d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev13738394041237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Jan 20 2014 03:07am
Quote (iFeelAlone @ 20 Jan 2014 00:34)
A kellemetlen múltbéli emlékek miatt az agyam negatív érzéseket asszociál a cigányokhoz. A negatív érzések biokémiájába nem tudnék belemenni.

[x] A biokémiára fogja a rasszizmusát
[_] Nem a biokémiára fogja a rasszizmusát
Member
Jan 20 2014 03:19am
Quote (-joey- @ 20 Jan 2014 09:19)
Ja.

Megyek én is dolgozni, soz.

Szabadság, rofl, én a munkahelyemen is jsp-zek

Quote (putincykavodka @ 20 Jan 2014 04:10)
Amennyire en tudom, az eu eloiras volt, hogy csak bizonyos publik helyeken lehet dohanyozni. Vonatokon mas orszagban sem lehet pl

lehet, de tavaly februárban voltam bécsben, és ott is lehet a kocsmákban dohányozni, sőt, még a földalatti metrómegállókban is

Quote (josheide @ 20 Jan 2014 04:01)
A Fidesz es a KDNP bar papiron ket part, szetvalasztani oket kb. lehetetlen.

Csak az egykulcsos ado nem tetszik?
Mi a velemenyed az oktatasrol?
A trafikokrol (inb4 te is kaptal otot) ?
A patikakrol?
A foldtorvenyrol?
A kozgeprol es az altalanosan hatalmas (20%-os) sikkasztasokrol?
Az orosz kolcsonrol ?
A rezsicsokkentesrol ?

es meg sorolhatnam a vegtelensegig

Meg mindig allitom, hogy az egyetlen jo dolog amire emlekszem hogy a Fidesz csinalta, az az, hogy betiltottak a vonatokon es a kocsmakban a dohanyzast.
Az 10/10 huzas volt, de semmi mast nem tudok kiemelni ami moge buszken be mernek allni es azt mondanam, hogy igen, ezt jol megcsinaltak.

ez micsoda? volt valami patikamutyi is?

Quote (ToldiSenior @ 20 Jan 2014 04:38)
Horn Gyula korrekt kapcsolatot ápolt az egyházakkal, ő kötötte a vatikáni szerződést, amiben stabilizálta az egyházi intézmények állami támogatását, cserébe azért, hogy az egyházak lemondtak az ellopott egyházi javak visszakövetelésétől. Az egyházaknak az államosítás előtt rengeteg földbirtokuk, gazdasági szervezeteik is voltak, amiket a kommunisták magukévá tettek. A mai keresztény egyházaknak nincsenek földjeik, birtokaik, ezért rászorulnak az állam támogatására, mint mindenhol a világon. Horn megérdemelte, hogy miniszterelnök legyen, sok vallásos ember szavazott rá anno. Mesterházy bután csinálja, hogy összefog Gyurcsánnyal, aki szerintem egy hazudós gazember, gyűlöletet szít a határon túli magyarok ellen, az egyházak ellen, vállalhatatlan.

egyébként nekem fáj a legjobban, hogy feszkó van a határon túli magyarokkal, és hogy ezt politikai célokra használják fel. de a feszültség generálója leginkább a fidesz volt a szavazójog adással.
Member
Gold: 1,095.00
Jan 20 2014 03:20am

lel
Member
Gold: 710.00
Jan 20 2014 03:21am
Quote (tevetava @ 20 Jan 2014 11:19)
Szabadság, rofl, én a munkahelyemen is jsp-zek

lehet, de tavaly februárban voltam bécsben, és ott is lehet a kocsmákban dohányozni, sőt, még a földalatti metrómegállókban is

ez micsoda? volt valami patikamutyi is?

egyébként nekem fáj a legjobban, hogy feszkó van a határon túli magyarokkal, és hogy ezt politikai célokra használják fel. de a feszültség generálója leginkább a fidesz volt a szavazójog adással.

és mégis mennyire fáj?
Member
Jan 20 2014 03:31am
Quote (sylke @ 20 Jan 2014 10:21)
és mégis mennyire fáj?

1-tol écig egy eros hetes
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 20 2014 05:42am
Quote (josheide @ 20 Jan 2014 04:01)
A Fidesz es a KDNP bar papiron ket part, szetvalasztani oket kb. lehetetlen.

Csak az egykulcsos ado nem tetszik?
Mi a velemenyed az oktatasrol?
A trafikokrol (inb4 te is kaptal otot) ?
A patikakrol?
A foldtorvenyrol?
A kozgeprol es az altalanosan hatalmas (20%-os) sikkasztasokrol?
Az orosz kolcsonrol ?
A rezsicsokkentesrol ?

es meg sorolhatnam a vegtelensegig

Meg mindig allitom, hogy az egyetlen jo dolog amire emlekszem hogy a Fidesz csinalta, az az, hogy betiltottak a vonatokon es a kocsmakban a dohanyzast.
Az 10/10 huzas volt, de semmi mast nem tudok kiemelni ami moge buszken be mernek allni es azt mondanam, hogy igen, ezt jol megcsinaltak.

oktatással mi a baj?

ugye tudod hogy nagyon sok esetben mindenre gecisokat fizet az állam és nincs is értelme? én csak azt látom, hogy ezeket realizálják nagyon sok esetben

konkrét cég feladataiból tök sokat leírtak 2014-re, és ennek ellenére megkapja a tavalyi támogatást mert kapott egy kisebb feladatot
de megmondták hogy le kéne építeni "egyet-kettőt" (mert tavaly se volt tökéletes a történet), és az emberi oldala miatt mégse történik meg a dolog
és ennek ellenére menni fog a történet

iskolákkal ugyan ez, kerek perec megmondták hogy mindenki szüntesse meg a felesleges szarjait, ez is történik
ugyanúgy menni fog az oktatás, a tanárok ugyanúgy undorítóan keveset fognak kapni mint 600 millióval ezelőtt, és az egyetem ugyanúgy nem fog bezárni

szerintem ennél jobb dolgok nem is történhetnének mint megvonni a pénzt mindenhonnan
minden ami ilyen körökben mozog, bőven túl van fizetve.

az eszközöket meg eddig se az állam fizette, nem viccből van Microsoft labor, Apple labor, Telenor által örökbefogadott labor (wtf), az összes ilyen kb

This post was edited by Anarkin on Jan 20 2014 05:49am
Member
Jan 20 2014 05:56am
Quote (Anarkin @ 20 Jan 2014 12:42)
oktatással mi a baj?

ugye tudod hogy nagyon sok esetben mindenre gecisokat fizet az állam és nincs is értelme? én csak azt látom, hogy ezeket realizálják nagyon sok esetben

konkrét cég feladataiból tök sokat leírtak 2014-re, és ennek ellenére megkapja a tavalyi támogatást mert kapott egy kisebb feladatot
de megmondták hogy le kéne építeni "egyet-kettőt" (mert tavaly se volt tökéletes a történet), és az emberi oldala miatt mégse történik meg a dolog

iskolákkal ugyan ez, kerek perec megmondták hogy mindenki szüntesse meg a felesleges szarjait, ez is történik
ugyanúgy menni fog az oktatás, a tanárok ugyanúgy undorítóan keveset fognak kapni mint 600 millióval ezelőtt, és az egyetem ugyanúgy nem fog bezárni

szerintem ennél jobb dolgok nem is történhetnének mint megvonni a pénzt mindenhonnan

az eszközöket meg eddig se az állam fizette, nem viccből van Microsoft labor, Apple labor, Telenor által örökbefogadott labor (wtf), az összes ilyen kb

azert remélem vágod, hogy a corvinuson meg az eltén is oktatókat küldtek el, kéthetes szünet van vizsgaidőszak közepén, hogy ne kelljen fűteni, és kibaszott sötét van a folyosókon, mert nem kapcsolják fel a villanyt spórolás miatt
Member
Gold: 95.00
Jan 20 2014 05:58am
Quote (tevetava @ Jan 20 2014 01:56pm)
azert remélem vágod, hogy a corvinuson meg az eltén is oktatókat küldtek el, kéthetes szünet van vizsgaidőszak közepén, hogy ne kelljen fűteni, és kibaszott sötét van a folyosókon, mert nem kapcsolják fel a villanyt spórolás miatt

Kozepsuliknan megrosszabb a helyzet, de mar volt errol topik szerintem
Member
Gold: 3,000.69
Jan 20 2014 05:59am
Quote (Anarkin @ 20 Jan 2014 12:42)
oktatással mi a baj?

igen, valóban attól fog javulni az oktatás, ha pénzt vonunk ki belőle, mikor ráadásul bizonyítottan visszatermeli a befektetett pénzt az országnak. és légyszi hagyjuk azt a faszságot, hogy ez a forrásmegvonás csak a "haszontalan" bölcsészszakokon történik, mert ez nettó hülyeség. és akkor most a hoffmann által vezetett közoktatásról ne is beszéljünk
Member
Gold: 95.00
Jan 20 2014 06:00am
Quote (tevetava @ Jan 20 2014 01:56pm)

De azert a bmen ilyesmi nincs :DDDDDDDDDDDDDD
Go Back To Magyar Topic List
Prev13738394041237Next
Add Reply New Topic New Poll