Quote (SteelMeetsSteel @ Dec 10 2019 06:29pm)
"On the Display Network
On the Google Display Network, Google Ads may detect and look at the language of pages or apps that someone is viewing or has recently viewed, to determine which ads to show. This means that we may detect the language from either pages or apps that the person had viewed in the past, or the page that she is currently viewing."
https://support.google.com/google-ads/answer/1722078?hl=enKb 70%ban japan oldalakat olvasok otthoni gepen, es csak francia reklamokat latok, eleg biztos vagyok benne hogy leginkabb geolocation alapjan mutat a google reklamot.
Quote (Senee @ Dec 10 2019 06:08pm)
rendes (jasmin) cam stúdiók ebben a 3 országban vannak, illetve usa, meg magyarország afaik
a többi előadó otthonról nyomja (látni, hogy nincs a szokásos jasmin díszlet + kamera is szarabb minőségű.. ezekbe a szobákba nem járok)
amerikaival én nem találkoztam, vagy annyira más stílus eleve a profilkép+hangulat, hogy rá se nyomok
magyarokat megakartam nézni, de alapból magyar IP-vel nem tudsz magyarokat nézni + nemzet szerint se tudsz válogatni.. szóval két probléma is van, az elsőt easy VPN-el megoldhatod, de a második problémásabb, mert sehol se írja, hogy ki-honnan van (akcentusból lehetne esetleg rájönni ha van - stúdiók figyelnek arra általában, hogy helyi nyelven feliratos dolgok ne legyenek a szobában) ... az meg, hogy megkérdezed a csajt nem mindig működik, mert sok orosz azt kamuzza, hogy estonia meg poland, meg ilyenek (idk why)... mondjuk román csajok is szoktak kamuzni, egyik tök aranyos volt viselkedésileg; mondom ő biztos román.. erre elkezdi im from bulgaria... wow mondom ok nice, erre 2 perccel később youtube (azon hallgatja a zenét) beadott neki egy román nyelvű hirdetést xD mondjuk attól még lehet bulgáriából, de nem hiszem
Ideje magyar camstudiot nyitni ahol csak rovasirassal lehet kommunikalni a tünderkekkel.