Quote (SteelMeetsSteel @ Feb 22 2020 01:46pm)
????
nyilvan semmi veszelyes nem tortenhet, ha veletlenszeruen kivalasztasz egy oldoszert meg egy savat vagy peroxidot kb 99% az eselye hogy megolheted magad veluk
van a pincemben 2-3 doboz ilyen labori uvegcse, kemcso meg mittomen. ha elgkozelebb otthon vagyok megnezhetem emgvan e meg ha neked jo valamire, amugy csak kidobnam
eleg gyaszosan nez ki az az asztal
megköszönném, kurva nehéz mindenféle ilyet találni mert általában nagymennyiségben lehet hozatni vidéki cégektől, 2 bolt van pesten ahova járok, egyik vegyszer másik alapabb laboreszköz de minden más ebay kb
e/ asztalhoz hozzátartozik, hogy éppen lakásfelujitásban is vagyunk ugyhogy az egész pince egy káosz ugy overall, itt még egész sokminden le van pakolva az asztalról (a földre mondjuk)
Quote (MarcusD @ Feb 22 2020 01:54pm)
nálam a peroxidok meg a tömény savak beletartoznak a veszélyes dolgok közé, remélem is hogy ilyeneket nem tárol ott a polcon meg foglalkozik velük a nyílt asztalon
általában a kertben csinálok mindent ami gázfejlődéssel v porral jár, általában erősen vizezettek a savjaim, csak kénsav van 90%+ de az meg kvázi anyámnak is van fent a konyhában mint lefolyótisztitó
30% os peroxidom van ami egyébként kicsit engem is meglep hogy eladják minden jöttmentnek
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 22 2020 01:56pm)
nem tudok mit hozzaszolni, de ha tudsz svajci kokaint fozni, akkor lmk
nem csinálok drogokat soz igyis elég watchlisten fentvagyok már valoszinűleg
This post was edited by cowding on Feb 22 2020 07:11am