d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev13823833843853861468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Dec 1 2013 03:48pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Dec 1 2013 09:25pm)
pénzügyileg előny, de sokkal jobban meg van kötve a keze ezáltal, mintha "oroszokkal lennénk" - ami szintén járhatna gondolom előnyökkel, putyin is birodalmat épít, nem csak az eu ^^ orbán meg tudjuk, hogy az unortodoxia híve, lehet fontosabb lesz neki, hogy tényleg kénye-kedve szerint tehessen mindent, mintsemhogy párszázmilliárddal többet ad az eu vagy sem. de remélem csak a paranoia beszél belőlem.

épphogy nem vagyok ilyen elvakult eufan, nem értem miért nem lehet erről normálisan beszélni, csak ilyen "ironikus" megjegyzéseket benyögni, pedig érdekelne a te véleményed is

lehet, hogy ennyiben ki is merult a velemenye az egeszrol
Member
Gold: 70,255.00
Dec 1 2013 04:03pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 1 Dec 2013 23:25)
pénzügyileg előny, de sokkal jobban meg van kötve a keze ezáltal, mintha "oroszokkal lennénk" - ami szintén járhatna gondolom előnyökkel, putyin is birodalmat épít, nem csak az eu ^^ orbán meg tudjuk, hogy az unortodoxia híve, lehet fontosabb lesz neki, hogy tényleg kénye-kedve szerint tehessen mindent, mintsemhogy párszázmilliárddal többet ad az eu vagy sem. de remélem csak a paranoia beszél belőlem.

épphogy nem vagyok ilyen elvakult eufan, nem értem miért nem lehet erről normálisan beszélni, csak ilyen "ironikus" megjegyzéseket benyögni, pedig érdekelne a te véleményed is

volt már hogy értelmesen próbáltam beszélgetni, de jöttek déjv gecivicces képei válaszként, meg hogy hurrdurr diktatúra, mert érvei nincsenek
mert ugye aki máshogy gondolkodik annak átmosták az agyát meg nem is ember és dögöljön meg

amúgy kétlem hogy ki akarna lépni az euból, rengeteg pénztől esne el az ország, amit valszeg az oroszoktól nem kapnánk meg vagy csak egy részét
ráadásul az oroszok méginkább irányítani akarnának mint az eu, szóval a 2 rossz közül talán ez a kevésbé rossz
Member
Gold: 355.92
Dec 1 2013 05:08pm
Quote (dihep @ Dec 2 2013 12:03am)
volt már hogy értelmesen próbáltam beszélgetni, de jöttek déjv gecivicces képei válaszként, meg hogy hurrdurr diktatúra, mert érvei nincsenek
mert ugye aki máshogy gondolkodik annak átmosták az agyát meg nem is ember és dögöljön meg

amúgy kétlem hogy ki akarna lépni az euból, rengeteg pénztől esne el az ország, amit valszeg az oroszoktól nem kapnánk meg vagy csak egy részét
ráadásul az oroszok méginkább irányítani akarnának mint az eu, szóval a 2 rossz közül talán ez a kevésbé rossz

hát mert aztán neked mennyi értelmes postod van
Member
Gold: 0.00
Dec 2 2013 01:57am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Dec 1 2013 09:56pm)
http://444.hu/2013/12/01/nagy-balhe-van-kijevben/

amúgy szerintetek orbán ki akar lépni az euból?

az nem szar, hogy az ukranoknal(!) mar le is mondott a rendorfonok, nalunk meg ettol sokkal durvabb fellepes utan meg ki is tuntette demszky gergenyit.
Member
Gold: 343.00
Dec 2 2013 04:02am
azt kéne hogy a rendőrök meg a katonaság is a nép oldalára áll és bennégetjük őket a parlamentbe
Member
Gold: 70,255.00
Dec 2 2013 05:12am
Quote (Saenchai @ 2 Dec 2013 01:08)
hát mert aztán neked mennyi értelmes postod van

attól hogy te nem értesz egyet valakivel még ugyanúgy lehet értelmes is
el kéne fogadni más véleményét is, ez is hozzátartozik a baszomnagy liberalizmushoz, nem csak az hogy legalizáljanak minden drogot
Member
Gold: 33,265.80
Dec 2 2013 05:29am
Quote (dihep @ 2 Dec 2013 12:12)
attól hogy te nem értesz egyet valakivel még ugyanúgy lehet értelmes is
el kéne fogadni más véleményét is, ez is hozzátartozik a baszomnagy liberalizmushoz, nem csak az hogy legalizáljanak minden drogot

Neked tenyleg nincsenek ertelmes postjaid itt nagyon. Talan ha megprobalnal a vitakhoz ertelmesen hozzaszolni, nem reakciokepeket kapnal.
Member
Gold: 3,000.69
Dec 2 2013 06:36am
Quote (dihep @ 1 Dec 2013 23:03)

putyin szerintem pont leszarja, hogy mi a helyzet a demokráciával, jogi berendezkedéssel, médiával, fékek és egyensúlyok rendszerével, meg úgy összességében bármivel, így is fel akar vetetni a birodalmába igazi diktatúrákat, meg ha az ember kicsit járatos az orosz közéletben, ott is hasonló diktatórikus állapotok uralkodnak.

pénzügyi rész más kérdés, de igazából szerintem nincs nagyon belelátásunk ebbe, hogy mi előnyünk lehetne a csatlakozásból (pl.: olcsóbb gáz?)

Quote (josheide @ 2 Dec 2013 12:29)
Neked tenyleg nincsenek ertelmes postjaid itt nagyon. Talan ha megprobalnal a vitakhoz ertelmesen hozzaszolni, nem reakciokepeket kapnal.

te véleményed is érdekel ám, én nem vagyok kiközösítő liberális!!!444!!
Member
Gold: 2.84
Dec 2 2013 06:43am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 2 Dec 2013 14:36)
putyin szerintem pont leszarja, hogy mi a helyzet a demokráciával, jogi berendezkedéssel, médiával, fékek és egyensúlyok rendszerével, meg úgy összességében bármivel, így is fel akar vetetni a birodalmába igazi diktatúrákat, meg ha az ember kicsit járatos az orosz közéletben, ott is hasonló diktatórikus állapotok uralkodnak.

pénzügyi rész más kérdés, de igazából szerintem nincs nagyon belelátásunk ebbe, hogy mi előnyünk lehetne a csatlakozásból (pl.: olcsóbb gáz?)

te véleményed is érdekel ám, én nem vagyok kiközösítő liberális!!!444!!

Hat igen oroszorszag nem sokat valtozott, csak a neve, meg most putyin van x diktator helyett

Unios elonyok > olcsobb gaz, nem hiszem, hogy sokat (tudna) nyujtani ezen kivul oroszo.. ami kerdes, hogy ezt mennyire veszi szamitasba a kiralyunk, ha szabadon kampanyolhat + hulyitheti az embereket az olcsobb rezsiarral meg az uniotol valo fuggetlensegtol. Mert akkorvaztan tenyleg nem lesz kormanyvaltas.
Member
Gold: 2.84
Dec 2 2013 06:44am
Joshi, irjal mar te is vmit :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev13823833843853861468Next
Add Reply New Topic New Poll