d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Van Barátnőd? > A Kérdés Adott
Prev1373839404146Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 3,747.73
Jul 8 2012 02:15am
Quote (bbaallaaggee @ Jul 8 2012 09:01am)
akár meg is sértődhetnék

Az, hogy annyira szeretünk mint smötyit nem jelenti azt, hogy anynira utálunk is
Member
Gold: 411.00
Jul 8 2012 02:59am
Quote (Namechange @ 8 Jul 2012 03:21)
Amikor én idejöttem engem se kedvelt senki. Kussoltam meghúztam magam és ittmaradtam. Nem azt mondom, most sem örvendek nagy rajongó tábornak, de azért beilleszkedtem, neked se ártana.

emlekszem eleinte annyirol szoltal hogy dobaltatok egymasra a szart david106tal vagy kivel
haverom meselte
vagy az lehet nem te voltal, de nekem ugy remlik

This post was edited by SummertimeClothes on Jul 8 2012 02:59am
Member
Gold: 33,265.80
Jul 8 2012 03:00am
Quote (estamas @ 7 Jul 2012 18:36)
Igyon le az asztal alá?

Az tul konnyu....

Quote (Senee @ 7 Jul 2012 18:37)
minek menjek oda ahol utálnak
neten se tudom kezelni az olyan helyzeteket ahol semmi poén nincs a mondanivalóban csak szimplán az, mint pl a te beszólásaid, hogy úgy érzi magát tőle az ember mint egy utolsó senki.
srsly hogy a faszba kéne arra reagálni, ha valaki 0% poénkodással lenéző, becsmérlő, buziskodó megjegyzéseket tesz.

amikor arról beszélgettünk, hogy lemenjek e hozzátok majd a balatonra akkor is lefogadom a jarabek egyből rádpm-elt, hogy nem megy, ha én megyek, mert hirtelen a sok hozzászólását a topicban félórás csend követte, miután témába kerül, viszont nem lett offline. nekem meg nem pofázta ott egyenesbe, mert mivel szerinte "primitív" vagyok (amit érdekes módon mindenki ellen felhoz akivel épp vitázik) és úgyse lett volna értelme velem beszélnie

mondjuk feltételezem élőben azért nincs nyíltan ekkora pofája senkinek sem, hogy a másik halálát kívángatjuk, pláne teljesen komolyan, mint ami itt megy, de nincs kedvem utazgatni, pénz kidobni hogy pár rl huladékal találkozak inkább elmegyek inni haverokal a kocsmába mnit veletek lowok aki akar az jöjön ide oszt beverema pofáját nem fogok azért 150 killomért utazni köcsög vonatal
pesten meg eltévedek mint geci a fübe nn

Akkor hagyd el a forumot most.

Quote (daneeka10 @ 7 Jul 2012 19:15)
anyátok bármilyen sörözésre hajlandó vagyok elmenni ahol megjelenik senee és nem vagyok egyedül hátha nem kezeli jól az alkoholt vagy valami

Ja amugy en is ettol felek hogy tenlyeg olyan szinten beteg hogy ott helyben ramtamadna.
Member
Gold: 343.00
Jul 8 2012 03:13am
Quote (josheide @ Jul 8 2012 09:00am)
Az tul konnyu....

Akkor hagyd el a forumot most.

Ja amugy en is ettol felek hogy tenlyeg olyan szinten beteg hogy ott helyben ramtamadna.

erről már esett szó.. erről is. ezerszer. amúgy meg ki a faszom vagy, hogy egy nyilvános fórumon megszabod ki maradjon meg ki menjen el. erről is esett szó. ha ennyire nem bírjátok elviselni a nyomorultakat akkor zárjátok be bazdmeg, védjétek le jelszóval. nehogymár egy nyilvános helyen megakard mondani, hogy mi a kurva anyámat csináljak.

amúgy meg miért lennék beteg
szerintem meg lehet kérdezni azokat az embereket akik nem ugattak, kurvaanyáztak, hogy mennyi konfliktusom volt velük, itt is. mert nem sok.. nem tudom mi az anyádat csodálkozol azon, hogy ha tahóskodsz akkor nem feltétlen nevet rajt az alany, akit sanyargatni próbálsz. pláne úgy, ha kb egy fikarcnyi poén se érezhető az egészen, csak a tömény gyűlölet. de persze én vagyok a szar, hogy nem tudok beilleszkedni.
Member
Jul 8 2012 03:16am
Quote (Senee @ 8 Jul 2012 11:13)
erről már esett szó.. erről is. ezerszer. amúgy meg ki a faszom vagy, hogy egy nyilvános fórumon megszabod ki maradjon meg ki menjen el. erről is esett szó. ha ennyire nem bírjátok elviselni a nyomorultakat akkor zárjátok be bazdmeg, védjétek le jelszóval. nehogymár egy nyilvános helyen megakard mondani, hogy mi a kurva anyámat csináljak.

amúgy meg miért lennék beteg
szerintem meg lehet kérdezni azokat az embereket akik nem ugattak, kurvaanyáztak, hogy mennyi konfliktusom volt velük, itt is. mert nem sok.. nem tudom mi az anyádat csodálkozol azon, hogy ha tahóskodsz akkor nem feltétlen nevet rajt az alany, akit sanyargatni próbálsz. pláne úgy, ha kb egy fikarcnyi poén se érezhető az egészen, csak a tömény gyűlölet. de persze én vagyok a szar, hogy nem tudok beilleszkedni.

Jol latod a dolgot. Megszoksz vagy megszöksz.

Member
Jul 8 2012 03:21am
Quote (josheide @ Jul 8 2012 09:16am)
Jol latod a dolgot. Megszoksz vagy megszöksz.

http://www.jonco48.com/blog/Rip_20it_20off.gif

nem tudom, engem szerettek kiskoromban és nem ahhoz szoktam hozzá, hogy ha odamegyek valahova akkor instant mindenki kurvaanyázik meg takarodjozik
nem tudom mi a faszomat nem lehet megérteni ezen.. azt meg végképp nem, hogy minek kellett neked is elkezdeni a faszoskodást, mikor nyilvánvaló, hogy nem megyek el innen és minden ilyen lenéző, alázó, geciskedő beszólás, megjegyzés csak egyre inkább arra ösztönöz, hogy rethedjetek ketté és annál inkább faszabb vagyok minél inkább azt probáljátok rámerőltetni. egyáltalán nem így érkeztem ide.. ti voltatok azok akik ilyenné tettetek.

amúgy most ezeket rohadt komolyan gondolom, de mégis röhögök rajta miközben írom
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Jul 8 2012 03:21am
Quote (SummertimeClothes @ 8 Jul 2012 10:59)
emlekszem eleinte annyirol szoltal hogy dobaltatok egymasra a szart david106tal vagy kivel
haverom meselte
vagy az lehet nem te voltal, de nekem ugy remlik

dede
az én voltam :D
Member
Jul 8 2012 03:26am
Quote (Senee @ 8 Jul 2012 11:21)
nem tudom, engem szerettek kiskoromban és nem ahhoz szoktam hozzá, hogy ha odamegyek valahova akkor instant mindenki kurvaanyázik meg takarodjozik
nem tudom mi a faszomat nem lehet megérteni ezen.. azt meg végképp nem, hogy minek kellett neked is elkezdeni a faszoskodást, mikor nyilvánvaló, hogy nem megyek el innen és minden ilyen lenéző, alázó, geciskedő beszólás, megjegyzés csak egyre inkább arra ösztönöz, hogy rethedjetek ketté és annál inkább faszabb vagyok minél inkább azt probáljátok rámerőltetni. egyáltalán nem így érkeztem ide.. ti voltatok azok akik ilyenné tettetek.

amúgy most ezeket rohadt komolyan gondolom, de mégis röhögök rajta miközben írom

challenge accepted

najonem inkabb megkeresem a post blockert.
Member
Jul 8 2012 03:37am
Quote (josheide @ Jul 8 2012 09:26am)
challenge accepted

najonem inkabb megkeresem a post blockert.

az célravezetőbb imo, mert ha senki soha nem válaszol akkor elméletileg úgyis megunom egy idő után, szóval ez már előbb is eszedbe juthatott volna.. pláne úgy, hogy teljesen nyilvánvaló volt szerintem eddig is, nem csak amiatt, hogy most leírtam, hogy minden kibaszott buziskodás csak egyre inkább belehergel a fasz viselkedésbe. engem is, az pedig titeket. ien ördögi kör ez..

bár megmondom őszintén, nekem az is kielégítő szokott lenni, ha érdekes/vicces témákat olvasgatok és amolyan blogszerűen néha hozzáírok valamit, függetlenül attól, hogy azt elolvassa-e valaki vagy nem.. de nyilván jobb kommunikálni mindenről, szóval benne van a pakliban, hogy megunom majd, ha senki sem szól hozzám.. 3 év szemétkedés, buziskodás, faszoskodás nem vezetett sikerre, szóval a posblocker mindenképpen jó ötletnek tűnik, mint új stratégia az eltávolításomra. sok sikert..
Member
Gold: 1,593.00
Jul 8 2012 03:37am
Josheidearabtamás, miért veszed fel az obvious trollkodást? Annyira látszik hogy csak trollkodni próbál szegény senee...
Go Back To Magyar Topic List
Prev1373839404146Next
Add Reply New Topic New Poll