Quote (RiNGiSpiLeR @ 21 Nov 2014 22:30)
Mert szenvedsz.

Most komolyan, tudod, hogy jól nézel ki, a csajok nagy többségének tuti bejössz.
Nem vágom, hogy miért nem veszed lazára és mész oda csajokhoz beszélgetni, ismerkedni. Látsz bárhol 1 jó csajt és nem ormótlan állat módjára közeledsz - amit nem feltételezek - , akkor nem fog elküldeni a búsborongós picsába, hanem max. váltotok pár szót stb. Aztán, ha megvan a szimpátia mindkettőtök részéről, akkor el is hívhatod valahova.
Itt mindenki azért "baszogat", mert nem élsz a lehetőségeiddel.
Nemtom, kezdek megbarátkozni magammal és beletörődni a dolgokba. Egyszerűen ez a csajozós dolog eddig kimaradt az életemből és nem is 24 évesen fogom elkezdeni. Inkább bekoxolok nyárra, bemegyek 10% testzsír alá és élvezem h megbámulnak + látványosan leszarok majd mindenkit.
Egyszerűen nem tudom lazán venni, gyerekkori dolgok miatt nagyon erős kisebbségrendűség alakult ki bennem, ami mára a gyúrás miatt átment ilyen intravertált beképzelt paraszt viselkedéssé.
Most pl tegnap ülök szervezés órán, persze minél messzebb az emberektől a sarokban kb, erre kaptunk ilyen csoportos feladatot, csoportokat kellett volna alkotnunk. Odajött hozzám egy csaj h nem akarok e velük lenni együtt, erre én egy nem-mel letudtam és telefonoztam tovább:DadD ez valahogy mélyről jön nálam