d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1378937903791379237935001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Nov 15 2014 12:20pm
Quote (beni @ Nov 15 2014 06:54pm)
Mindenből tudnak kurva jó meg kurva fos filmet is csinálni.

Szeirntem ha van egy nagyon fasza világ, kurva sikeres és ismert játéksorozat, akkor az előny. Szerinted meg nem. Hát oké.

szerintem van egy kurvaigenyes kurvamagas elvarasokkal rendelkezo filmes szinthez kepest eleg szuk felvevoi piac, es kene egy művész-fantasztikus-horror-dráma kurvajó színészekkel meg abszottdraga cgi-okkal, szerintem sosem lesz belole semmi - de adja isten, hogy ne nekem legyen igazam

mig a warhammerben csak omlik a ver, urhajos orkos, jo latvanyvilaggal meg micheal bay is mozisikert tudna csinalni belole masodrangu szineszekkel :D
Member
Gold: 1.00
Nov 15 2014 12:21pm
Szerintem is a diablo 1 történetét kellene megfilmesíteni.
Az sokkal inkább filmre való.

Az a kezdet, ráadásul egy helyen megy a fonál. A diablo 2-t be kéne sűríteni mondjuk 3 órába és menne az ugrálás az actok között... Szerintem az kevésbé alkalmas a történethű megfilmesítésre.
Az első részeben viszont az előzmények megfilmesítésével egy iszonyat jó story jönne ki.

A diablo film minőségétől függetlenül kasszasiker lenne, ahogy a diablo 3-t is eladta a diablo 2. <lényegében azért lett siker, mert látatlanul megvették az előd miatt>
Szóval sikeresnek biztosan sikeres lenne, de hogy jó is... Nos az jó kérdés.

Simán oda kellene passzolni a LoTR bandának, és megcsináltatni velük. Jótól nem szégyen lopni. Cserébe tuti jó lenne.
Member
Gold: 5,390.00
Nov 15 2014 12:26pm
Quote (CyberPunk666 @ Nov 15 2014 07:21pm)
Szerintem is a diablo 1 történetét kellene megfilmesíteni.
Az sokkal inkább filmre való.

Az a kezdet, ráadásul egy helyen megy a fonál. A diablo 2-t be kéne sűríteni mondjuk 3 órába és menne az ugrálás az actok között... Szerintem az kevésbé alkalmas a történethű megfilmesítésre.
Az első részeben viszont az előzmények megfilmesítésével egy iszonyat jó story jönne ki.

A diablo film minőségétől függetlenül kasszasiker lenne, ahogy a diablo 3-t is eladta a diablo 2. <lényegében azért lett siker, mert látatlanul megvették az előd miatt>
Szóval sikeresnek biztosan sikeres lenne, de hogy jó is... Nos az jó kérdés.

Simán oda kellene passzolni a LoTR bandának, és megcsináltatni velük. Jótól nem szégyen lopni. Cserébe tuti jó lenne.

szerintem amugy nem jatekbol kene csinalni, hanem a mogotte levo lorebol/elotortenetkbol

ha valaki utanaolvasott mar, az tudja, hogy milyen hihetetlenul kurvajo es szerteagazo, kb egy eve csinaltam, de olyan osszeetett, hogy elso olvasasra nem is jegyeztem meg pontosan mindent
Member
Gold: 6,440.13
Nov 15 2014 12:37pm
Quote (jarabekg @ Nov 15 2014 07:20pm)
szerintem van egy kurvaigenyes kurvamagas elvarasokkal rendelkezo filmes szinthez kepest eleg szuk felvevoi piac, es kene egy művész-fantasztikus-horror-dráma kurvajó színészekkel meg abszottdraga cgi-okkal, szerintem sosem lesz belole semmi - de adja isten, hogy ne nekem legyen igazam

mig a warhammerben csak omlik a ver, urhajos orkos, jo latvanyvilaggal meg micheal bay is mozisikert tudna csinalni belole masodrangu szineszekkel  :D

Persze. Művész-dráma-horror-fantasy első osztályú színészekkel. Mondasz nekem egyet? :D

Ezernyi filmben van már CGI, nyilván drága, de ha egy relatíve vontatott LOTR könyvből fasza filmet tudtak csinálni, akkor miért ne menne a diablóból? A színészek se első kategóriások voltak. Orlando Bloom most már ismert, de nézd meg, hogy a fim előtt miben játszott? Semmiben. Volt pár tv sorozata meg egy sosem hallottál róla film. Ennyi. A többi színész dettó.

De például kurva sok CGI meg gagyi történet árán megcsinálták az avatart is, aztán megnézték 300 millióan és lett belőle világra szóló siker. Ehhez képest a diabló sorozatból elkelt 25 millió példány, szerintem nem túlzás azt gondolni, hogy ennek 10x el is fog menni a moziba.

Member
Nov 15 2014 12:39pm
Quote (jarabekg @ Nov 15 2014 07:26pm)
szerintem amugy nem jatekbol kene csinalni, hanem a mogotte levo lorebol/elotortenetkbol

ha valaki utanaolvasott mar, az tudja, hogy milyen hihetetlenul kurvajo es szerteagazo, kb egy eve csinaltam, de olyan osszeetett, hogy elso olvasasra nem is jegyeztem meg pontosan mindent

My head is full of fuck.

De ki mondta, hogy arról szóljon a film, hogy egy paladin megjelenik act 1-ben és kimegy a hídon quilt rateket ölni? Annyit mondtam, hogy van egy kurva jó világa és azt kéne filmre vinni.
Member
Gold: 0.00
Nov 15 2014 12:40pm
Quote (beni @ Nov 15 2014 07:39pm)
My head is full of fuck.

De ki mondta, hogy arról szóljon a film, hogy egy paladin megjelenik act 1-ben és kimegy a hídon quilt rateket ölni? Annyit mondtam, hogy van egy kurva jó világa és azt kéne filmre vinni.

ja, meg milyen lenne már a film

hammerdin telézik megöli baalt 5 perces baalrun alatt

inkább rici vergődésést hun1en kéne megfilmesíteni
Member
Gold: 1.00
Nov 15 2014 12:45pm
Quote (TrollBoss @ 15 Nov 2014 20:40)
ja, meg milyen lenne már a film

hammerdin telézik megöli baalt 5 perces baalrun alatt

inkább rici vergődésést hun1en kéne megfilmesíteni

Ha meg nem dobja ki ami kell, akkor save and exit és újra.
Farmolná a countesst, hogy kirakhassa az insightot a csicskájának, meg menne bocirunokat, hogy legyen eth 4 sock CV-je (nem biztos, hogy a nevekre jól emlékszem).

Quote (beni @ 15 Nov 2014 20:39)
My head is full of fuck.

Én se nagyon értettem, hogy miről beszél :D
Nyilván arról volt szó, hogy az első részben elmesélt történetet kellene filmre vinni, nem pedig questről questre haladva filmen eljátszani a játékot :D
Member
Nov 15 2014 12:55pm
Quote (CyberPunk666 @ Nov 15 2014 07:45pm)
Ha meg nem dobja ki ami kell, akkor save and exit és újra.
Farmolná a countesst, hogy kirakhassa az insightot a csicskájának, meg menne bocirunokat, hogy legyen eth 4 sock CV-je (nem biztos, hogy a nevekre jól emlékszem).

Én se nagyon értettem, hogy miről beszél :D
Nyilván arról volt szó, hogy az első részben elmesélt történetet kellene filmre vinni, nem pedig questről questre haladva filmen eljátszani a játékot :D

meg milyen lenne

beállna egy láda mellé kimondaná hogy vex vex lo jah és ott egy egy főnix fejedelem pajzsba
eth tir lo mal ral Bánat Fázis Penge kitűnő statisztikákkal
Member
Nov 15 2014 01:01pm
Quote (TrollBoss @ Nov 15 2014 07:55pm)
meg milyen lenne

beállna egy láda mellé kimondaná hogy vex vex lo jah és ott egy egy főnix fejedelem pajzsba
eth tir lo mal ral Bánat Fázis Penge kitűnő statisztikákkal

Azzal indulna, hogy ás valaki zuhogó esőben egy temetőben. Aztán egyszercsak rábukkan egy lábszár csontra majd egy zsák aranyra. A horizontot óriási villámlás hasítja ketté, fényénél pedig egy pillanatra felvillan a fejfára vésett felirat. Itt nyugszik Wirt.
Member
Nov 15 2014 02:04pm
Quote (beni @ Nov 15 2014 08:01pm)
Azzal indulna, hogy ás valaki zuhogó esőben egy temetőben. Aztán egyszercsak rábukkan egy lábszár csontra majd egy zsák aranyra. A horizontot óriási villámlás hasítja ketté, fényénél pedig egy pillanatra felvillan a fejfára vésett felirat. Itt nyugszik Wirt.

felszedi az aranyat, vesz valami feszes bőrszerkót, meg egy sitykát, aztán elkezd tatukra, vénemberekre meg milfekre vadászni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1378937903791379237935001Next
Closed New Topic New Poll