d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1384038413842384338445001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Oct 6 2014 12:03pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 6 Oct 2014 19:02)
biztos bepermeteztek teged is, ezert gondolod igy.

Hat most hogy mondod miota hazajottem meg a hajam se all rendesen...
Member
Gold: 10,257.50
Oct 6 2014 12:06pm
[QUOTE=Anarkin,6 Oct 2014 19:56]should work egy olyan világban ahol már az órán meg szemüvegen is internet van :D[/QUOTE

Erről jut eszembe.

Member
Gold: 206.00
Oct 6 2014 12:14pm
Quote (josheide @ Oct 6 2014 08:00pm)
Nem tudom emlekszel-e de Joey es koztem sose volt tul jo a viszony.
O kemenyfeju, sertodekeny ember, aki mindig csak elszorta a velemenymorzsait de nem volt hajlando ervelni mellettuk en meg kifejezetten szeretem szetszedni masok gyengen felepitett ervrendszeret.
Mikor elment a forumrol akkor sem volt rozsas a helyzet koztunk. Mondjuk utana estamason keresztul uzent valami egeszen kedveset de akkor is.

Eppen azert mert eleg kritikus szemmel neztem ot, megmaradt bennem sok olyan tulajdonsaganak az emleke, amiket most vanek nagyon jol produkal.

A regdate, az engedni nem akaras, az atlagnal jobb angoltudas (mert azoknak a szovicceknek a megertesehez eleg jo angol kell), a sertodottseg, Joey is pont ugyanigy ugrott ram, ha politika miatt eppen osszevitatkoztunk, stb.

Persze tudom, hogy ez tiszta chemtrail, de mivel sose volt szemelyes tapasztalatom egyikukkel se, nem tudok semmi konkluzivat mondani.

Lehet, hogy Joey felnott ember de lattunk mar felnott embereket idiota modon viselkedni, es ki tudja, lehet epp most volt valami tores az eleteben es megzakkant.
Nem tudhatom, nem ismerem.

Neked viszont hajlamos vagyok hinni, hiszen veled eleg sokat dolgoztam, beszelgettem, eloben is talalkoztunk es egy pillanatra se csalodtam benned soha.

Azzal maximálisan tisztában vagyok, hogy nem voltatok jóban, nem is célom, hogy ezt firtassam, ti dolgotok, de egy teljesen más dolog szidni joeyt olyan hangnemben, ahogy ti tettétek jópár oldallal ezelőtt, csak azért mert _azt hiszitek_, hogy vanek joey. Na ez a nem mindegy. Másrészről meg ha össze is szólalkoztatok, akkor sem ezt a színvonalat ütöttétek meg.

De akkor elemezzük az utóbbi xx oldalt:
hányszor láttad joeytól azt a szót leírva, hogy 'szíd'. Nem akarom én vanek helyesírását fikázni (bárcsak mindenki legalább így tudna írni), de megvan mindenkinek a fórumozási stílusa. Joenak például mindig is az volt, hogy nagy betű, ékezetek, de ha még ezt nem is nézzük, helyesírási hibát ritkán vétett, na ehhez képest azért vanektől megesik ez sűrűbben. aki ügyel a helyesírására, az nem fog tudni tudatosan helytelenül írni néha 1-1 dolgot
aztán hányszor láttál joetól akár egyszer is leetspeaket? jah, tud angolul, de sose használta ezeket, sőt, néha egymást kérdezgettük, hogy ez vagy az az új négychanes mozaikszó vajon mit jelent.
aztán megint leírom, pedig már marhára elegem van ebből (a pocskondiázásából jobban elegem van, ezért is kezdtem újra posztolni, nem azért, mert olyan kurvára nagy élmény itt most fórumozni), napi 8-10 óra maximálisan szellemi munka és élettárs mellett majd pontosan itt fog heti 10+ órát velünk beszélgetni, álnéven.
regdate : én is akkortájt léptem le, ennyi erővel én is lehetek akkor, nem?

az utolsó sort meg köszöntem szépen, örülök, hogy legalább még ennyit 'ér a nevem'
Member
Oct 6 2014 12:21pm
Quote (Jancsipapa @ 6 Oct 2014 19:14)
Azzal maximálisan tisztában vagyok, hogy nem voltatok jóban, nem is célom, hogy ezt firtassam, ti dolgotok, de egy teljesen más dolog szidni joeyt olyan hangnemben, ahogy ti tettétek jópár oldallal ezelőtt, csak azért mert _azt hiszitek_, hogy vanek joey. Na ez a nem mindegy. Másrészről meg ha össze is szólalkoztatok, akkor sem ezt a színvonalat ütöttétek meg.

De akkor elemezzük az utóbbi xx oldalt:
hányszor láttad joeytól azt a szót leírva, hogy 'szíd'. Nem akarom én vanek helyesírását fikázni (bárcsak mindenki legalább így tudna írni), de megvan mindenkinek a fórumozási stílusa. Joenak például mindig is az volt, hogy nagy betű, ékezetek, de ha még ezt nem is nézzük, helyesírási hibát ritkán vétett, na ehhez képest azért vanektől megesik ez sűrűbben. aki ügyel a helyesírására, az nem fog tudni tudatosan helytelenül írni néha 1-1 dolgot
aztán hányszor láttál joetól akár egyszer is leetspeaket? jah, tud angolul, de sose használta ezeket, sőt, néha egymást kérdezgettük, hogy ez vagy az az új négychanes mozaikszó vajon mit jelent.
aztán megint leírom, pedig már marhára elegem van ebből (a pocskondiázásából jobban elegem van, ezért is kezdtem újra posztolni, nem azért, mert olyan kurvára nagy élmény itt most fórumozni), napi 8-10 óra maximálisan szellemi munka és élettárs mellett majd pontosan itt fog heti 10+ órát velünk beszélgetni, álnéven.
regdate : én is akkortájt léptem le, ennyi erővel én is lehetek akkor, nem?

az utolsó sort meg köszöntem szépen, örülök, hogy legalább még ennyit 'ér a nevem'

Janou elso vallomasa

Amugy mindenkinek mondom: a firefoxon csodalatosan mukodik a postblocker.
Member
Gold: 22,413.07
Oct 6 2014 12:29pm
Quote (josheide @ Oct 6 2014 07:21pm)
Janou elso vallomasa

Amugy mindenkinek mondom: a firefoxon csodalatosan mukodik a postblocker.

vagy firefox nélkül is működőképes az önkontroll
Member
Gold: 206.00
Oct 6 2014 12:30pm
Quote (lacketto @ Oct 6 2014 08:29pm)

böngésző se kell hozzá tulajdonképpen
Member
Gold: 10,257.50
Member
Oct 6 2014 12:39pm
Quote (lacketto @ 6 Oct 2014 19:29)

Az onkontrol az max az Internet explorer melle kellett.
Member
Gold: 80.00
Oct 6 2014 12:43pm
van egy thread a magyarokrol négyesen, nem gondoltam volna, hogy ennyi magyar bongeszi a b-t
Go Back To Magyar Topic List
Prev1384038413842384338445001Next
Closed New Topic New Poll