Quote (-joey- @ 20 Jan 2014 09:19)
Ja.
Megyek én is dolgozni, soz.
Szabadság, rofl, én a munkahelyemen is jsp-zek
Quote (putincykavodka @ 20 Jan 2014 04:10)
Amennyire en tudom, az eu eloiras volt, hogy csak bizonyos publik helyeken lehet dohanyozni. Vonatokon mas orszagban sem lehet pl
lehet, de tavaly februárban voltam bécsben, és ott is lehet a kocsmákban dohányozni, sőt, még a földalatti metrómegállókban is
Quote (josheide @ 20 Jan 2014 04:01)
A Fidesz es a KDNP bar papiron ket part, szetvalasztani oket kb. lehetetlen.
Csak az egykulcsos ado nem tetszik?
Mi a velemenyed az oktatasrol?
A trafikokrol (inb4 te is kaptal otot) ?
A patikakrol?
A foldtorvenyrol?
A kozgeprol es az altalanosan hatalmas (20%-os) sikkasztasokrol?
Az orosz kolcsonrol ?
A rezsicsokkentesrol ?
es meg sorolhatnam a vegtelensegig
Meg mindig allitom, hogy az egyetlen jo dolog amire emlekszem hogy a Fidesz csinalta, az az, hogy betiltottak a vonatokon es a kocsmakban a dohanyzast.
Az 10/10 huzas volt, de semmi mast nem tudok kiemelni ami moge buszken be mernek allni es azt mondanam, hogy igen, ezt jol megcsinaltak.
ez micsoda? volt valami patikamutyi is?
Quote (ToldiSenior @ 20 Jan 2014 04:38)
Horn Gyula korrekt kapcsolatot ápolt az egyházakkal, ő kötötte a vatikáni szerződést, amiben stabilizálta az egyházi intézmények állami támogatását, cserébe azért, hogy az egyházak lemondtak az ellopott egyházi javak visszakövetelésétől. Az egyházaknak az államosítás előtt rengeteg földbirtokuk, gazdasági szervezeteik is voltak, amiket a kommunisták magukévá tettek. A mai keresztény egyházaknak nincsenek földjeik, birtokaik, ezért rászorulnak az állam támogatására, mint mindenhol a világon. Horn megérdemelte, hogy miniszterelnök legyen, sok vallásos ember szavazott rá anno. Mesterházy bután csinálja, hogy összefog Gyurcsánnyal, aki szerintem egy hazudós gazember, gyűlöletet szít a határon túli magyarok ellen, az egyházak ellen, vállalhatatlan.
egyébként nekem fáj a legjobban, hogy feszkó van a határon túli magyarokkal, és hogy ezt politikai célokra használják fel. de a feszültség generálója leginkább a fidesz volt a szavazójog adással.