Quote (bajcli @ 18 Feb 2020 13:06)
es akkor mi a faszom van, adjanak ki minden jatekot egy rakas szarnak, mer a d3 is szar volt 10 eve?
ez a legretardaltabb dolog, amit a sok whiteknight tol folyamatosan, de ha ti elvezitek a bugos elvezhetetlen launchokat, akkor mosolyogjatok csak hozza, mert "nem csak ez a jatek szar :)"
+ amennyi penzt leakasztottak a launchon meg kozvetlenul elotte amig meg 30 euroert lehetett venni a jatekot, miert ne berelnenek extra szervereket?
jon erre is a sok idiota, hogy "hu hat early accessben max 2k ember jatszotta a jatekot, honnan tudtak volna, hogy ennyien jonnek launchra?" mondjuk onnan, hogy annyi embernek meg se erne jatekot fejleszteni meg kiadni, pontosan tudjak ok is, hogy mire lehet szamitani. foleg hogy meg mindenfele poe influencereket is felbereltek, hogy toljak+reklamozzak a jatekukat, gondolhatjak, hogy nem 3ezer ember fog majd vele jatszani.
tobbi komment meg nc, "nekem nem bugos, nekem nem crashel" - masnak meg igen, most akkor mivan.
mas kerdes, hogy ha semmi technikai problema nem lenne vele, nekem akkor se tetszene, semmi ujat nem nyujt azon kivul, hogy szepen nez ki
most eppen en wow launchra gondoltam (asszem wod volt total jatszhatatlan), ami allitolag kiveteles alkalom volt, de eleg kemeny volt, hogy ha 8-17ig dolgoztal, hazertel 6ra, 9ig kurvaelet, hogy queue volt hetekig. hetveget meg hagyjuk, ha jatszani akartal reggel, akkor este be kellett logolni, es macroval szaladgalni, mert ha kikurt, akkor reggeli logolasnak az volt a vege, hogy delutan 2ig basztad a rezet.
amint latod, meg 1 wow team se berelt eleg szervert, akkor 1 noname random cegtol hogy varod el? minden poe launch 1 rakas szar. laggos, bugos, trade api osszeszarja magat.
igen, lehetne berelni elso par hetre szervert (venni ofc total folosleges, mert par het es 10bol 9ember quitel), megse teszi meg senki. se blizz, se ggg, se senki.
az, hogy sok ember lesz startkor, hetkoznapi paraszt nem tudja, de 1 normalis csapat tudja kbra. latja, hogy emelkedik a buyok szama, emelkedik a search, stb... hat ok is szartak ra. mint kb minden developer.
nekem amugy bejon az ilyen stilusu jatek - azt a szintet hozza.
amit irtam, hogy nekem nem crashel, az 1 iszonyat nagy csoda, en mindig minden jateknal minden bugot megtalalok