Quote (Smat @ Oct 6 2014 06:21pm)
Remélem megdöglötök záros határidőn belül mind a ketten, hihetetlen hogy "felnőtt" emberek(ebben sem vagyok már biztos) ilyet leművelnek. Én is voltam fasz nem egyszer itt a fórumon, de azért ez már undorító amit csináltok.
h3h3
voltál
Quote (lacketto @ Oct 6 2014 06:02pm)
basszátok meg de kurvára ráértek
irigyellek titeket
this
Amúgy meg : hetente többször beszélek joeval, el vagyunk hűlve az ilyen topikokon, szerintem bőven joggal
gürke, josi + fej : az egy dolog, hogy azt hiszitek, ő joey, de ettől függetlenül joeyt szidjátok, amit nyilván el tud olvasni. Szóval azért gondolkodjatok már el ezen a jegylyukasztós meg ezzel egyenértékű hasonlatokon, hogy egy embert ezzel megaláztok módszeresen, hiszen bizonyítékotok nincs a dologra se pro, se kontra. Gürkén nem lepődök meg, szóval ő azt csinál, amit akar, de mondjuk utóbbi kettővel meg mondhatni jóban vagyok, josival még találkoztam is f2f, éppen ezért gondolom azt, hogy nem azt az embert és nem azt a viselkedést mutatjátok be, akit és amit megismertem... Inb4 véded joeyt, jah basszátok meg, jóhogy védem, 1 évig laktam vele együtt, csak tudnám, ha egy fórumtrollként szórakozna heti xx órában.
De amúgy nemsoká összeülünk joeyval, felvesszük nektek videóra az egész sörözést, vanekot meg megkérjük, hogy azért jöjjön fel subra posztolni, remélem, hogy akkor már elhiszitek.
Vagy mondjuk Ricsi eljöhetne, neki már gondolom elhinnétek.
Nevetséges ez az utóbbi 25 oldal, amit végigolvastam, a flameről már nem is beszélek, de ez a joeys téma undorító, tőletek meg főleg