Quote (MarcusD @ 26 Nov 2019 13:20)
a roguelike bossokat meg lokarrt nem fogod facetankolni sok builddel, mélyebb SRokat meg literally semmivel. a nightblade buildek talán ilyenek ahol van 80 attack modifiered és csak tartod a bal klikket a bosson és spamolod a 2-3 spelledet off cd és azok healelnek eleget
a buildek nagyrésze amiket én toltam meg láttam h mások tolják azok inkább ilyen d3 style ahol a sebző spelljeiden azért van egy közepes cooldown ezért van időd kiteolni meg dodgeolni bőven
hat lokarrt vagy lenukeolod MAX 1 perc alatt, vagy az addok miatt eselyed sincs kb
eor karival probaltam lecsapni (200k dps), eselyem se volt, mert keves dps + leech = facetank off = megkevesebb dps, boss kb kiregenel.
mig puriferrel bealltam mint 1 fasz, es lottem amig nem halt meg, 1*1 add jott , talan 1* arrebb kellett mennem (masik karin meg szepen eljutottam a 4 addig a lassusag miatt, onnantol nem lesz kill)
ja , firestrike kari 80k dpst ir (netto faszsag, normal sr 1m+ nemesis bosson, lokarr ultimaten is marad belole vagy 200-250k lel)
eor karinal a 200k normalon igaz kb, lokarrnal a fele se maradt :DDD
mostmar sr boss roommal is basztak, nem stackelnek a bossok, cserebe inkabb AZONNAL radront az osszes, nem tudod egyesevel huzgalni oket, glhf 2-3 nemesisnel (purifier facetankolja azokat is sr75 normalon)
tessek :
https://www.youtube.com/watch?v=tECVpidWSNwenyem ofc joval lassabb volt, de nagyjabol ugyanezt csinaltam