d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1384838493850385138524765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Feb 17 2020 02:10pm
az meg hogy a startjuk szar lett... hat ennel joval komolyabb teameknek van/volt mar szar startjuk.
lasd : blizzard, ea, sot a szent GGG is.
mit varnak 1 csapattol, akiknek elso jateka? azt, hogy kibereltek a fel telia szerverparkot? ugyanmar....
Member
Gold: 21,598.00
Feb 17 2020 02:10pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 17 Feb 2020 23:06)
ez teny, de a jatekok tulnyomo tobbsege buy2play, ezen nem kene kiakadni.
arra celoztam ezzel, hogy nem azert sir a 40$n, mert ez fel evi fizetese, hanem mert csak ugy sir valamin.
aki vakon megveszi = idiota
ha sajnalja ra a lovet, akkor maskor nezzen rendesen utana.
a jatek amugy mar kurvaregota early accessben van.

early accessben $10el olcsóbb volt ami szerintem elég top kek de aztán lehet hogy bevett szokás, nem sok EA gamet veszek
Member
Feb 17 2020 02:17pm
Quote (MarcusD @ 17 Feb 2020 21:10)
early accessben $10el olcsóbb volt ami szerintem elég top kek de aztán lehet hogy bevett szokás, nem sok EA gamet veszek

de akkor mar kiderult gondolom az, hogy dupelni lehet, es tele van buggal, nem?
Member
Gold: 21,598.00
Feb 18 2020 04:59am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 17 Feb 2020 23:17)
de akkor mar kiderult gondolom az, hogy dupelni lehet, es tele van buggal, nem?

ezt hogy érted

kiadták a játékot early accessből és rábasztak +10 dollárt a játék árára
Member
Feb 18 2020 05:43am
Quote (MarcusD @ 18 Feb 2020 11:59)
ezt hogy érted

kiadták a játékot early accessből és rábasztak +10 dollárt a játék árára

gondolom rendesen kiadott game kicsit tobbet nyujt, mint amit early access nyujtott. vmi lv20at olvastam (lehet hogy regi beta), most meg vmi 90ig lehet menni
raadasul early access = lofasz se garantalja, hogy holnap nem adjak fel az egeszet a gecibe, es soha nem latod a lovedat. kb ilyen kickstarter szint tudtommal.
cserebe viszont semmi buzerans mtx, semmi lootbox, semmi rmt (marmint a gameben belul).
ha f2p lenne, akkor azon menne a siras....

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Feb 18 2020 05:51am
Member
Gold: 27,943.00
Feb 18 2020 06:06am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 17 Feb 2020 21:10)
az meg hogy a startjuk szar lett... hat ennel joval komolyabb teameknek van/volt mar szar startjuk.
lasd : blizzard, ea, sot a szent GGG is.
mit varnak 1 csapattol, akiknek elso jateka? azt, hogy kibereltek a fel telia szerverparkot? ugyanmar....

es akkor mi a faszom van, adjanak ki minden jatekot egy rakas szarnak, mer a d3 is szar volt 10 eve?
ez a legretardaltabb dolog, amit a sok whiteknight tol folyamatosan, de ha ti elvezitek a bugos elvezhetetlen launchokat, akkor mosolyogjatok csak hozza, mert "nem csak ez a jatek szar :)"

+ amennyi penzt leakasztottak a launchon meg kozvetlenul elotte amig meg 30 euroert lehetett venni a jatekot, miert ne berelnenek extra szervereket?
jon erre is a sok idiota, hogy "hu hat early accessben max 2k ember jatszotta a jatekot, honnan tudtak volna, hogy ennyien jonnek launchra?" mondjuk onnan, hogy annyi embernek meg se erne jatekot fejleszteni meg kiadni, pontosan tudjak ok is, hogy mire lehet szamitani. foleg hogy meg mindenfele poe influencereket is felbereltek, hogy toljak+reklamozzak a jatekukat, gondolhatjak, hogy nem 3ezer ember fog majd vele jatszani.

tobbi komment meg nc, "nekem nem bugos, nekem nem crashel" - masnak meg igen, most akkor mivan.

mas kerdes, hogy ha semmi technikai problema nem lenne vele, nekem akkor se tetszene, semmi ujat nem nyujt azon kivul, hogy szepen nez ki
Member
Feb 18 2020 06:16am
Quote (bajcli @ 18 Feb 2020 13:06)
es akkor mi a faszom van, adjanak ki minden jatekot egy rakas szarnak, mer a d3 is szar volt 10 eve?
ez a legretardaltabb dolog, amit a sok whiteknight tol folyamatosan, de ha ti elvezitek a bugos elvezhetetlen launchokat, akkor mosolyogjatok csak hozza, mert "nem csak ez a jatek szar :)"

+ amennyi penzt leakasztottak a launchon meg kozvetlenul elotte amig meg 30 euroert lehetett venni a jatekot, miert ne berelnenek extra szervereket?
jon erre is a sok idiota, hogy "hu hat early accessben max 2k ember jatszotta a jatekot, honnan tudtak volna, hogy ennyien jonnek launchra?" mondjuk onnan, hogy annyi embernek meg se erne jatekot fejleszteni meg kiadni, pontosan tudjak ok is, hogy mire lehet szamitani. foleg hogy meg mindenfele poe influencereket is felbereltek, hogy toljak+reklamozzak a jatekukat, gondolhatjak, hogy nem 3ezer ember fog majd vele jatszani.

tobbi komment meg nc, "nekem nem bugos, nekem nem crashel" - masnak meg igen, most akkor mivan.

mas kerdes, hogy ha semmi technikai problema nem lenne vele, nekem akkor se tetszene, semmi ujat nem nyujt azon kivul, hogy szepen nez ki

most eppen en wow launchra gondoltam (asszem wod volt total jatszhatatlan), ami allitolag kiveteles alkalom volt, de eleg kemeny volt, hogy ha 8-17ig dolgoztal, hazertel 6ra, 9ig kurvaelet, hogy queue volt hetekig. hetveget meg hagyjuk, ha jatszani akartal reggel, akkor este be kellett logolni, es macroval szaladgalni, mert ha kikurt, akkor reggeli logolasnak az volt a vege, hogy delutan 2ig basztad a rezet.
amint latod, meg 1 wow team se berelt eleg szervert, akkor 1 noname random cegtol hogy varod el? minden poe launch 1 rakas szar. laggos, bugos, trade api osszeszarja magat.
igen, lehetne berelni elso par hetre szervert (venni ofc total folosleges, mert par het es 10bol 9ember quitel), megse teszi meg senki. se blizz, se ggg, se senki.
az, hogy sok ember lesz startkor, hetkoznapi paraszt nem tudja, de 1 normalis csapat tudja kbra. latja, hogy emelkedik a buyok szama, emelkedik a search, stb... hat ok is szartak ra. mint kb minden developer.

nekem amugy bejon az ilyen stilusu jatek - azt a szintet hozza.
amit irtam, hogy nekem nem crashel, az 1 iszonyat nagy csoda, en mindig minden jateknal minden bugot megtalalok
Member
Gold: 17,767.00
Feb 18 2020 06:30am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 18 Feb 2020 13:16)
most eppen en wow launchra gondoltam (asszem wod volt total jatszhatatlan), ami allitolag kiveteles alkalom volt, de eleg kemeny volt, hogy ha 8-17ig dolgoztal, hazertel 6ra, 9ig kurvaelet, hogy queue volt hetekig. hetveget meg hagyjuk, ha jatszani akartal reggel, akkor este be kellett logolni, es macroval szaladgalni, mert ha kikurt, akkor reggeli logolasnak az volt a vege, hogy delutan 2ig basztad a rezet.
amint latod, meg 1 wow team se berelt eleg szervert, akkor 1 noname random cegtol hogy varod el? minden poe launch 1 rakas szar. laggos, bugos, trade api osszeszarja magat.
igen, lehetne berelni elso par hetre szervert (venni ofc total folosleges, mert par het es 10bol 9ember quitel), megse teszi meg senki. se blizz, se ggg, se senki.
az, hogy sok ember lesz startkor, hetkoznapi paraszt nem tudja, de 1 normalis csapat tudja kbra. latja, hogy emelkedik a buyok szama, emelkedik a search, stb... hat ok is szartak ra. mint kb minden developer.

nekem amugy bejon az ilyen stilusu jatek - azt a szintet hozza.
amit irtam, hogy nekem nem crashel, az 1 iszonyat nagy csoda, en mindig minden jateknal minden bugot megtalalok

implikaljatok hogy barmilyen riszorsz problema megoldasahoz csak "szervereket kell berelni"
Member
Feb 18 2020 06:32am
Quote (SteelMeetsSteel @ 18 Feb 2020 13:30)
implikaljatok hogy barmilyen riszorsz problema megoldasahoz csak "szervereket kell berelni"

ofc bonyolultabb, de azert nem megoldhatatlan feladat.
valszeg nem eri meg a befektetett munka
Member
Gold: 17,767.00
Feb 18 2020 06:41am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 18 Feb 2020 13:32)
ofc bonyolultabb, de azert nem megoldhatatlan feladat.
valszeg nem eri meg a befektetett munka

h megoldhato e, leginkabb azon mulik h hol van a bottleneck es hogy lett kitalalva a rendszer

nem lehet mindent gazdasagosan skalazni 2 hetes csucsokra, meg persze van amit egyszeruen elbasztak es ido rendesen ujra osszerakni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1384838493850385138524765Next
Add Reply New Topic New Poll