Quote (zsansaccount @ Mar 5 2015 10:25am)
http://www.lolking.net/champions/én ezt szoktam nézegetni, vicces, hogy mi a népszerű, minek magas a winrate-je, etc. "Percentages are based on weekly data sets, all regions and leagues." jó lenne látni mondjuk patchenkénti lebontásban is
Redditen szoktak postolni
Meg mar van egy oldal ami patchakre lebontva mutatja... hat ... vicces szokott lenni

Quote (Anamy @ Mar 5 2015 10:10am)
hu a rák azért még megvan ezen a szinten is. olyan jó vi junglerünk volt hűű ultra carry :dd
amúgy erre a metás dologra rátérve hát én nem tudom. Szerintem a mi szintünkön nincs erről szó, vannak azok a karik akik a csapathoz tesznek többet, lcsn ezeket nyomatják és vannak amik meg a szóló skillre specializálódnak inkább. nem azt mondom, hogy nincs olyan, hogy x kari jobb mint y csak azért nem ilyen szinten nem igazán vélem ezt felfedezni.
pl nézzük meg az adc rolet aztán javítsatok ki, hogyha tévedek. akiket most pickelnek lcsn az:
sivir, ezreal, graves, kalista - ezeket mint állat akiket meg kevésbé az corki, tristana, lucian.
akkor ezek szerint most ők illenek bele a metába ehhez képest ott vannak még : cait, jinx, draven, twitch, vayne, ashe. akikkel mint az állat úgy lehet carryzni soloqban. és akkor a maradék: kog, mf, varus, urgot, quinn. ezek szerintem is teljesen useless karakterek így s5ben a jelenlegi helyzetben.
szóval lényegében azt akarom mondani, hogy van a karaktereknek az a 25%a amit lcsn pickelnek amiket nevezzünk akkor "metának". van még 55% amivel simán lehet játszani mert szintén tök erősek és az a maradék 20% az meg tényleg rakás szar jelenleg és csak veszteséget okoz ha pickelik.
én így gondolom aztán nem tudom ti, hogy látjátok.
Jatszal vaynet corki vagy graves ellen
Aterzed a fajdalmamat pillanatok alatt
This post was edited by llllllllllll on Mar 5 2015 04:54am