Quote (Rezs @ Jul 9 2011 09:53pm)
mi a fenéről beszélsz?? :DDDDD hogy jön ez egyáltalán ide? 8D
kurvára nem erről volt szó, csak egyszerűen nem tudsz mit mondani és kitalálsz ilyen faszságokat...

jaj syl, azthittem többre vagy képes ^^
leszarom hogy mi volt 154 oldalon keresztül, miért is kéne hogy érdekeljen? amióta bumpolgatom normálisan infókkal(mivel senki sem tette), azóta érdekel hogy mi van a topikban, viszont addig sem offoltam ennyit TÖK FELESLEGESEN, mint te (meg mint most én, de már leszarom pont ezért)
muszáj volt belémkötnöd, hogy én miért bántom cpt_ghostot, különben nemtudtál volna aludni...kötelességednek érezted!

legközelebb szívd másnak a vérét, ne pont az enyémet, akivel 'elvileg' jóban vagy.
sikeresen szétbarmoltad a topicot, elérted hogy leszarjam én is, gratulálok
ja meg az én kurva anyámat is cpt_ghost hogy mertem normálisan postolni, tőled meg elénézést kérek hogy le mertelek baszni a fasza posztjaidért
Quote (ODDSAC @ Jul 9 2011 08:09am)
wowos faszság
Quote (ScorpionLord @ Jul 8 2011 06:57pm)
Mocskosmód pipa leszek, ha bejátszák a legjobb skillekkel ezt.
Mint például a Titan Questben is, az "elemental" cast legpasszentosabb képességei szinte használhatatlanok a 20-30mp-es vagy hosszabb cd időtartam miatt.
Többek közt ezért is untam rá nagyon hamar a TQ-re.
Ez meg a másik baromság, fene se fog 5-6-7-8 skill-t pörgetni mint a veszett egér csak mert egy, s más épp töltődik...
Igen erős bennem a viszakozásra a késztetés, remélem nem gondolják ezt komolyan.
Nagyon szomorú lennék ha a wizard fele játszhatatlanná válna :S
Quote (Sup3RN0Va @ Jul 8 2011 07:02pm)
én ejelnelg nem tudom, hogy ez a perces cd jó ötlet e, majd meglátjuk
remélem nem a WoW alapján akarják fejleszteni, ha jóltudom, abban vannak akár több 10 perces skillek is, és mivel a WoW kurvaszar a D2-höz képest, csak reménykedni tudok
amúgy meg, "why fix that is not broken?"
nem tudom a D2-s skillekkel, mi a fasz bajuk volt, a D2 úgy volt tökéletes ahogy, ezek meg elbasszák mindenféle újítással, ideges leszek
ha patchelnék normálisan a D2-t (uj skillek, act-ok, bossok, kiegészítők akár!!!) és a dupe meg hasonló szarságokat is fixálnák, még mindig örömmel játszanám a D2-t
Quote (ODDSAC @ Jul 8 2011 10:23pm)
mennyi noob fasz
Quote (Senee @ Jul 8 2011 10:06pm)
Ja, mert pl a palának az egyik ilyen skillje azt csinálja, hogy egyből visszatölti az egész életedet (vagy azét akire varázsolod)
És azért vicces lenne, ha minden percben visszatöltené valaki az életét
Quote (Sup3RN0Va @ Jul 8 2011 10:55pm)
épp eleget láttam, hogy szobatársam játssza, sőt velem is kipróbáltatta, úgyhogy köszi, nice try!
bubi, vagy valami ilyen fosnak hívta valamelyiket, mondta, h minden kiddo bloodelf palával kezd mert op
legalábbis törtön
oh, hai