.
persze nem gondolom hogy nem próbálod a legjobbat kihozni magadból de nálam elég sokat segít a mai napig is az ha például megnézek egy replayt ahelyett hogy játszanék mert nem érzem úgy hogy rá tudnék hangolódni.
nincs ezzel gond, eleg dinamikusan valtozik a meta, hogy melyik 20% az ami viable az mindig mas es nagyon sokmindentol függ, ettol izgibb a jatek, persze nehez neha kovetni, de nekem nincs ezzel bajom
aki nem akarja kovetni, az is el tud boldogulni eleg jol hosszu tavon, de ahhoz marha sok practice kell egy adott champen