d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1386038613862386338644303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 31.25
Mar 5 2015 04:23am
felkelek mondom tolok egy meccset megjött a kedvem hozzá
ali -> i dont support adc i go top
lastpick meg elkezd 0 perctől berohangálni enemyhez feedelni

ggwp rák
Member
Gold: 2.00
Mar 5 2015 04:25am
Quote (Anamy @ 5 Mar 2015 12:10)
hu a rák azért még megvan ezen a szinten is. olyan jó vi junglerünk volt hűű ultra carry :dd

amúgy erre a metás dologra rátérve hát én nem tudom. Szerintem a mi szintünkön nincs erről szó, vannak azok a karik akik a csapathoz tesznek többet, lcsn ezeket nyomatják és vannak amik meg a szóló skillre specializálódnak inkább. nem azt mondom, hogy nincs olyan, hogy x kari jobb mint y csak azért nem ilyen szinten nem igazán vélem ezt felfedezni.
pl nézzük meg az adc rolet aztán javítsatok ki, hogyha tévedek. akiket most pickelnek lcsn az:
sivir, ezreal, graves, kalista - ezeket mint állat akiket meg kevésbé az corki, tristana, lucian.
akkor ezek szerint most ők illenek bele a metába ehhez képest ott vannak még : cait, jinx, draven, twitch, vayne, ashe. akikkel mint az állat úgy lehet carryzni soloqban. és akkor a maradék: kog, mf, varus, urgot, quinn. ezek szerintem is teljesen useless karakterek így s5ben a jelenlegi helyzetben.
szóval lényegében azt akarom mondani, hogy van a karaktereknek az a 25%a amit lcsn pickelnek amiket nevezzünk akkor "metának". van még 55% amivel simán lehet játszani mert szintén tök erősek és az a maradék 20% az meg tényleg rakás szar jelenleg és csak veszteséget okoz ha pickelik.
én így gondolom aztán nem tudom ti, hogy látjátok.

http://www.lolking.net/champions/

én ezt szoktam nézegetni, vicces, hogy mi a népszerű, minek magas a winrate-je, etc. "Percentages are based on weekly data sets, all regions and leagues." jó lenne látni mondjuk patchenkénti lebontásban is
Member
Gold: 0.00
Mar 5 2015 04:53am
Quote (zsansaccount @ Mar 5 2015 10:25am)
http://www.lolking.net/champions/

én ezt szoktam nézegetni, vicces, hogy mi a népszerű, minek magas a winrate-je, etc. "Percentages are based on weekly data sets, all regions and leagues." jó lenne látni mondjuk patchenkénti lebontásban is

Redditen szoktak postolni
Meg mar van egy oldal ami patchakre lebontva mutatja... hat ... vicces szokott lenni :D

Quote (Anamy @ Mar 5 2015 10:10am)
hu a rák azért még megvan ezen a szinten is. olyan jó vi junglerünk volt hűű ultra carry :dd

amúgy erre a metás dologra rátérve hát én nem tudom. Szerintem a mi szintünkön nincs erről szó, vannak azok a karik akik a csapathoz tesznek többet, lcsn ezeket nyomatják és vannak amik meg a szóló skillre specializálódnak inkább. nem azt mondom, hogy nincs olyan, hogy x kari jobb mint y csak azért nem ilyen szinten nem igazán vélem ezt felfedezni.
pl nézzük meg az adc rolet aztán javítsatok ki, hogyha tévedek. akiket most pickelnek lcsn az:
sivir, ezreal, graves, kalista - ezeket mint állat akiket meg kevésbé az corki, tristana, lucian.
akkor ezek szerint most ők illenek bele a metába ehhez képest ott vannak még : cait, jinx, draven, twitch, vayne, ashe. akikkel mint az állat úgy lehet carryzni soloqban. és akkor a maradék: kog, mf, varus, urgot, quinn. ezek szerintem is teljesen useless karakterek így s5ben a jelenlegi helyzetben.
szóval lényegében azt akarom mondani, hogy van a karaktereknek az a 25%a amit lcsn pickelnek amiket nevezzünk akkor "metának". van még 55% amivel simán lehet játszani mert szintén tök erősek és az a maradék 20% az meg tényleg rakás szar jelenleg és csak veszteséget okoz ha pickelik.
én így gondolom aztán nem tudom ti, hogy látjátok.

Jatszal vaynet corki vagy graves ellen
Aterzed a fajdalmamat pillanatok alatt

This post was edited by llllllllllll on Mar 5 2015 04:54am
Member
Mar 5 2015 05:04am
Quote (llllllllllll @ Mar 5 2015 11:53am)
Meg mar van egy oldal ami patchakre lebontva mutatja... hat ... vicces szokott lenni :D

vayne nem jó graves ellen

ha nincs supportod aki tudja a dolgát, graves meg fog enni lvl6on, utána meg lavina
Member
Gold: 77.00
Mar 5 2015 05:17am
Quote (llllllllllll @ 5 Mar 2015 12:53)

én nem vayneezek mert nem tudok vele játszani meg nem is tetszik a stílusa, próbáltam de nem ment, öreg tanúsíthatja :(
Member
Mar 5 2015 05:24am
Quote (Anamy @ Mar 5 2015 12:17pm)
én nem vayneezek mert nem tudok vele játszani meg nem is tetszik a stílusa, próbáltam de nem ment, öreg tanúsíthatja :(

de a gamet megnyertük ezpz
Member
Gold: 5,390.00
Mar 5 2015 05:29am
Quote (TrollBoss @ Mar 5 2015 12:04pm)

ha nincs supportod aki tudja a dolgát, graves meg fog enni lvl6on, utána meg lavina

o is ugyan ezt ugyan ezt mondja szerintem
Member
Mar 5 2015 05:33am
Quote (TrollBoss @ Mar 5 2015 11:04am)

Errol beszelek

Amikor van ket champion, akik tegyuk fel linearisan scalelnek, de az egyik nullabol indul x meredekseggel, a masik meg 10bol 2x meredekseggel, akkor kerdem en, hogy mi szukseg van az elso championra? Ez a fo problemam riot 'balance' rendszerevel
Member
Mar 5 2015 05:36am
Meg amikor egy champ 3 itemmel ( vayne cipo botrk pd ) sem sebez annyit mint egy másik champ egy itemmel ( graves infy - corki triforce) akkor megint felmerul a kerdes, hogy mirol szol a balance

Lehetne mondani, hogy vayne lategamebe jobb etc
Nem
Nem jobb
Member
Gold: 2.00
Mar 5 2015 05:49am
Quote (llllllllllll @ 5 Mar 2015 13:33)
Errol beszelek

Amikor van ket champion, akik tegyuk fel linearisan scalelnek, de az egyik nullabol indul x meredekseggel, a masik meg 10bol 2x meredekseggel, akkor kerdem en, hogy mi szukseg van az elso championra? Ez a fo problemam riot 'balance' rendszerevel

valaki egyszer írt itt egy tl;dl-t vagy vmi videót berakott, hogy többféle balance lehetséges. Van az, hogy minden champ egyforma erős meg az, amit a riot csinál, h meg sem próbálja mindet egyforma erősre csinálni, csak folyton nerfelgetnek meg buffolgatnak - tehát, hogy folyamatosan változzon a meta.
most, h jön a jungle change, újra viable lesz a sok tankos jungler (pl. naut, voli, etc.) és azért ezek kihatással vannak pl top-ra is, az meg midre... nem azt mondom, h milyen rohadt jók, de sztem azért így talán mégis változatosabb a játék.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1386038613862386338644303Next
Add Reply New Topic New Poll