d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev13803813823833844114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Jul 9 2011 09:57am
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 9 2011 03:54pm)
csá

fú, de kibaszott idegesítő vagy
MENJ MÁR A KURVA ISTEN FASZÁRA A WOWODDAL

////

Csak Normal nehézségi fokon lesznek relevánsak segédeink, Nightmare és Hell fokozaton nem igazán. Ezzel a lépéssel is próbálja a Blizzard insprirálni a kooperatív játékra a playereket.

Mint az várható volt, PvP-ben sem lesznek elérhetőek bérenceink.

ennek amúgy örülök, de még mindig azt sajnálom hogy max négyen lehetünk egy gémben : /
Member
Gold: 710.00
Jul 9 2011 10:05am
Quote (Rezs @ Jul 9 2011 03:57pm)
fú, de kibaszott idegesítő vagy
MENJ MÁR A KURVA ISTEN FASZÁRA A WOWODDAL

////

Csak Normal nehézségi fokon lesznek relevánsak segédeink, Nightmare és Hell fokozaton nem igazán.  Ezzel a lépéssel is próbálja a Blizzard insprirálni a kooperatív játékra a playereket.

Mint az várható volt, PvP-ben sem lesznek elérhetőek bérenceink.

ennek amúgy örülök, de még mindig azt sajnálom hogy max négyen lehetünk egy gémben : /

söndör meg supernova irta be mindenre hogy olyan mint a wow ^^
Member
Jul 9 2011 10:11am
Quote (sylke @ Jul 9 2011 04:05pm)

és?
csak azt akarom hogy ne a kibaszott wow legyen a téma d3 topicban, hogy abban mi van meg mi nincs meg mi hasonlít rá, ki a faszomat érdekel...
Member
Gold: 3,747.73
Jul 9 2011 10:14am
Quote (Rezs @ Jul 9 2011 05:11pm)
és?
csak azt akarom hogy ne a kibaszott wow legyen a téma d3 topicban, hogy abban mi van meg mi nincs meg mi hasonlít rá, ki a faszomat érdekel...

True story
Member
Gold: 64,467.50
Jul 9 2011 10:15am
Quote (sylke @ 9 Jul 2011 18:05)

sure fogd rám

Quote (Sup3RN0Va @ 8 Jul 2011 21:02)
én ejelnelg nem tudom, hogy ez a perces cd jó ötlet e, majd meglátjuk

remélem nem a WoW alapján akarják fejleszteni, ha jóltudom, abban vannak akár több 10 perces skillek is, és mivel a WoW kurvaszar a D2-höz képest, csak reménykedni tudok

amúgy meg, "why fix that is not broken?"
nem tudom a D2-s skillekkel, mi a fasz bajuk volt, a D2 úgy volt tökéletes ahogy, ezek meg elbasszák mindenféle újítással, ideges leszek

ha patchelnék normálisan a D2-t (uj skillek, act-ok, bossok, kiegészítők akár!!!) és a dupe meg hasonló szarságokat is fixálnák, még mindig örömmel játszanám a D2-t

1 mondatomban szerepelt a wow, abban is a d2-ről beszéltem, nem témaváltásképpen írtam, amire egyből rárepültek a tündérport könnyező repülő egyszarvú unokornis fanok mint szarra a legyek

amúgy is, ne folytassuk már ezt a szar wow-ot, maradjuk d2-nél, a wow kurvajó, legjobb játék, nah ezt akartátok hallani? királyság, akkor térjünk vissza a topic-hoz
Member
Jul 9 2011 10:20am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (Sup3RN0Va @ Jul 9 2011 04:15pm)
sure fogd rám

1 mondatomban szerepelt a wow, abban is a d2-ről beszéltem, nem témaváltásképpen írtam, amire egyből rárepültek a tündérport könnyező repülő egyszarvú unokornis fanok mint szarra a legyek

amúgy is, ne folytassuk már ezt a szar wow-ot, maradjuk d2-nél, a wow kurvajó, legjobb játék, nah ezt akartátok hallani? királyság, akkor térjünk vissza a topic-hoz

Quote (Sup3RN0Va @ Jul 8 2011 07:02pm)
én ejelnelg nem tudom, hogy ez a perces cd jó ötlet e, majd meglátjuk

remélem nem a WoW alapján akarják fejleszteni, ha jóltudom, abban vannak akár több 10 perces skillek is, és mivel a WoW kurvaszar a D2-höz képest, csak reménykedni tudok

amúgy meg, "why fix that is not broken?"
nem tudom a D2-s skillekkel, mi a fasz bajuk volt, a D2 úgy volt tökéletes ahogy, ezek meg elbasszák mindenféle újítással, ideges leszek

ha patchelnék normálisan a D2-t (uj skillek, act-ok, bossok, kiegészítők akár!!!) és a dupe meg hasonló szarságokat is fixálnák, még mindig örömmel játszanám a D2-t

SURE TE KEZDTED SURE
nyomorék gyerek, legalább azt tudd hogy mit irtál 2 napja

This post was edited by sylke on Jul 9 2011 10:21am
Member
Jul 9 2011 10:22am
Quote (Rezs @ Jul 9 2011 04:11pm)
és?

hát akkor ne cpt ghostot ugasd le, hanem a másik 2 nyomorultat akinek az a mániája hogy minden olyan mint a wow :mellow:
Member
Gold: 85,930.00
Jul 9 2011 10:27am
u all mad.
Member
Gold: 37.71
Warn: 10%
Jul 9 2011 10:34am
Quote (N4aBz @ 9 Jul 2011 09:23)
ez majd duelekben is azért vissza fog köszönni.

btw, nem tudja valaki, kiveszik a lifetapot?

nem hiszem hogy fog mukodni pvpben
Member
Jul 9 2011 10:51am
Quote (sylke @ Jul 9 2011 04:22pm)
hát akkor ne cpt ghostot ugasd le, hanem a másik 2 nyomorultat akinek az a mániája hogy minden olyan mint a wow :mellow:

hát bazdmeg gondolkodj kicsit, ha cpt ghost pofázik még mindig a wowról miután mindenki befejezte, mégis miért ne ugatnám le?
látom nem sikerült felfognod mire gondoltam az előbb danika, szopd le akkor szegény szellemkapitány barátod faszát

////////

Azért lesz csak hatvan szint a játékban, hogy minden egyes szintlépésnél szignifikáns előrelépést észlelhessen a játékos. A Diablo 2-ben túl sok szint volt, nem lehetett rendesen egymás mellé hozni a karaktereket, ráadásul az utolsó pár szint csak minimális erősödést hozott, így az elérése leginkább státusz szimbólum volt. Attól fügetlenül, hogy most a szintek számában nem tudod megmutatni másoknak, hogy mennyi erőfeszítést tettél a játékban, lesznek rá más módok, például crafting, különböző kinézetű cuccok, ilyesmik.

Nem fog nagy mennyiségű crafting cucc esni a mobokból. Ennek az az oka, hogy nem akarják, hogy lassanként, oda sem figyelve felgyűljenek a hozzávalók és nagyon erős tárgyakat csinálhassunk. A játék jelenlegi állásában a tárgyak széttöréséből lesznek a komponensek, ami külön jó, mert döntéshelyzetbe állítja a játékost: érdemes széttörnöm ezt a lootot, vagy inkább tartsam meg?

Bár a Blizzard elítéli a csalással való előrelépést a játékban, azzal nincs semmi gondja, hogyha egy nagyobb szintű karakter áthúzza egy haverját a contenten. Bár örülnének neki ha nem így lenne, de mivel ez egy pozitív szociális élmény, nincs vele semmi probléma.

Érdekes kérdés vetült fel. Régebben úgy gondolták a fejlesztők, hogy maximum level 5-ös gemek eshetnek majd a világban, a többit ezekből kell majd összerakni. (A maximum lvl14). Egyik olvasó rávilágított a fórumban, hogy – mivel három kőből egyetlen nagyobb szintű lesz – egészen pontosan 19683, tehát tizenkilencezer-hatszáznyolcvanhárom gemre lenne szükség, hogy 14-es szintű radiant start csináljunk belőle. Bashiok először is leszögezte, hogy azóta már változott a helyzet: nagyobb szintű kövek is eshetnek (pontos számot nem mondott). Ezen kívül úgy gondolják, hogy valamivel csak meg szeretnénk tölteni az extra nagy stash-ünket és hogy az új szupergyors trade rendszer segítségével úgyis el fogjuk adni a kisebb köveket (lélektelen robotoknak játékostársainknak) , hogy pénzt csináljunk belőle, majd visszavesszük a nagyobb szintű verziót ha szükségünk lesz rá.

Nem akarnak “must have” skilleket rakni a játékba. Jó példa erre a Witch Doctor kutyái. Sokan kérdezték, hogy muszáj lesz-e velük menni, a válasz az volt, hogy természetesen nem, rengeteg más variáció is lesz a játékban azoknak, akik nem szeretnék használni őket.

Go Back To Magyar Topic List
Prev13803813823833844114Next
Closed New Topic New Poll