d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev13823833843853864114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Jul 9 2011 11:41am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (sylke @ Jul 9 2011 05:37pm)
:DDDDDD
neked tényleg vmi bajod van
olvasd már el a topicot rendesen te szar

inkább próbálnál meg egy értelmes postot kifacsarni a nyomorult agyadból, ahelyett hogy ilyen ":DDDDDD" postokkal válaszolsz, bár tudom nehéz mikor nem neked van igazad, azért próbálkozz meg vele

na milyen jó a topic ugye? syl elintézte. neki be kellett pofázni hogy miért bántom én cpt ghostot, amiért a wowról beszélt
MEKKORA SZAR, MEG HÜLYEGYEREK VAGYOK! OMG!

komolyan nem tudom, hogy mi a faszért is bírlak igazából, mikor kurvára nagy barom tudsz lenni sokszor, faszkivan már veled
Member
Gold: 80.00
Jul 9 2011 11:53am
Quote (Rezs @ 9 Jul 2011 18:41)
inkább próbálnál meg egy értelmes postot kifacsarni a nyomorult agyadból, ahelyett hogy ilyen ":DDDDDD" postokkal válaszolsz, bár tudom nehéz mikor nem neked van igazad, azért próbálkozz meg vele

na milyen jó a topic ugye? syl elintézte. neki be kellett pofázni hogy miért bántom én cpt ghostot, amiért a wowról beszélt

komolyan nem tudom, hogy mi a faszért is bírlak igazából, mikor kurvára nagy barom tudsz lenni sokszor, faszkivan már veled

de azért te meg ugyanúgy tolod az offtopic postokat és sírsz syl miatt.
na mindegy
bb
Member
Gold: 1.00
Jul 9 2011 12:07pm
volt már itt szó a wowról?

Szerintem majd a soron következő blizzconon kiderül, hogy lesz-e ebből valami az év végére.

Nekem tetszik és úgy vagyok a változásokkal, hogy előbb majd kipróbálom és nem látatlanban keresem benne a hibát. Ráadásul teljesen felesleges is, mivel nem ismerjük a játék felépítését és nem tudjuk, hogy egy adott dolog emiatt mennyire is lesz hatással rá. Egyenlőre csak azért tájékozódom, hogy lássam miket találnak ki. véleményt majd akkor mondok, ha kipróbáltam. Eddig tetszik, hogy mernek újat alkotni. Biztosan lesz ami nem jön be és olyan is amit először lehurrognak, aztán meg mégis bejön majd a játékban.

d3 4ever ^^
Member
Jul 9 2011 12:13pm
a wow az szar
Member
Gold: 710.00
Jul 9 2011 12:59pm
Quote (Rezs @ Jul 9 2011 05:41pm)

JAJ RICIVEL TOLTOK EGY GÉMET HONBAN AKKOR KAPJÁTOK BE ÉS BESÉRTÖDÖK 3 HÉTRE
ha vki nem azt csinálja amit te akarsz akkor rögtön besértödsz, igazábol én nem tudom hogy miért birlak téged

btw 154 oldalon keresztül kb állandoan arrol sirtak hogy ez olyan lesz mint a wow, azoknak miért nem szolsz be te majom?

This post was edited by sylke on Jul 9 2011 01:00pm
Member
Jul 9 2011 01:04pm
Quote (sylke @ Jul 9 2011 08:59pm)
ha vki nem azt csinálja amit te akarsz akkor rögtön besértödsz, igazábol én nem tudom hogy miért birlak téged

btw 154 oldalon keresztül kb állandoan arrol sirtak hogy ez olyan lesz mint a wow, azoknak miért nem szolsz be te majom?

ja ez d2ben is ugy volt
Member
Gold: 25,149.81
Jul 9 2011 02:28pm
erdekesnek hangzik, jo reg nem olvastam a topikot.
remelem le lehet butitani majd a jatekot hogy emiatt ne kelljen mar felujitani a gepet mert azt ugy sem tennem.
amugy meg ha valami mas jatekban is van es bevalt megoldas, akkor szerintem abszolut nem baj hogy d3ban is visszajon gondolok itt a targyak szettoresere, cdre stb.
be is baszna ha majd teljes 3dben 2 secenkent baszna a party osszes tagja a meteorhoz hasonlo skilleket
Member
Jul 9 2011 03:53pm
Quote (sylke @ Jul 9 2011 06:59pm)

mi a fenéről beszélsz?? :DDDDD hogy jön ez egyáltalán ide? 8D
kurvára nem erről volt szó, csak egyszerűen nem tudsz mit mondani és kitalálsz ilyen faszságokat... :D jaj syl, azthittem többre vagy képes ^^

leszarom hogy mi volt 154 oldalon keresztül, miért is kéne hogy érdekeljen? amióta bumpolgatom normálisan infókkal(mivel senki sem tette), azóta érdekel hogy mi van a topikban, viszont addig sem offoltam ennyit TÖK FELESLEGESEN, mint te (meg mint most én, de már leszarom pont ezért)
muszáj volt belémkötnöd, hogy én miért bántom cpt_ghostot, különben nemtudtál volna aludni...kötelességednek érezted! :)
legközelebb szívd másnak a vérét, ne pont az enyémet, akivel 'elvileg' jóban vagy.

sikeresen szétbarmoltad a topicot, elérted hogy leszarjam én is, gratulálok
ja meg az én kurva anyámat is cpt_ghost hogy mertem normálisan postolni, tőled meg elénézést kérek hogy le mertelek baszni a fasza posztjaidért

Quote (Cpt_Ghost @ Jul 9 2011 03:54pm)
csá

Quote (Cpt_Ghost @ Jul 8 2011 09:55pm)
uristen, annyira imadom ezt meg a jatekot se lattam de fuj vov budos kockak jaccak!
d2 meg egy szar a wowhoz képest, kb minden téren
sry

Quote (Cpt_Ghost @ Jul 5 2011 10:13pm)
8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
írjál warnos postot, csaknem gyökér vagy és félsz a warntól?:D
jó erre elmegy, k

Quote (Cpt_Ghost @ Jul 5 2011 10:02pm)
kezdesz tényleg kurvaidegesítő lenni

Quote (Cpt_Ghost @ Jul 5 2011 01:49pm)
jólvan akkor
Member
Gold: 710.00
Jul 9 2011 04:00pm
Quote (Rezs @ Jul 9 2011 09:53pm)
mi a fenéről beszélsz?? :DDDDD hogy jön ez egyáltalán ide? 8D
kurvára nem erről volt szó, csak egyszerűen nem tudsz mit mondani és kitalálsz ilyen faszságokat... :D jaj syl, azthittem többre vagy képes ^^

leszarom hogy mi volt 154 oldalon keresztül, miért is kéne hogy érdekeljen? amióta bumpolgatom normálisan infókkal(mivel senki sem tette), azóta érdekel hogy mi van a topikban, viszont addig sem offoltam ennyit TÖK FELESLEGESEN, mint te (meg mint most én, de már leszarom pont ezért)
muszáj volt belémkötnöd, hogy én miért bántom cpt_ghostot, különben nemtudtál volna aludni...kötelességednek érezted! :)
legközelebb szívd másnak a vérét, ne pont az enyémet, akivel 'elvileg' jóban vagy.

sikeresen szétbarmoltad a topicot, elérted hogy leszarjam én is, gratulálok
ja meg az én kurva anyámat is cpt_ghost hogy mertem normálisan postolni, tőled meg elénézést kérek hogy le mertelek baszni a fasza posztjaidért

Quote (ODDSAC @ Jul 9 2011 08:09am)
wowos faszság

Quote (ScorpionLord @ Jul 8 2011 06:57pm)
Mocskosmód pipa leszek, ha bejátszák a legjobb skillekkel ezt.
Mint például a Titan Questben is, az "elemental" cast legpasszentosabb képességei szinte használhatatlanok a 20-30mp-es vagy hosszabb cd időtartam miatt.
Többek közt ezért is untam rá nagyon hamar a TQ-re.

Ez meg a másik baromság, fene se fog 5-6-7-8 skill-t pörgetni mint a veszett egér csak mert egy, s más épp töltődik...

Igen erős bennem a viszakozásra a késztetés, remélem nem gondolják ezt komolyan.
Nagyon szomorú lennék ha a wizard fele játszhatatlanná válna :S

Quote (Sup3RN0Va @ Jul 8 2011 07:02pm)
én ejelnelg nem tudom, hogy ez a perces cd jó ötlet e, majd meglátjuk

remélem nem a WoW alapján akarják fejleszteni, ha jóltudom, abban vannak akár több 10 perces skillek is, és mivel a WoW kurvaszar a D2-höz képest, csak reménykedni tudok

amúgy meg, "why fix that is not broken?"
nem tudom a D2-s skillekkel, mi a fasz bajuk volt, a D2 úgy volt tökéletes ahogy, ezek meg elbasszák mindenféle újítással, ideges leszek

ha patchelnék normálisan a D2-t (uj skillek, act-ok, bossok, kiegészítők akár!!!) és a dupe meg hasonló szarságokat is fixálnák, még mindig örömmel játszanám a D2-t

Quote (ODDSAC @ Jul 8 2011 10:23pm)
mennyi noob fasz

Quote (Senee @ Jul 8 2011 10:06pm)
Ja, mert pl a palának az egyik ilyen skillje azt csinálja, hogy egyből visszatölti az egész életedet (vagy azét akire varázsolod)
És azért vicces lenne, ha minden percben visszatöltené valaki az életét

Quote (Sup3RN0Va @ Jul 8 2011 10:55pm)
épp eleget láttam, hogy szobatársam játssza, sőt velem is kipróbáltatta, úgyhogy köszi, nice try!

bubi, vagy valami ilyen fosnak hívta valamelyiket, mondta, h minden kiddo bloodelf palával kezd mert op
legalábbis törtön

oh, hai
Member
Jul 9 2011 04:03pm
Quote (sylke @ Jul 9 2011 10:00pm)
oh, hai

ha kicsit visszaolvasol, még mielőtt cpt_ghost beírta volna az utolsó postot a wowról, azelőtt kb kétszer kértem meg mindenkit hogy ne a wow legyen a téma.

folytasd még syl, basztass még
Go Back To Magyar Topic List
Prev13823833843853864114Next
Closed New Topic New Poll