Quote (yupi @ 5 Mar 2015 11:32)
gl
én dia3 100lp-ről visszaestem dia4 0-ra. most megint dia3ba promózok :wacko:
hu a rák azért még megvan ezen a szinten is. olyan jó vi junglerünk volt hűű ultra carry :dd
amúgy erre a metás dologra rátérve hát én nem tudom. Szerintem a mi szintünkön nincs erről szó, vannak azok a karik akik a csapathoz tesznek többet, lcsn ezeket nyomatják és vannak amik meg a szóló skillre specializálódnak inkább. nem azt mondom, hogy nincs olyan, hogy x kari jobb mint y csak azért nem ilyen szinten nem igazán vélem ezt felfedezni.
pl nézzük meg az adc rolet aztán javítsatok ki, hogyha tévedek. akiket most pickelnek lcsn az:
sivir, ezreal, graves, kalista - ezeket mint állat akiket meg kevésbé az corki, tristana, lucian.
akkor ezek szerint most ők illenek bele a metába ehhez képest ott vannak még : cait, jinx, draven, twitch, vayne, ashe. akikkel mint az állat úgy lehet carryzni soloqban. és akkor a maradék: kog, mf, varus, urgot, quinn. ezek szerintem is teljesen useless karakterek így s5ben a jelenlegi helyzetben.
szóval lényegében azt akarom mondani, hogy van a karaktereknek az a 25%a amit lcsn pickelnek amiket nevezzünk akkor "metának". van még 55% amivel simán lehet játszani mert szintén tök erősek és az a maradék 20% az meg tényleg rakás szar jelenleg és csak veszteséget okoz ha pickelik.
én így gondolom aztán nem tudom ti, hogy látjátok.