Quote (Karan2_Returned @ 11 Dec 2019 07:46)
Szerintem van lelkük csak full agymosottak. Akarhanyszor beszelek ismeretlen oroszokkal legkesöbb 15 perc utan szobakerül Putin, hogy ö mennyivel tökösebb vezetö mint a mi europai elnökeink akik <insert aktualis amerikai elnök neve> golyoit nyaljak.
Majdnem minden csaj lehetne smat fele 9/10, csak nyugaton nincsenek rakenyszerülve, ezert kb leszarjak.
akkor voltam Oroszorszagban egy honapot amikor az ukran valsag nagyban folyamatban volt, kb a kozepen lottek le azt a holland gepet
Putin meg tarsai kifejezetten nem kerultek szoba, de a vonaton (transzszib) egesz gyakran jottek oda hozzank random emberek, es magyaraztak hogy ezt az egeszet ok mennyire nem akarjak, mennyi ukran baratuk van es hogyan sajnaljak az egeszet. egy reszeg bacsi este az etkezo kocsiban kb a vallamon fakadt sirva (volt hogy 40 orat ultunk a vonaton egyben).
ketszer kanapeszorfoztem es mindketszer olyan fiatal parnal akik masrol se beszeltek csak hogy mennyire utalnak oroszorszagban elni
a csajok amugy tenyleg szepek, foleg keletre ahol mar sok a keveredes (Irkutszk - Ulan-Ude kornyeken pl), eloben egyaltalan nem lelketlenek