Quote (xGurke @ Jun 4 2013 11:49am)
nem tudom te ki a fasznak gondolod magadat bazdmeg, de kurva gyorsan vegyél vissza az arcodból. hetente nyitsz 1-2 HELP ME PLS topicot, amiben eleinte még segítettünk is minden szir-szar problémádon, amikre az esetek többségében egy kibaszott köszönömöt basztál beírni, úgyhogy még mielőtt előveszed ezt a szarházi buzeráns stílusodat és leparasztozod az ittenieket, inkább gondolkodj el egy picit te 12 éves kis faszfej. ezek után meg tényleg kurvára ne várjál el egy értelmes postot se, mert nem érdemled meg
és te mi a faszomért hiszed azt hogy te vagy itt a kurvaisten? először is nekem ne mond meg mit csináljak, másodszor pedig mindig megköszöntem annak aki segített. ne várd el hogy megköszönjem a semmit amikor a kérdésemre azt a választ kapom hogy mert kurva anyád. arról hogy 12 évesnek hiszel annyit tudok mondani hogy nem ismersz, ha valakinek kell help és tudok segíteni akkor segítek (mindjárt jönnek a postok hogy nem látszik stb.) pedig igen, sokszor segítettem már srácoknak akik nemtudtak valamit amit én igen. egyáltalán nem várok már értelmes postot mert nektek megvan a saját baráti körötök és ha valaki elindít valami akkor a többi is azt csinálja. az egész is így kezdődött hogy 1 valaki elkezdett pofázni a másik megvédte és én voltam a rossz. nn answer, nem érdekeltek.
Quote (ReDEyeS @ Jun 4 2013 12:53pm)
nekem csak az az egy jutott eszembe... ha vele szoktad "csináltatni" akkor most miért nem??
PM eltem neki már nem most, nézd meg mikor lépett fel utóljára és rájössz mért nem vele csináltatom.