what the fuck
facebook on ilyen uzenetet kaptam - válaszok is benne - .
nem is ismerem a csajt azon kivul h tudom hogy egy általánosba jártunk anno + öccsét se max 1-2x kocsmából
wtf
13 hours ago ő
Szia! Én a Krisztián húga vagyok és őt keresem, mert már lassan 1 hónapja eltűnt. Véletlenül nem veled van? Ha nem, akkor mikor láttad legutoljára? Ha esetleg veled van, légyszíves szólj neki hogy jelezze minden renben van, mert akkor mi se aggódnánk itt feleslegesen. Sajnos ha nem tudunk semmit felőle akkor 1 hét múlva kénytelenek vagyunk a rendőrségre menni. Kérlek mihamarabb válaszolj! Előre is köszi. Szia!
4 hours ago én
Hello, legutoljára tavaly láttam, és sztem ha 1 hónapja eltűnt ne várjatok 1 hetet hanemm minnél hamarabb cselekedjetek. Soksikert
3 hours ago ő
Szia! Ez most nagyon meglepett. Mikor elment azt mondta hogy hozzád megy és az elmúlt egy évben többször is hivatkozott rád. Hát most már tényleg kétségbe vagyunk esve. Nagyon köszi hogy ilyen hamar válaszoltál és segítettél. Nincs más akkor megyünk a rendőrségre. Ha netán hallasz felőle valamit kérlek szólj. Ne haragudj hogy zavartalak, még egyszer köszi szépen. Szia!
about a minute ago én
rám? nem is ismerem azon kivul hogy globe ba 1-1 alkalommal talákoztunk