Quote (SummertimeClothes @ 23 Apr 2015 23:48)
majdnem jol leirtad
de igazabol az tortent, hogy az egyik ellenfeled apja a blizznel dolgozik, es direkt a te accountodhoz kotve mukodik ugy, hogy mindig statisztikai hatranybol induljon a csapatod
amugy a heten elkezdtem jatszani en is
nem olyan rossz jatek mikor az embernek ilyen 15 perce van csak
viszont nekem ez a herovasarlos meg levelezos rendszer nem igazan adja, pl most a heti herok kozul 1 kivetelevel az osszessel jatszottam 2t legalabb, aztan kerriganon kivul az osszeset geci unalmasnak talaltam, es meg o is eleg monotonna valna ha esetleg valamikor eszmbe jutna 3nal tobb meccset menni egyhuzamban
Nem gondoltam, hogy velem baszna ki, mert ugyanez fordítva is sokszor előfordul, ami majdnem ugyanolyan unalmas.
Az sem élvezetes egy-két alkalom után, ha 40+:0-ra farmoljátok őket, mert éppen valaki mást szopat a gép.
A matchmaking lényege az lenne szerintem, hogy hasonló képességű játékosok ellen tudj izgalmas csatákat tolni. Nem pedig dobáljon a freekill és a semmi esély között.
Legalábbis SC2-ben a matchmaking ebből a szempontból jó volt. Néha persze belefutottál más szintűekbe, de alapvetően azért elég jól belőtte, hogy kikkel kell összeraknia.
A hősökre meg azt tudom mondani, hogy tipikus blizz game, a 80%-a használhatatlan.
This post was edited by CyberPunk666 on Apr 23 2015 03:55pm