Quote (MarcusD @ Dec 24 2019 09:53pm)
szerintem teljesen viable, arra figyelnék különösen hogy mennyire könnyen tisztítható a ventillátor. az enyém ha elkezd melegedni/belassulni akkor csak simán sűrített levegővel belefújok és újra úgy működik mintha új lenne.
de egyszer a ventibe beragadt 1 kis darab műanyag baszás és megakasztotta az egészet, és akkor eléggé jól jött hogy csak pár csavart kicsavartam a hátuljából és lepattintottam az egészet, és egyből hozzá lehetett férni a ventikhez. ez takarításnál is jól jöhet ha nem olyan a kialakítása hogy eleg legyen suritett levegővel megbaszkodni
volt 1 acer notebookom régenben aminél az egészet szét kellett szerelni hogy hozzaferj a ventillatorhoz, na az nagyon cancer volt es miutan 10edjere szetszedtem mar fossá voltak törve a muanyag szarok rajta mindenhol, would not recommend
Quote (MarcusD @ Dec 24 2019 10:25pm)
sry de elég worldwide ember vagyok még minimum másfél évig, esélytelen h desktopot/monitort hordozgassak 3 havonta repülőgépeken
a célom h minimum 2 év meg low-mediumon fussanak a játékok stabil 60+ fpsel
jobban járnék ha egy kicsivel gyengébbet vennék és gyűjtenék desktopra?
ilyenem van, anno 350k-ért vettem es 1x sem bántam meg mert pont azt hozta megbizhatoan amit bolddal kiemeltem
https://www.laptopszalon.hu/hp/hp-pavilion-15-bc200nh-1dm27ea-akc-laptop_26088-adatlapmondjuk a teljes igazsághoz az is hozzátartozik hogyha bármi baja volt akkor megtudtam szerelni mert vmennyire értek hozzá, ilyen teljesen laikusoknak akiknek az egyetlen megoldása arra hogyha nem ugy mukodik vmi ahogy kéne hogy elviszik szervizbe azoknak lehet nem ideális
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Dec 25 2019 04:46am