d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev13833843853863874114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 9 2011 04:06pm
Quote (Rezs @ Jul 10 2011 12:03am)
ha kicsit visszaolvasol, még mielőtt cpt_ghost beírta volna az utolsó postot a wowról, azelőtt kb kétszer kértem meg mindenkit hogy ne a wow legyen a téma.

folytasd még syl, basztass még

inkább menj, és verd rá a deszkádra
Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Trader: Trusted
Jul 10 2011 04:45am
Quote (Rezs @ 9 Jul 2011 00:58)
ne a wow legyen a téma

Tudtátok, hogy ..

..  a pajzsok blokkolási mechanikája megváltozik? A Diablo 2-ben egy bizonyos százalékos eséllyel az összes bejövő sebzést kivédhettük, de a készítők ezt túlzónak találták. A jelenlegi rendszer szerint a pajzs egy bizonyos, meghatározott mennyiségű sebzést véd ki. A devek remélik, hogy a blokk gyengítésével több, az előző játékban elhanyagolt fegyverkombinációt is megnyitnak a felhasználók előtt. Pajzsot egyébként minden kaszt használhat, bár a fejlesztés kezdeti fázisában a Monk még nem tudott, ezt később megváltoztatták.

..  a charmok kikerültek a játékból? A developerek úgy gondolták, hogy bár a charmok alapötlete jó, de a mechanikájuk nem való a játékba: mint tudjuk a charmokkal gyakorlatilag a táskánkban lévő pakolási helyünket cseréljük le a karakterünk tulajdonságpontjaira, ami semmilyen körülmények között nem tud igazán szórakoztató lenni, sok macerával jár. Táskára mindenkinek szüksége van, a rendszer csak kényelmetlenebbé tette volna a játékot. Valamilyen formában azért még vissza fognak térni a játékba, de valószínű csak a megjelenés után.

…  a Diablo 3-ban nem fogjuk látni más emeberek lootjait? Ami a földre esett az a miénk, nincs több klikkverseny a földre hullott uniqokért, elfelejthetjük a pickup programokat.

…  a festékek is utat találtak a játékba? Bár sajnos egyszerre csak egyféle színt adhatunk a ruházatunknak, a felszerelések sokfélesége kárpótol majd ezért. A játék bejelentése táján Bashiok megemlítette, hogy lehet, a játék vége felé az armorokat már nem csak színezhetjük, hanem stílusában is megváltoztathatjuk. Például kopottas, vagy fémesebb stílust kölcsönözhetünk nekik. Ez a lehetőség viszont tisztán spekuláció és a megjelenéskor biztos, hogy nem fog helyet kapni a Diablo 3-ban.

… hogy  (természetesen) lesz item linking és közös láda az egy accounton belüli karaktereknek?

na ez nagyon tetszik, remélem nem lesznek charmok
Member
Gold: 343.00
Jul 10 2011 05:51am
Quote (Rezs @ Jul 9 2011 03:57pm)
fú, de kibaszott idegesítő vagy
MENJ MÁR A KURVA ISTEN FASZÁRA A WOWODDAL

////

Csak Normal nehézségi fokon lesznek relevánsak segédeink, Nightmare és Hell fokozaton nem igazán.  Ezzel a lépéssel is próbálja a Blizzard insprirálni a kooperatív játékra a playereket.

Mint az várható volt, PvP-ben sem lesznek elérhetőek bérenceink.

ennek amúgy örülök, de még mindig azt sajnálom hogy max négyen lehetünk egy gémben : /

Én ennek örülök.. 4 playerrel esik akkor majd gondolom legnagyobb valószínűséggel a legtöbb jó cucc (mint d2ben a 8player) és azért 3 barátot könnyebb összeszedni mint hetet
Bár "hun1" is biztos tömve lesz emberrel arra a célra, hogy meglegyen a csapat és végülis', ha nem látjuk egymás lootját akkor mindegy is kivel mész.. de azért mégsem mert a skillben meg a tárgyalóképességben nem lehetsz biztos, csak ha baráttal mész :d
Member
Gold: 25,149.81
Jul 10 2011 05:54am
Quote (Senee @ 10 Jul 2011 13:51)
Én ennek örülök.. 4 playerrel esik akkor majd gondolom legnagyobb valószínűséggel a legtöbb jó cucc (mint d2ben a 8player) és azért 3 barátot könnyebb összeszedni mint hetet
Bár "hun1" is biztos tömve lesz emberrel arra a célra, hogy meglegyen a csapat és végülis', ha nem látjuk egymás lootját akkor mindegy is kivel mész.. de azért mégsem mert a skillben meg a tárgyalóképességben nem lehetsz biztos, csak ha baráttal mész :d

azert a jatekosok szama szerintem egyaltalan nem volt sok, feelingesebb volt 8 playerben tolni ha az haveri tarsasag volt es nem volt benne loader.
na mindegy biztos jo oka volt
Member
Gold: 7,249.99
Jul 10 2011 05:57am
Quote (Senee @ 10 Jul 2011 13:51)

A játékosonkénti külön loot lehetővé tenné, hogy 8playerben is sokkal kevésbé legyen frusztráló a játék, mint d2-ben. Viszont 4playerben sokkal "családiasabb" a hangulat, nem vakít el senkit a milliónyi effekt és nem lehet benne egy játékban az összes karakter, ami érdekesebbé és változatosabbá teszi a játékmenetet, ugyanakkor lehet, hogy egyes kasztokat vagy buildeket nem látnak szívesen és így egy gyenge játékos a csapat 25%-a a 12,5% helyett :(
Member
Gold: 343.00
Jul 10 2011 06:02am
Quote (vtibor @ Jul 10 2011 11:54am)
azert a jatekosok szama szerintem egyaltalan nem volt sok, feelingesebb volt 8 playerben tolni ha az haveri tarsasag volt es nem volt benne loader.
na mindegy biztos jo oka volt

Igen.
Ezért örülök én a 4 playernek, mert nekem nincs ennyi barátom. De talán 3at össze tudok szedni majd :DD

Quote (Szerintem @ Jul 10 2011 11:57am)
A játékosonkénti külön loot lehetővé tenné, hogy 8playerben is sokkal kevésbé legyen frusztráló a játék, mint d2-ben. Viszont 4playerben sokkal "családiasabb" a hangulat, nem vakít el senkit a milliónyi effekt és nem lehet benne egy játékban az összes karakter, ami érdekesebbé és változatosabbá teszi a játékmenetet, ugyanakkor lehet, hogy egyes kasztokat vagy buildeket nem látnak szívesen és így egy gyenge játékos a csapat 25%-a a 12,5% helyett  :(

Yap, végülis' ez is igaz! Én is jobban szeretem a kisebb csapatot mint a nyüzsgést.. pláne ha a csapat nincs még összeszokva és mindenki megy mindenfele/csinál mindent összevissza..
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Jul 10 2011 06:05am
amúgy alapvetően nem lenne gond vele ha nem lehetnénk nyolcan egy gémben, de akkor legalább ne négyen, hanem öten vagy hatan
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 10 2011 10:13am
Quote (Rezs @ Jul 10 2011 12:05pm)
amúgy alapvetően nem lenne gond vele ha nem lehetnénk nyolcan egy gémben, de akkor legalább ne négyen, hanem öten vagy hatan

hatan
Member
Gold: 1,185.00
Jul 10 2011 10:15am
Van valami hir arrol, hogy mikor jelenik meg? :D
Member
Gold: 7,249.99
Jul 10 2011 10:49am
Quote (humanbeing @ 10 Jul 2011 18:15)
Van valami hir arrol, hogy mikor jelenik meg? :D

Állítólag aug. elsején lesz vmi nagy infodömping vagy simán csak Blizzcon? Nem emlékszem már. Egyes pletykák már novemberi megjelenést rebesgetnek, de egy karácsonyi érkezés már nagyon időszerű lenne. Legalább is ha addigra kiér, akkor kaszálhat rajta a legszebben a Blizz.
Go Back To Magyar Topic List
Prev13833843853863874114Next
Closed New Topic New Poll