d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Elszaporodott A Negativ Content
Prev1373839404165Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Aug 24 2020 12:58pm
Quote (bajcli @ Aug 24 2020 07:50pm)
angelic ring+amu kombo ad egy tonna ARt, raven frost meg eleg musthave melee karival CBF miatt + azon is van egy rakat AR (max ha nem kell raven melle pluszba AR, akkor egy ilyen crafted cuccot el tudok kepzelni egy atma's scarab, highlord, vagy valami baszo rare amu melle)

BOTD-n eleve van egy tonna life+mana leech, amelle szerintem eleg folosleges meg DUAL leech, foleg ilyen szaros 1-3% rollok, ami ezen lehet

manat boven megoldja a 7% weaponrol, ha a lifeot meg nem oldja meg 10-15, akkor max felveszel ra egy draculst, de szerintem az is boven eleg annyi dps mellett, amit ez kifosik magabol egy ebotd akarmivel

/e jalalon van mana after kill + energy is, ha az lesz rajtad, ha meg shako, azon meg egy csomo mana, nem hiszem el, hogy mana gondjai lennenek ennek, max pont akkor, ha keves az ARed, es tul sokat misselsz

HL nekem nem tunik annyira okosnak s/s-re, mert offhand ias nem szamit (annyit). Metalgriden gondolkodtam, persze kerdes mi az ami ki is esik.

Ami a fejemben jelenleg:
Jalal um
Metalgrid (esetleg HL, mara, akarmilyen kraftos/rare amu)
EBoTD GPA
Draculs
Dual leech Ring+ Ravenfrost
Goblin
Dungo
Switchen Harmony

Armoron meggondolkodom, hogy forty vagy coh legyen, ez is (lehet) drop kerdese

Invbe meg max/ar/stat charmok

Merc: Reapers toll, Eth bugged duress, Vampgaze

De johetnek otletek ofc, a legtobb guide HL-t hasznal, de lehet csak mephi conv aura miatt

Pl ha ez druidba esett volna, akkor Amunak sztem ezt hasznalnam:

Eleg befosas ez az amu, kb megerne kore frenzy barbot csinalni, csak ez sosem volt tervben (vagy egy pitzerkert - amit nagyon sajnalok, hogy esett egy 5 sock runemaster, es kukaztam, hogy ugy sem lesz jo semmire, pedig grief+5 isted runemaster eleg kemeny mf+dmg lehetne :D . ) De ww barbra sem lesz rossz, ha kigyulik az IK sett
Member
Gold: 11,943.00
Aug 24 2020 02:36pm
Quote (Fej @ 24 Aug 2020 20:57)
asszem 11% a max leech amit adhat, de annak meg a lvl reqje ilyen 96+ :D

6/6 teljesen okés

tovabbra is folosleges szerintem, nem tudom elkepzelni, hogy jobban megerje, mint capelni a hit chancedet (mondjuk az fury druiddal meg ANNYIRA nem nehez, de csak passzivan nem lesz meg)

arrol nem is beszelve, h baromira nehez olyat craftolni, amin 6/6 leech mellett meg akarmi ertelmes stat is lesz

+ CBF szerintem musthave, nemtom, hogy lehet melee karit anelkul jatszani, es annak meg mindig messze a legertelmesesbb modja egy raven

Quote (jarabekg @ 24 Aug 2020 20:58)
HL nekem nem tunik annyira okosnak s/s-re, mert offhand ias nem szamit (annyit). Metalgriden gondolkodtam, persze kerdes mi az ami ki is esik.

Ami a fejemben jelenleg:
Jalal um
Metalgrid (esetleg HL, mara, akarmilyen kraftos/rare amu)
EBoTD GPA
Draculs
Dual leech Ring+ Ravenfrost
Goblin
Dungo
Switchen Harmony

Armoron meggondolkodom, hogy forty vagy coh legyen, ez is (lehet) drop kerdese

Invbe meg max/ar/stat charmok

Merc: Reapers toll, Eth bugged duress, Vampgaze

De johetnek otletek ofc, a legtobb guide HL-t hasznal, de lehet csak mephi conv aura miatt

Pl ha ez druidba esett volna, akkor Amunak sztem ezt hasznalnam:

https://i.imgur.com/KrNaWVI.jpg

Eleg befosas ez az amu, kb megerne kore frenzy barbot csinalni, csak ez sosem volt tervben (vagy egy pitzerkert - amit nagyon sajnalok, hogy esett egy 5 sock runemaster, es kukaztam, hogy ugy sem lesz jo semmire, pedig grief+5 isted runemaster eleg kemeny mf+dmg lehetne :D . ) De ww barbra sem lesz rossz, ha kigyulik az IK sett

nekem okosnak tunik, harmincvalahany % esely double dmgre eleg op

offhand dps fogalmam nincs, mi, de werewolfnak CSAK a weapon ias szamit, semmi mas (nem "annyira", hanem semennyire)

metalgrid viszont teljesen elmebeteg imo, ha AR kell, akkor miert ne hasznalnal ravent vagy angelic kombot? (vagy mindkettot) azon kivul semmi nincs rajta az allresen kivul

angelic kombo legalabb ketszer annyi AR + 95 life, raven meg CBF, cold res, dex (ami kelleni fog gpahoz), cold absorb

dracul+reaperst nem nagyon ertem, ossze-vissza felul fogja irogatni egymast a 2 curse, sose lesz konzisztens ugy

ha life tapet akarsz, rakj a mercre valami obediencet, vagy tomb reavert, vagy insightot, ha fosol a mana miatt, esetleg prideot, ha van egy rakat HRed

ha meg decrep, akkor (upped) bloodfist, ha kell FHR, vagy valami jo blood craft, ha nem

This post was edited by bajcli on Aug 24 2020 02:37pm
Member
Aug 25 2020 12:42am
Quote (bajcli @ Aug 24 2020 10:36pm)
tovabbra is folosleges szerintem, nem tudom elkepzelni, hogy jobban megerje, mint capelni a hit chancedet (mondjuk az fury druiddal meg ANNYIRA nem nehez, de csak passzivan nem lesz meg)

arrol nem is beszelve, h baromira nehez olyat craftolni, amin 6/6 leech mellett meg akarmi ertelmes stat is lesz

+ CBF szerintem musthave, nemtom, hogy lehet melee karit anelkul jatszani, es annak meg mindig messze a legertelmesesbb modja egy raven

nekem okosnak tunik, harmincvalahany % esely double dmgre eleg op

offhand dps fogalmam nincs, mi, de werewolfnak CSAK a weapon ias szamit, semmi mas (nem "annyira", hanem semennyire)

metalgrid viszont teljesen elmebeteg imo, ha AR kell, akkor miert ne hasznalnal ravent vagy angelic kombot? (vagy mindkettot) azon kivul semmi nincs rajta az allresen kivul

angelic kombo legalabb ketszer annyi AR + 95 life, raven meg CBF, cold res, dex (ami kelleni fog gpahoz), cold absorb

dracul+reaperst nem nagyon ertem, ossze-vissza felul fogja irogatni egymast a 2 curse, sose lesz konzisztens ugy

ha life tapet akarsz, rakj a mercre valami obediencet, vagy tomb reavert, vagy insightot, ha fosol a mana miatt, esetleg prideot, ha van egy rakat HRed

ha meg decrep, akkor (upped) bloodfist, ha kell FHR, vagy valami jo blood craft, ha nem

Ravent biztosan haszalni fogok, es az mar van is.

2. ringre + amura nem tudom, hogy mit lenne erdemes egyelore hasznalni. Metalgridre azert gondoltam, mert akkor forty+metalgrid annyi resist kb, mint CoH, + van szabad 2.ring slotom angelic comboval szemben.
Reapers tollt es prideot hasznalt dbrunski vegyesen, prideot biztos nem fogok rakni. Az indoklas az kb az, hogy ugy sincs teled, nem tudod ujrapozicionalni mercet ezert sosem fogjatok ugyan azt utni, lefoglalja physical immuneokat (amibol durielnel vanboven), raadasul ezzel viszont gond nelkul tulel, es kapod a might aura bonuszt.
Az obedience nem rossz otlet

Deadly strike, hat nem tudom, ugye ebben a setupban vegyesen lesz dps cbbol es furybol alap dmgebol, igy lehet megeri. De mivel offhand ias nem szamit, meg gondolkodom rajta. Lehet azt fogom hasznalni, amelyik hamarabb esik :D

This post was edited by jarabekg on Aug 25 2020 12:43am
Member
Aug 25 2020 12:45am
Na, a ma reggelt is annival kezdtem, RNjesus szeret engem ami az annikat illeti mostanaban ugy nez ki:

Member
Aug 25 2020 12:52am
Kozben befejeztem egy ujabb szazas LK runt, ha jol szamolom, akkor ezzel 800-nal tartok amiota szamon tartom, elotte olyan 2-300 korul toltam.

Gondolhatjatok mennyire volt eredmenyes, ha egy Lum is bekerult a legjobb droppok valogatasaba:

Member
Aug 25 2020 12:55am
Kerdes barkihez aki tudja a valaszt: infy fire immuneokat mindet töri? Ha esetleg csinalnek egy pheonix sorcot, azzal mindent ehet runolni, vagy meg van az oka annak, hogy mindenki lightning sosot hasznal all purpose sorcinak?
Member
Gold: 0.00
Aug 25 2020 12:58am
Quote (jarabekg @ 25 Aug 2020 08:55)
Kerdes barkihez aki tudja a valaszt: infy fire immuneokat mindet töri? Ha esetleg csinalnek egy pheonix sorcot, azzal mindent ehet runolni, vagy meg van az oka annak, hogy mindenki lightning sosot hasznal all purpose sorcinak?

asszem lightningbol van a legkevesebb immune one, illetve az lehet meg az oka h listerek thorneban/venom lordok cs-ben fire immunok
Member
Gold: 5,302.77
Aug 25 2020 01:41am
Quote (jarabekg @ Aug 25 2020 08:55am)

110 resist felett már nem igazán tör az Infy.

https://diablo.gamepedia.com/Immune_Monsters_(Diablo_II)
Member
Gold: 4,747.73
Aug 25 2020 01:45am
Quote (jarabekg @ Aug 25 2020 08:42am)
Ravent biztosan haszalni fogok, es az mar van is.

2. ringre + amura nem tudom, hogy mit lenne erdemes egyelore hasznalni. Metalgridre azert gondoltam, mert akkor forty+metalgrid annyi resist kb, mint CoH, + van szabad 2.ring slotom angelic comboval szemben.
Reapers tollt es prideot hasznalt dbrunski vegyesen, prideot biztos nem fogok rakni. Az indoklas az kb az, hogy ugy sincs teled, nem tudod ujrapozicionalni mercet ezert sosem fogjatok ugyan azt utni, lefoglalja physical immuneokat (amibol durielnel vanboven), raadasul ezzel viszont gond nelkul tulel, es kapod a might aura bonuszt.
Az obedience nem rossz otlet

Deadly strike, hat nem tudom, ugye ebben a setupban vegyesen lesz dps cbbol es furybol alap dmgebol, igy lehet megeri. De mivel offhand ias nem szamit, meg gondolkodom rajta. Lehet azt fogom hasznalni, amelyik hamarabb esik :D

Nagyon kell az AR ha haladni is akarsz, foleg uberre. Teljesen Bajclival ertek egyet, uberen kivul folosleges is a lifetap ha botdal mesz, tolteni fogja az eleted mint allat. De ahhoz el kell talalni az ellent ;) Forti sztem adja magat, de ha picsaszarok a reseid akkor coh is viable lehet.

Nemtom milyen drunk merceid voltak de mikor meleeztem akkor elegge ugyanazt utottuk raadasul decrep eleg nagy terseget lefed szoval baromi hasznos, KIVEVE ha draculst hasznalsz mert akkor faszsag :D Listerek pl szetszednek pajzs nelkul hiaba 5k life, ha nincs rajtuk hf+decrep
Member
Gold: 4,747.73
Aug 25 2020 01:49am
Quote (jarabekg @ Aug 25 2020 08:55am)

Nem, azert hasznaljak lgt soson mert a lgt immunoknak nemnagyon van stackelt lgt rese, +termeszetesen a passzívja plusz dmget ad nem minusz rezt.(bar ez firere is igaz)

Fire resesek kozul meg nagyon sok van aki kstackelik a fire rest es con ide vagy oda fire immun marad

Ha megtorod az immunt akkor meg mindig van egy tonna rese bar legalabb mar megtudod olni, de nem lesz gyors. En ezert latom ertelmet blizz sorkon is, miutan convi megtori az immunt a passziv tovabb szedi a resuket

Ja es phoenix soso foleg tallal viable akkor viszont csak 63 fcr ami halaaaal

This post was edited by Vismajor on Aug 25 2020 01:49am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1373839404165Next
Add Reply New Topic New Poll