Quote (FaceOfInsanity @ Jan 15 2020 01:39am)
mar itt vagyok thaifoldon egy ideje, egy eleg jo hotelben ahol a szemelyzet 10/10
voltam programokon/turakon es a thai emberek tenyleg nagyon kedvesek
viszont az a rengeteg kinai ami itt van, te jo kurva isten
undorito gusztustalan fergek, kopkodnek 10 masodpercenkent, koszosak, budosek a kibaszott kolykeiket nem nevelik meg, a medencebe hugyoznak, tusszentenek, a fikajat belerakja a gyerek
a privat szferadat leszarjak, uvoltoznek a fuledbe es ha mar 5en vannak legalabb egy helyen inkabb befogtam a fulemet ne halljam az elbaszott vergodesuket
az itteni szemelyzettel is tiszteletlenek, bunkok a koszonest meg a koszonomot nem ismerik
esokabatban(!) meg harisnyaban(!!!) allnak a tengerparton ahol bokaig mennek be a vizbe maximum es feheritokremmel kenik 5percenkent az elbaszott retardalt fejuket
en ilyen gusztustalan nyomorult emberekkel meg sohasem talalkoztam de mielott barmilyen hotelt is lefoglalok biztos hogy utananezek hogy ne ezekkel legyen tele mert tonkrebasszak az egesz nyaralast
Tldr kibaszott kinaiak
Ismerek en is mindenfele azsiait, en is azt tapasztaltam hogy nagyon kedves es tisztes emberek. Kivetel talan a Koreaiak, ök hangosak, de legalabb tudnak viselkedni.
Kinaiak viszont olyanok mint a ciganyok, köpködnek, csalnak, hazudnak, verekednek. Regen Baselben dolgoztam, ott is jöttek evente a Basel World miatt, es meg a gazdag reteg is elviselhetetlen.
Az egyetlen orszag, ahova semmifelekeppen nem akarok menni, az Kina.