Quote (dihep @ 1 Dec 2013 23:03)
volt már hogy értelmesen próbáltam beszélgetni, de jöttek déjv gecivicces képei válaszként, meg hogy hurrdurr diktatúra, mert érvei nincsenek
mert ugye aki máshogy gondolkodik annak átmosták az agyát meg nem is ember és dögöljön meg
amúgy kétlem hogy ki akarna lépni az euból, rengeteg pénztől esne el az ország, amit valszeg az oroszoktól nem kapnánk meg vagy csak egy részét
ráadásul az oroszok méginkább irányítani akarnának mint az eu, szóval a 2 rossz közül talán ez a kevésbé rossz
putyin szerintem pont leszarja, hogy mi a helyzet a demokráciával, jogi berendezkedéssel, médiával, fékek és egyensúlyok rendszerével, meg úgy összességében bármivel, így is fel akar vetetni a birodalmába igazi diktatúrákat, meg ha az ember kicsit járatos az orosz közéletben, ott is hasonló diktatórikus állapotok uralkodnak.
pénzügyi rész más kérdés, de igazából szerintem nincs nagyon belelátásunk ebbe, hogy mi előnyünk lehetne a csatlakozásból (pl.: olcsóbb gáz?)
Quote (josheide @ 2 Dec 2013 12:29)
Neked tenyleg nincsenek ertelmes postjaid itt nagyon. Talan ha megprobalnal a vitakhoz ertelmesen hozzaszolni, nem reakciokepeket kapnal.
te véleményed is érdekel ám, én nem vagyok kiközösítő liberális!!!444!!