Quote (Fej @ 24 Aug 2020 20:57)
asszem 11% a max leech amit adhat, de annak meg a lvl reqje ilyen 96+ :D
6/6 teljesen okés
tovabbra is folosleges szerintem, nem tudom elkepzelni, hogy jobban megerje, mint capelni a hit chancedet (mondjuk az fury druiddal meg ANNYIRA nem nehez, de csak passzivan nem lesz meg)
arrol nem is beszelve, h baromira nehez olyat craftolni, amin 6/6 leech mellett meg akarmi ertelmes stat is lesz
+ CBF szerintem musthave, nemtom, hogy lehet melee karit anelkul jatszani, es annak meg mindig messze a legertelmesesbb modja egy raven
Quote (jarabekg @ 24 Aug 2020 20:58)
HL nekem nem tunik annyira okosnak s/s-re, mert offhand ias nem szamit (annyit). Metalgriden gondolkodtam, persze kerdes mi az ami ki is esik.
Ami a fejemben jelenleg:
Jalal um
Metalgrid (esetleg HL, mara, akarmilyen kraftos/rare amu)
EBoTD GPA
Draculs
Dual leech Ring+ Ravenfrost
Goblin
Dungo
Switchen Harmony
Armoron meggondolkodom, hogy forty vagy coh legyen, ez is (lehet) drop kerdese
Invbe meg max/ar/stat charmok
Merc: Reapers toll, Eth bugged duress, Vampgaze
De johetnek otletek ofc, a legtobb guide HL-t hasznal, de lehet csak mephi conv aura miatt
Pl ha ez druidba esett volna, akkor Amunak sztem ezt hasznalnam:
https://i.imgur.com/KrNaWVI.jpgEleg befosas ez az amu, kb megerne kore frenzy barbot csinalni, csak ez sosem volt tervben (vagy egy pitzerkert - amit nagyon sajnalok, hogy esett egy 5 sock runemaster, es kukaztam, hogy ugy sem lesz jo semmire, pedig grief+5 isted runemaster eleg kemeny mf+dmg lehetne :D . ) De ww barbra sem lesz rossz, ha kigyulik az IK sett
nekem okosnak tunik, harmincvalahany % esely double dmgre eleg op
offhand dps fogalmam nincs, mi, de werewolfnak CSAK a weapon ias szamit, semmi mas (nem "annyira", hanem semennyire)
metalgrid viszont teljesen elmebeteg imo, ha AR kell, akkor miert ne hasznalnal ravent vagy angelic kombot? (vagy mindkettot) azon kivul semmi nincs rajta az allresen kivul
angelic kombo legalabb ketszer annyi AR + 95 life, raven meg CBF, cold res, dex (ami kelleni fog gpahoz), cold absorb
dracul+reaperst nem nagyon ertem, ossze-vissza felul fogja irogatni egymast a 2 curse, sose lesz konzisztens ugy
ha life tapet akarsz, rakj a mercre valami obediencet, vagy tomb reavert, vagy insightot, ha fosol a mana miatt, esetleg prideot, ha van egy rakat HRed
ha meg decrep, akkor (upped) bloodfist, ha kell FHR, vagy valami jo blood craft, ha nem
This post was edited by bajcli on Aug 24 2020 02:37pm