d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Viccek Topic > Postolj Fárasztó Vicceket
Prev1381382383384385397Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 3 2013 03:45pm
senee élete első és utolsó szexuális kapcsolata egy nővel
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jul 3 2013 03:45pm
Quote (CyberPunk666 @ 3 Jul 2013 23:41)
kikérem magamnak az aspergeresek nevében!

tüdőrák mellé fasza
Member
Gold: 70.00
Jul 3 2013 03:46pm
Quote (Senee @ Jul 3 2013 11:27pm)
uh még ilyen 14 lehettem mikor suliból mindig busszal mentem haza és ofc az ilyen 13:00, 14:00-s jaratok mindig dugig voltak
és álltam a forgonal es odajott seggel egy leany es pont a segge a pocsomnel volt es szalltak meg fel emberek es egyre jobban nekem nyomodott a segge és ugy ráállt a faszom, hogy alig birtam ki hogy ne nagyon feltunoen/erezhetoen huzgaljam a seggen, rohadt jo volt minden bukkanó meg kanyar ahhhhhh
emlekszem mikor hazamentem megneztem a gatyámat és jópár örömcsepp kicsordult a péniszemből az eset folyományaként
legjobb lett volna elővenni és jól belenyomni a gatyás seggébe istenem

kiégtem :DDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 1.00
Jul 3 2013 03:48pm
Quote (RRC @ 3 Jul 2013 23:45)
tüdőrák mellé fasza

sosem volt, és mivel nem dohányzom így az esélye is lecsökkent jelentősen.
Member
Gold: 1,666.69
Jul 9 2013 03:17pm
Member
Jul 10 2013 05:48am
Egy nagyon szomorú kínai történet:

朣楢琴执㝧执瑩浻牡楧㩮㔱硰执㝧执獧浻牡楧敬瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻捡杫潲湵潣潬㩲昣昸昸㬸慢正牧畯摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯㡦㡦㡦潴捥捥捥戻捡杫潲湵浩条㩥眭扥楫楬敮牡札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲湵浩条㩥洭穯氭湩慥牧摡敩瑮琨灯㡦㡦㡦捥捥捥㬩慢正牧畯摮椭慭敧獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯㡦㡦㡦捥捥捥㬩慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡札散散汩整㩲牰杯摩䐺䥘慭敧牔湡晳牯楍牣獯景牧摡敩瑮猨慴瑲潃潬卲牴昣昸昸䔬摮潃潬卲牴攣散散㬩潢摲牥硰猠汯摩⌠㙣㙣㙣搻獩汰祡戺潬正潭潢摲牥爭摡畩㩳瀲㭸漭戭牯敤慲楤獵㈺硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵㈺硰戻牯敤慲楤獵㈺硰执獧搴摻獩汰祡戺潬正瀻獯瑩潩㩮敲慬楴敶执獧搴筮楤灳慬㩹湩楬敮戭潬正漻敶晲潬朣楢琴执㝧执瑩浻牡楧㩮㔱硰执㝧执獧浻牡楧敬瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻捡杫潲湵潣潬㩲昣昸昸㬸慢正牧畯摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯㡦㡦㡦潴捥捥捥戻捡杫潲猠汯摩⌠㙣㙣㙣搻獩汰祡戺潬正潭潢摲牥爭摡畩㩳瀲㭸漭戭牯敤慲楤獵㈺硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵㈺硰戻牯敤慲楤獵㈺硰执獧搴摻獩汰祡戺潬正瀻獯瑩潩㩮敲慬楴敶执獧搴筮楤灳慬㩹湩楬敮戭潬正漻敶晲潬

Annyira lehangoló
Főleg, amikor azt mondta, hogy: 汦睯攺,
Majdnem sírtam....
Member
Gold: 69.85
Jul 10 2013 05:53am
Quote (Volvodka @ 10 Jul 2013 13:48)
Egy nagyon szomorú kínai történet:

朣楢琴执㝧执瑩浻牡楧㩮㔱硰执㝧执獧浻牡楧敬瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻捡杫潲湵潣潬㩲昣昸昸㬸慢正牧畯摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯㡦㡦㡦潴捥捥捥戻捡杫潲湵浩条㩥眭扥楫楬敮牡札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲湵浩条㩥洭穯氭湩慥牧摡敩瑮琨灯㡦㡦㡦捥捥捥㬩慢正牧畯摮椭慭敧獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯㡦㡦㡦捥捥捥㬩慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡札散散汩整㩲牰杯摩䐺䥘慭敧牔湡晳牯楍牣獯景牧摡敩瑮猨慴瑲潃潬卲牴昣昸昸䔬摮潃潬卲牴攣散散㬩潢摲牥硰猠汯摩⌠㙣㙣㙣搻獩汰祡戺潬正潭潢摲牥爭摡畩㩳瀲㭸漭戭牯敤慲楤獵㈺硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵㈺硰戻牯敤慲楤獵㈺硰执獧搴摻獩汰祡戺潬正瀻獯瑩潩㩮敲慬楴敶执獧搴筮楤灳慬㩹湩楬敮戭潬正漻敶晲潬朣楢琴执㝧执瑩浻牡楧㩮㔱硰执㝧执獧浻牡楧敬瑦瀰絸朣杢㑳执獧扻捡杫潲湵潣潬㩲昣昸昸㬸慢正牧畯摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯㡦㡦㡦潴捥捥捥戻捡杫潲猠汯摩⌠㙣㙣㙣搻獩汰祡戺潬正潭潢摲牥爭摡畩㩳瀲㭸漭戭牯敤慲楤獵㈺硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵㈺硰戻牯敤慲楤獵㈺硰执獧搴摻獩汰祡戺潬正瀻獯瑩潩㩮敲慬楴敶执獧搴筮楤灳慬㩹湩楬敮戭潬正漻敶晲潬

Annyira lehangoló
Főleg, amikor azt mondta, hogy: 汦睯攺,
Majdnem sírtam....

Növekvő hold Ballad executive 㝧 executive Ying Qin Mu Yang Jiong 㩮 㔱 executive 㝧 executive Chuan Sha Mu Yang Jing Wu Jiong Mi Jian Chuan megverték a növekvő hold Lap 㑳 végre felvette Si moslék Ön Mintan 㩲 Zhendong Dong 㬸 lassú pozitron ellipszoid jogtalan Qi Qiao Mu felügyelő letétbe végül Yingzhamansong Tu Qiaxiamuya Han ⁴ Zhujingwuzhi Langzhumaowu 㡦 㡦 㡦 megtartása Wan Wan Wantijianzhi Shaoyouhaotiao 㩥 Suidenjiqia Xiamuzhaman Songtuzhuzhen Dongdong iker megfordítása laza por moslék Felveszi Zhi Hao Kuang Sedong cikk 㩥 Breast - etetés őszinte állattartás AMI Xiao Wing Lin Kun fények 㡦 㡦 㡦 Wan Wan Wan 㬩 lassú pozitron ellipszoid jogtalan Qi Qiao Mu felügyelő Breast - etetés őszinte állattartás AMI Rex Dong Kun Xiao Wing Lin Wan fény 㡦 㡦 㡦 Wan Wan 㬩 lassú pozitron állattartás felügyelő Qiao Mu Xia ellipszoid jogtalan Ji ék Sapporo szétszórva szétszórva 㩲 zavart Cup hegy 䐺 䥘 jogtalan Qi Bo Yu Xi körül forog Ben töltse ki AMI Xiao Xun Jing Mu Xin Tan Wing Lin Yuan Shao elrettentés csilingelő drágakövek sérti Zhendong Dong 䔬 Qiao Xin Tan Shao sérti iker szétszórt szétszórt 㬩 tó kaszálni Fangshaceonhong hegy ⌠ 㙣 㙣 㙣 Nuohui dagály Tan Tan Chai ajtó pivot harc AMI Yi Fang Huang kaszálni 㩳 szépen 㭸 Mang Yan Ke Man elata forog alkalmazni vadászat ㈺ Sha Yan Ying Gukemansong vadászat ㈺ Shatiguke Man elata vadászat ㈺ Sha Zhijuanqianchan Huitaichaiyi Shanzhengdaixun kopogás Qin Shi Yi Ying 㩮 Zhenzhijuanqian Shisonghuijin 㩹 Tongqiaxiayan Shanzhengxiaozhen Nishan növekvő hold Ballad executive 㝧 executive Ying Qin Mu Yang Jiong 㩮 㔱 executive 㝧 executive Chuan Sha Mu Yang Jing Wu Jiong Mi Jian Chuan megverték a növekvő hold Lap 㑳 végre felvette Si moslék Ön Mintan 㩲 Zhendong Dong 㬸 lassú pozitron állattartás felügyelő Ao ellipszoid jogellenes Qi Fuzhiyingzha Mancongtuqia Xiamuyahan ⁴ Zhujingwuzhi Langzhumaowu 㡦 㡦 㡦 Zhuwanwanwan Tijianzhishao Ceonhong hegy ⌠ 㙣 㙣 㙣 Nuohui Taichaishitan Zhengtanhuangcan Fangzhenggaiyi 㩳 szépen 㭸 Mang Ön Gukemancong vadászat ㈺ Shafuzhiying Ön Gukemansong vadászat ㈺ Shatiguke Man elata vadászat ㈺ Sha Zhijuanqianchan Huitaichaishi Tan Zhengdaixunying Yi 㩮 Qin Shi kopogás Zhenzhijuanqian Shisonghuijin 㩹 Dongjiexiayou Shanzhengxiaozhen Nishan
Member
Jul 18 2013 03:36pm
Móricka beszélget a nagymamájával:
- Móricka! Ugye tudod, hogy csernobilban születtél?
Móricka lehajtja a fejét.
- Móricka! Ugye tudod, hogy anyukád is csernobilban született?
Móricka lehajtja a másik fejét is.
Member
Gold: 1.00
Jul 23 2013 03:16pm
Kamu neveket adott át a sajtónak

Útja végén szenvedett súlyos balesetet a dél-koreai Asiana Airlines Szöul - San Francisco járata, a tragédiában ketten meghaltak. Az egyik tévécsatorna később beolvasta a gép pilótáinak nevét: Sum Ting Wong, Wi Tu Lo, Ho Lee Fuk és Bang Ding Ow. A légitársaság tiltakozott, perelni akart, szerintük a rasszista vicc megalázta a pilótákat, és ilyen nevű dolgozók nincsenek is náluk. Kiderült végül, hogy a közlekedési hatóság gyakornoka találta ki a neveket, és adta át a sajtónak.
Member
Gold: 22,413.07
Jul 23 2013 03:26pm
Quote (CyberPunk666 @ Jul 23 2013 10:16pm)
Kamu neveket adott át a sajtónak

Útja végén szenvedett súlyos balesetet a dél-koreai Asiana Airlines Szöul - San Francisco járata, a tragédiában ketten meghaltak. Az egyik tévécsatorna később beolvasta a gép pilótáinak nevét: Sum Ting Wong, Wi Tu Lo, Ho Lee Fuk és Bang Ding Ow. A légitársaság tiltakozott, perelni akart, szerintük a rasszista vicc megalázta a pilótákat, és ilyen nevű dolgozók nincsenek is náluk. Kiderült végül, hogy a közlekedési hatóság gyakornoka találta ki a neveket, és adta át a sajtónak.

1 hetes hír
Go Back To Magyar Topic List
Prev1381382383384385397Next
Add Reply New Topic New Poll