Quote (josheide @ Oct 6 2014 06:12pm)
Nem erzem magam semmivel sem kevesebbnek.
Mert szerinted a jo emberek nem faradnak bele ha az idiotak minden nap a kuszobjukre szarnak? El kell viselnem ezt nekem az orokkevalosagig ?
Szerinted nincs elegem abbol hogy a forumon ahol a szabadidom egy reszet szeretem eltolteni a te szarsagaid kell olvasnom?
Ha joey vagy, akkor nagyon sajnalom barmilyen tores is tortent az eletedben. De amit most csinalsz az nem megoldas.
Ha nem joey vagy (bar oszinten szolva ezt erosen ketlem) akkor meg kezdj valamit az eleteddel. Kesobb banni es szegyellni fogod minden percet annak amit itt basztal el azzal hogy egy online communityt leckeztettel.
nem vagyok joey, sajnálom... biztosan jobban éreznétek magatokat, ha egy magafajta embert mocskolhatnátok
sajnos tényleg gimnazista vagyok
ti pedig sajnos tényleg egytől-egyig isősebbek, ami a viselkedéseteket tekintve szégyen
2x évesen fél éve ugráltok egy fórumozón, fogjatok kezet egymással, de komolyan ez azért nem semmi teljesítmény
és ami a legjobb, miközben csináltátok a nagy keresztes hadjáratot, hogy eltakarodjak, nézzétek meg mekkora kárt okoztatok, és hogy néz ki ez a fórum xD
ez a nem mindegy xD
gratula, még ha el is megyek ezt a szart már nem tudjátok eltüntetni xD
This post was edited by TuskesVanek on Oct 6 2014 11:15am