Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 25 2019 11:19am)
szerintem teljesen viable, arra figyelnék különösen hogy mennyire könnyen tisztítható a ventillátor. az enyém ha elkezd melegedni/belassulni akkor csak simán sűrített levegővel belefújok és újra úgy működik mintha új lenne.
de egyszer a ventibe beragadt 1 kis darab műanyag baszás és megakasztotta az egészet, és akkor eléggé jól jött hogy csak pár csavart kicsavartam a hátuljából és lepattintottam az egészet, és egyből hozzá lehetett férni a ventikhez. ez takarításnál is jól jöhet ha nem olyan a kialakítása hogy eleg legyen suritett levegővel megbaszkodni
volt 1 acer notebookom régenben aminél az egészet szét kellett szerelni hogy hozzaferj a ventillatorhoz, na az nagyon cancer volt es miutan 10edjere szetszedtem mar fossá voltak törve a muanyag szarok rajta mindenhol, would not recommend
régenben 250 es suzuki gyári crossom volt régeben crossozgatam de eladtam... manapság csak haverok motorjain meg néha az enyémen
most csak 1 350 esem van nagybátyámé volt csak megkellet csinálnom kb 80 nál be ált álta fötengely csapágy csapágy szét kellet huznia blokot,henger furás,dugyok,gyürük,szimerongek,csapágyak etc
de eddig amin ültem és jo volt:::
600as Ktm heart.gif 650 es husaberg ezek amitt értek is valamit biggrin.gif 250 husaberg nem lehetet kiteni 1 kerékre pedig zsir uj volt... de 6 ikba a gáton felment lazán (lol) nyomatékos
choppereket utálom gyorsaságik is jok... de cross>all