Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 23 Jun 2011 10:34)
na mondjuk pont ez a gondolkodás is elég káros - fizessenek meg érte, de én ne.
amúgy ma lett 5 éves az accom

gz
Quote (beni @ 23 Jun 2011 10:36)
Engem az zavar nagyon, hogy baromi sok képzés elavult, mert az oktatóknak nem érdekük fejlődni a világgal, átírni a régi előadásokat, variálni a tanóra menetét, mert azzal csak a meló van. Egy csomó szakirány csak fel van töltve olyan tárgyakkal, ami egyáltalán nincs adaptálva a szakhoz.
Ha van egy mesterképzés (legyen egészségügyi gazdaságtan) akkor miért alap szociológia, alap vállalatgazdaságtan, bevezetés a kommunikációba, stb órákkal van feltöltve a tanrend? Mert azon nem kell változtatni semmit, csak áthívják Bélát, aki ezt az anyagot adja le 10 éve és itt is ledarálja. Viszont rohadtul lehetne olyan vállgazdot tartani, ami kizárólag a gyógyszercégek sajátos vonásaival foglalkozik, vagy olyan kommunikációt tartani, ami orvos-beteg kapcsolatot, etikai megfontolásokat vesz terítékre és esetleg esettanulmányokat operál. Mivel neked ingyen van ezért leszarod, hogy mit adnak le, csak legyen meg a papír. De ha fizetni kéne érte, akkor hőböröghetnél, hogy miért egy könyvre építik a tananyagot és miért nem kapsz szintetizált információ-eszenciát.
Át van baszva a diák, mert ül az iskolapadban 5 évig és nem igazán fog érteni semmihez. Át van baszva a szülő aki azt hiszi, hogy a kisfia megfeszülve küzd az egyetemen (oké, hogy vannak ilyen helyek de azért nem ez az általános a felsőoktatásra).
Át van baszva az állam, aki azt hiszi, hogy nyomja a pénzt az oktatásba és onnan majd jön ki a sok magasan képzett államférfi. Mindenkit átcsesz a rendszer.
ez engem is nagyon zavar
Quote (CyberPunk666 @ 23 Jun 2011 17:17)
most jöttem az eredményhirdetésről, és jobb lett, mint amire számítottam.
angol 4, de minden más 5.
egy pici kellett volna a kitűnőhöz

holnap meg kapok majd valamit az évzárón, mert nekem lett a legjobb az évfolyamban :fuckyeah:
/e ezzel most már akkor hivatalosan is vége a cp érettségizik időszaknak. ezennel pedig megnyitom a kandó korszakot. ^^
gzgzgzgzgz

/
a halálbüntetést én is visszaállítanám, de erről már kifejtettem a véleményem juhász topikjában, mikor linkelte a texasiakat
This post was edited by zsansaccount on Jun 23 2011 09:22am