Quote (Karan2_Returned @ 2 Feb 2018 05:08)
talalkoztam random csajjal, beszelgettünk szep dolgokrol hogy mennyire szereti ha folytogatjak szex közben, utana le is dumaltunk egy vacsorat
egy nappal elöre rairok hogy hany oratol er ra, irta hogy szinte barmikor. mivel meg kerestem hova menjünk es nem foglaltam asztalt ezert gondoltam masnap irok neki
reggel rairok hogy okj akkor 19 orakor ott es ott tali, erre valaszol hogy tul sokaig nem valaszoltam, azt hitte dodgeolok ezert szervezett mas programot
rip in pepperoni, de legalabb nem kell youtube tutorialokat neznem hogyan kell nöket folytogatni
Hat ezt elkurtad, elso randira minek talasz ki ilyen hulyesegeket hogy asztalfoglalas, ha van egy hely amirol tudod hogy jo akkor vidd oda es ne probald magadat tobbnek mutatni mint ami vagy. Gondolom a hetkoznapi eletben nem foglalsz asztalt a mekibe..
Meg amugy ha irtad volna neki hogy meg nem dontotted el hogy hova viszed de reggelre tudni fogod akkor nem ejtett volna pofara.
Irany a kovetkezo csaj es ilyen amator hibakat ne csinalj mert a faszomon felall a szor amikor olvasgatom hogy milyen autista modon tudsz 1-1 randit vagy beszelgetest elbaszni..