Quote (Karan2_Returned @ 13 Feb 2020 14:16)
rendes folytatas nincs, de azutan talalkoztunk meg parszor
3. ev közepen atiratkoztattak katolikus iskolaba, kellett misere jarnom pecsetet gyüjteni, de en evangelikus vagyok, ugyhogy mas templomba mentem
kesöbb (5. osztaly talan) mentem bethlehemezni ahol mas templombol is jöttek gyerekek hogy legyünk elegen
elsö proba vegen odajött egy idösebb srac hogy milyen illedelmetlen vagyok hogy nem is köszöntem
fogalmam sem volt hogy mit akart pontosan, aztan amikor alrebb ment akkor lattam hogy ott volt Emese is, kesöbb kiderült hogy a batyja jött oda hozzam
utana Pesten futottunk össz egyszer csaladostul, ott föleg a szüleink traccsoltak, sokra nem emlekszek mar
8. osztalyig 6x valtottam iskolat meg vagy 10x költöztem, neha belegondolok milyen lett volna egy helyen felnöni
oviban eleg volt ket pofon meg raorditani hogy ne köpjön be az ovoneninek :D
amugy joparszor verekedtem eddig, meg jartam 4 even at kungfura, 2 even at kyoukishin karatera
testsulyom miatt nyilvan semmi eselyem mas tapasztalt emberek ellen, de skilltelen vtibiket azert el tudok intezni
muszaj is sajnos, nagyon gyakran kötnek belem
Hat akkor keresd meg a tesojat facebookon, twitteren, postagalambbal, es ugy lesz Emese is, en tokre varom mar a fejlemenyeket, lehet hogy sikerult megtalalnod a felesegedet csak meg nem tudod. 10/10 story amugy, ilyeneket meg postolhatnal.