Quote (estamas @ 7 Jul 2012 18:36)
Igyon le az asztal alá?
Az tul konnyu....
Quote (Senee @ 7 Jul 2012 18:37)
minek menjek oda ahol utálnak
neten se tudom kezelni az olyan helyzeteket ahol semmi poén nincs a mondanivalóban csak szimplán az, mint pl a te beszólásaid, hogy úgy érzi magát tőle az ember mint egy utolsó senki.
srsly hogy a faszba kéne arra reagálni, ha valaki 0% poénkodással lenéző, becsmérlő, buziskodó megjegyzéseket tesz.
amikor arról beszélgettünk, hogy lemenjek e hozzátok majd a balatonra akkor is lefogadom a jarabek egyből rádpm-elt, hogy nem megy, ha én megyek, mert hirtelen a sok hozzászólását a topicban félórás csend követte, miután témába kerül, viszont nem lett offline. nekem meg nem pofázta ott egyenesbe, mert mivel szerinte "primitív" vagyok (amit érdekes módon mindenki ellen felhoz akivel épp vitázik) és úgyse lett volna értelme velem beszélnie
mondjuk feltételezem élőben azért nincs nyíltan ekkora pofája senkinek sem, hogy a másik halálát kívángatjuk, pláne teljesen komolyan, mint ami itt megy, de nincs kedvem utazgatni, pénz kidobni hogy pár rl huladékal találkozak inkább elmegyek inni haverokal a kocsmába mnit veletek lowok aki akar az jöjön ide oszt beverema pofáját nem fogok azért 150 killomért utazni köcsög vonatal
pesten meg eltévedek mint geci a fübe nn
Akkor hagyd el a forumot most.
Quote (daneeka10 @ 7 Jul 2012 19:15)
anyátok bármilyen sörözésre hajlandó vagyok elmenni ahol megjelenik senee és nem vagyok egyedül hátha nem kezeli jól az alkoholt vagy valami
Ja amugy en is ettol felek hogy tenlyeg olyan szinten beteg hogy ott helyben ramtamadna.