d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1385838593860386138624303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Mar 4 2015 12:59pm
istenem ha ezt végigolvasnám biztos valami tartós betegségem keletkezne
Member
Gold: 5,390.00
Mar 4 2015 01:40pm
3

Akkor mi alapján pickel az ember, illetve itt azt is leírom, miért fontos tisztelni a metát. Azért fontos tisztelni a metát, mert olyan champek válnak részévé általában, amiknek a kitje tartalmazza mindazt, ami a jelenlegi környezetben erős és abba bele is illik, illetve passzol a többi erős champ kitjéhez, és jó az ellenfél erős champjei ellen is. Ha valaki -szíve joga - az INDZSOJ vagy a FUCK U THATS WHY faktor miatt nem pickel meta champet, felesleges hátrányba sodorja magát, de ami még rosszabb (mert ezt mindenki leszarná), 4 másik embert is, hiszen a champed nem kitje nem tartalmazza azt amire a saját csapatodnak szüksége lenne, vagy arra kényszeríted őket (4 MÁSIK EMBERT), hogy a te champed gyengesége körül kelljen játsszania egy egész játékon keresztül (gondolom mindenkinek ismerős, hogy a 0-3-ban lévő vayne freezeli botot, miközben az enemy bot miden beveri a tornyot, hogy a te midesed se farmolni se roamolni ne tudjon, de 15 perc múlva még mindig azt hiszi, hogy egy neki az 1v5, és ordibál veled, hogy i a kurva anyádért nem pealelsz neki teamfightban).

Szóval tl;dr ha szart pickelsz nem csak magaddal baszol ki, hanem 4 másik csórival is, akik jó esetben megpróbálnak alkalmazkodni, rossz esetben meg max ugatni fognak.

4

Akkor mikor is pickelhetünk ilyen champeket? Egyértelmű : 1.: ha klasszisokkal jobbak vagyunk az elonal ahol játszunk (ami ha nem smurfolunk nem túl valószínű), vagy ha annyit gyakoroltnk az adott chapen, hogy már csak emiatt meghaladjk a saját elonk skillcapét, persze csak ezen az egyetlen champen (így válunk ugye 1 trick ponyvá).
Out of the box, overrated és underrated karakterek. Ez lehetne másik bekezdés is, de ide veszem, mert a másik túl rövid lenne, és hülyén nézne ki. Attól még hogy valami metává válik nem feltétlen annyira erős mint gondolják az emberek, egyszerűen csak egy streamer felkapta, lemásolták, szar megesik (nerfet is fog kapni), de ez ellen sokkal könnyebb játszani, szóval kontraprodktív winratiot szokott eredményezni. És attól, hogy még valaki nem találta meg, bizony lehet valami op, de attól még hogy valami out of meta, nem underrated automatikusan. És persze lehet out of box chapeket pickelni, de amögé rengeteg gondolatot kell tenni, és nagyon pontosan kell ismerni az in box champeket, hogy erre képesek legyünk, a játék nagyon nagyon mély megértésére van szükség ahhoz, hogy önmagunkban is tudjuk innoválni a metát.(van erre pár személyes példám, és személyes kudarcom is, ha valakit érdekel leírom)

Szóval tl;dr: lehet szart mást pickelni, de akkor nyerned kell vele, illetve meg kell indokolnod miért pickeled.

This post was edited by jarabekg on Mar 4 2015 01:41pm
Member
Mar 4 2015 01:55pm
5

Akkor eljutunk hozzám, hogy miért pickelem azt amit pickelek. Elég sok rágalom ért már engem, hogy azt játszom amire mindenki az mondja, hogy opopop. Ez telibevert faszság. Én hiszek abban, hogy a fenti indokok miatt, igenis tudni kell meta champekkel játszani, ha fun ha nem fun, ez működik, illetve szeretek olyan champekkel játszani, amikről úgy gondolom, hogy erős, és kevesen játsszák. Ha nem mennek a meta pickek az embernek esélye sincs normális 5v5 teamben játszani, az 1 trick ponykat kibannolják, a szar champeket meg épkézláb enemy teamek körül játsszák. Ennyi. (lenne még pár tldr, de ár nincs türelmem gépelni, szóval gyorsan lezártam)
Member
Mar 4 2015 02:08pm
:locked:
Member
Mar 4 2015 02:44pm
Quote (jarabekg @ Mar 4 2015 07:55pm)
5

Akkor eljutunk hozzám, hogy miért pickelem azt amit pickelek. Elég sok rágalom ért már engem, hogy azt játszom amire mindenki az mondja, hogy opopop. Ez telibevert faszság. Én hiszek abban, hogy a fenti indokok miatt, igenis tudni kell meta champekkel játszani, ha fun ha nem fun, ez működik, illetve szeretek olyan champekkel játszani, amikről úgy gondolom, hogy erős, és kevesen játsszák. Ha nem mennek a meta pickek az embernek esélye sincs normális 5v5 teamben játszani, az 1 trick ponykat kibannolják, a szar champeket meg épkézláb enemy teamek körül játsszák. Ennyi. (lenne még pár tldr, de ár nincs türelmem gépelni, szóval gyorsan lezártam)

az összes közül ez a legnagyobb faszság, de vicces, hogy te így látod a dolgot :rofl:
Member
Gold: 280.00
Member
Mar 4 2015 03:44pm
Quote (llllllllllll @ Mar 4 2015 09:44pm)
az összes közül ez a legnagyobb faszság, de vicces, hogy te így látod a dolgot :rofl:

gurguke )))))

kerlek eszerveket, hamar vettem a faradtsagot es leirtam mit gondolok, te is megteheted
Member
Gold: 80.00
Mar 4 2015 04:54pm
Quote (jarabekg @ 4 Mar 2015 20:55)
5

miért játszol olyan dologgal ami nem fun, ha nem kapsz érte sok sok pénzt? :wacko:
Member
Gold: 1,593.00
Mar 4 2015 10:33pm
Quote (TrollBoss @ 4 Mar 2015 18:59)
istenem ha ezt végigolvasnám biztos valami tartós betegségem keletkezne

Beleolvastam az 5.-be, kijött a glutén mentes ebolám.
Kösz Jebarakg..
De komolyan, mi a fasznak játszol ezzel a játékkal jara? Jó nem vagy benne, tanácsokat nem tudsz adni vagy ha adsz is azok jó szarok.
Azt meg ne tagadd le hogy nem csak a fotm champekkel játszol, mert mindenki tudja hogy mást nem tudsz. Bejön a fotm 3 nap után, neked 5. napon már 80 gamed van vele és 50.5% winratiod..
Ha megtanultál volna játszani az elejétől fogva már rég diamond lennél, anamy is azért diamond mert végigjátszotta a játékot és normálisan haladt, nem úgy mint te hogy belekapsz itt ott a játékba meg champbe és várod a cselendzsert.
Hülye zsidó.
Anamy meg yupi amúgy a best most subon.
Member
Mar 5 2015 12:13am
Quote (Smat @ Mar 5 2015 05:33am)
Beleolvastam az 5.-be, kijött a glutén mentes ebolám.
Kösz Jebarakg..
De komolyan, mi a fasznak játszol ezzel a játékkal jara? Jó nem vagy benne, tanácsokat nem tudsz adni vagy ha adsz is azok jó szarok.
Azt meg ne tagadd le hogy nem csak a fotm champekkel játszol, mert mindenki tudja hogy mást nem tudsz. Bejön a fotm 3 nap után, neked 5. napon már 80 gamed van vele és 50.5% winratiod..
Ha megtanultál volna játszani az elejétől fogva már rég diamond lennél, anamy is azért diamond mert végigjátszotta a játékot és normálisan haladt, nem úgy mint te hogy belekapsz itt ott a játékba meg champbe és várod a cselendzsert.
Hülye zsidó.
Anamy meg yupi amúgy a best most subon.

anamy diamondjanak koze lehet ahhoz is, hogy annyit jatszot 0,75 season alatt, mint en 3 :)

Anamy amugy d2 pvpben is sokkal jobb volt nálam, szóval biztos ezerszer jobbak a finommotorikus készségei, de ennek ellenére a játékot fele annyira sem ismeri és érti mint én (idővel biztos ebben is túltesz rajtam). Ha veszed a fáradtságot, és végigolvasod az egészet, akkor pontosan leírom, hogy mit miért teszek, de gondolom, hogy megint csak feljöttél 10 percre összefüggéstelenül ugatni, szóval nem is tudom minek válaszolok.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1385838593860386138624303Next
Add Reply New Topic New Poll