Quote (beni @ Sep 24 2012 10:47am)
Jelenleg évek óta nem csinál semmit a gyerek (tudtommal), mint tolja a wowot, fröcsög a világra, hogy milyen egy szar, aztán két seggvakarás közben kitalálja, hogy ő megváltja a világot és amikor kétkedő szemráncolást kap cserébe, akkor elkezd anyázni, hogy ő csak jót akart. Nem tudom te hogy vagy vele, de aki segíteni akar a világon az fogja magát és teszi, nem pedig anyázással meghintett litániát ír szerencsétlen sorsáról.
Mellesleg rátapintottál a lényegre. Félek, hogy diakónus lesz belőle és dugába dől az életem az új világrendben.
Igaz, intézhetné máshogyan is
De azért öngyilkosságra buzdítani, mint egyfajta megoldást kínálva egy kicsit erős. Elvégre nem egy tömeggyilkosról beszélünk aki százezreket nyomorított meg, hanem egy szerencsétlen faszról aki nem képes felnőni.
Ami szerintem önmagában nem érdemel halált
Quote (Fej @ Sep 24 2012 10:49am)
egyszer kifejtette h azert nem vallana gyereket, mert ő sem tudja / tudta azt csinalni amit szeretett volna (egész nap wowozni), hanem meg kell felelni a társadalom elvárásainak (járni kell iskolába, esetleg dolgozni), ezért ilyen mocsok világban nem érdemes gyereket vállalni

Olvastam és szerintem rohadtul nem erről szólt, hogy az a baj, hogy iskolába meg dolgozni kell járni