d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1378037813782378337844765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Nov 23 2019 03:45am
Quote (cowding @ Nov 23 2019 10:31am)
majd szellemkapitány kiokit de változo mechanika meg erősség van, nem olyan kurva hangos még egy erősebb se de 10 méterről bármelyik komolyabb kinyir egy madarat
ami a piacon veszel műanyag glock az nem öli meg 10 méterről bár azzal el se találod

Ez jól hangzik! Bár hang nem kéne, mert az emberek is ide figyelnének és látnák, hogy egy fasz az erkélyen lövöldözik; valami televert nyugdíjas biztos rámhívná a rendőrséget.

Már vagy negyedszer kell felsikálnom az erkélyt fertőtlenítővel, mert ezek a szárnyas patkányok wc-nek nézik.. kezdem unni.
Member
Gold: 3,000.00
Nov 23 2019 03:46am
Quote (Senee @ Nov 23 2019 10:45am)
Ez jól hangzik! Bár hang nem kéne, mert az emberek is ide figyelnének és látnák, hogy egy fasz az erkélyen lövöldözik; valami televert nyugdíjas biztos rámhívná a rendőrséget.

Már vagy negyedszer kell felsikálnom az erkélyt fertőtlenítővel, mert ezek a szárnyas patkányok wc-nek nézik.. kezdem unni.

nekik az egesz vilag egy wc
Member
Gold: 122.92
Nov 23 2019 03:48am

ha megvan az elektromos szervómotor hangja akkor azt képzeld el picit hangosabba (amelyik elektromos rugós fasztudjami)
gázhajtásut még nem hallottam irl de talan az hangosabb lehet
"torkolat" hangja nincs, a BB(golyo) ha üveget üt vagy hasonló annak is van egy jellegzetes hangja
valoszinűleg jol seggbebasznak ha rád tudják bizonyitani h állatokra lövöldözöl vele meg van egy fps felsőhatár is afaik de amit <10k ért veszel az gondolom nem fogja meghaladni
Member
Gold: 1,630.69
Nov 23 2019 04:52am

Dunnyo mennyire veszik az ilyesmit komolyan Magyarorszagon, de ez nem minösül allatkinzasnak?
Member
Gold: 3.03
Nov 23 2019 06:12am
Quote (Senee @ 23 Nov 2019 10:45)

miért nem keresel rá Yt-n?
azért valami képet kaphatsz arról, hogy kb milyen hangja van...

Quote (cowding @ 23 Nov 2019 10:48)

valoszinűleg jol seggbebasznak ha rád tudják bizonyitani h állatokra lövöldözöl vele meg van egy fps felsőhatár is afaik de amit <10k ért veszel az gondolom nem fogja meghaladni

és van elég bizonyíték is..

Quote (Karan2_Returned @ 23 Nov 2019 11:52)
Dunnyo mennyire veszik az ilyesmit komolyan Magyarorszagon, de ez nem minösül allatkinzasnak?

szvsz de.

amúgy azt nem vágom, ha van kapacitás lövöldözni rájuk, akkor miért nem inkább egy törülközővel baszol oda?
kiirtani úgysem fogod a galambokat, elhessegetni meg azzal is el tudod.

amúgy #2 nézd meg, hogy máshol hogyan védekeznek galambok ellen, valószínűleg neked is az fog beválni.
Member
Nov 23 2019 06:16am
Quote (TassassinHc @ Nov 23 2019 01:12pm)
miért nem keresel rá Yt-n?
azért valami képet kaphatsz arról, hogy kb milyen hangja van...

és van elég bizonyíték is..

szvsz de.

amúgy azt nem vágom, ha van kapacitás lövöldözni rájuk, akkor miért nem inkább egy törülközővel baszol oda?
kiirtani úgysem fogod a galambokat, elhessegetni meg azzal is el tudod.

amúgy #2 nézd meg, hogy máshol hogyan védekeznek galambok ellen, valószínűleg neked is az fog beválni.

Amugy ez
Valszeg odaszallnak es ugy szarjak ossze, tegyel oda halot vagy vmit
Member
Gold: 80.00
Nov 23 2019 07:26am
Quote (Senee @ 23 Nov 2019 10:30)
Valaki aki airsoft cuccokban jártas; egy airsoft pisztoly az hangos? Illetve kb. 10 méterről, ha meglövök vele egy galambot akkor az elrepül a kurva annyába?

nem ajánlom ezt a tevékenységet különösebben
van olyan pisztoly jó sok pénzért aminek nincs kb hangja meg erős is, de biztos vagyok benne, hogy jódarabig nem fogod eltalálni a galambot vele :D
Inkább tegyél ki valami ragadozó madárról egy képet vagy vmi ilyen bábut nemtom, vmi biztos van, de attól garantáltan nem lesznek a közelben

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 23 2019 07:28am
Member
Nov 23 2019 07:42am
Nézegettem Youtube-on lehetséges megoldásokat ofc.

A CD, meg csillogó dolgok-, meg a műanyag ragadozó madárral az a baj, hogy sokan írják alatta, hogy a galambok egy idő után megszokják és nem ijednek meg tőle

Van egy cég ami hálófelszereléssel foglalkozik, írtam nekik e-mailt; adtak egy telefonszámot.. felhívom a telefonszámot, erre elkezdi benne az ürge, hogy írjak e-mailt, mérjem le az erkély méreteit (széltébe, hosszába, padlótól-plafonig), készítsek pár képet, arról is, hogy milyen a korlát szerkezete + a sarkokról etc és akkor úgy hozzák a dolgokat majd ide.... JÓVAN mondom oké, hogyne.... felejtsük el (főleg, hogy a weboldalon úgy írták, hogy ingyenes felmérés után ármegbeszélés meg kivitelezés)... hagyjuk a faszba

Olvastam, hogy jó az eye sightjuk és ha erős damillal elzárod az útjukat akkor nem fognak odaszállni
Vettem fishing linet, kifeszítettem a leszállópálya fölé (meglátjuk mennyire hatékony) + a korlát meg a napernyő közé is odakötöttem cikk-cakkban

Elmentem vadászboltba is, volt légpisztolyuk, airsoft pisztolyuk, de azt mondta az eladó, hogy a légpisztoly viszonlag hangos és volt már problémája belőle másoknak, hogy azzal lövöldöztek az erkélyen, az airsoft pisztoly meg nem tudja elég pontos lenne-e.

Néztem még pigeon gel-t amibe elméletileg nem szállnak le, de a videón pont az mutatta, hogy beleszállt egy és jól bele is ragadt.. nekem kéne kivakarni belőle vagy megvárni még beledöglik és elrohadt... egyik se túl szimpatikus

Reméljük ez a damilos megoldás is használ + megpróbálok minden második órában legalább kimenni, jelen lenni többet; mert azt vettem észre ezek a mellettünk lévő ház tetejéről figyelik a mozgást, tapsoltam nekik hangosan; elszálltak, de már ahhoz is hozzászoktak....... azért gondoltam jó lenne egy jó kis légpuska, azt jól fejbelőni a mocskos patkányokat vele; attól megtanulnák, hogy a büdös kurva annyukba szarjanak, ne ide

This post was edited by Senee on Nov 23 2019 07:45am
Member
Nov 23 2019 07:49am
ja meg rendeltem tüskéket, majd azt is rárakom a felületre (ablak fölött a redőnytartó + a plafon között van egy galambnyi hely ..... hazafele nézegettem; minden más lakásnál megtudták normálisan csinálni, hogy a redőnytartó szerkezet vagy belesimul a falba vagy a plafon alatt van közvetlen... thx redőnyös)
Member
Nov 23 2019 07:49am
Quote (Senee @ Nov 23 2019 02:42pm)
Nézegettem Youtube-on lehetséges megoldásokat ofc.

A CD, meg csillogó dolgok-, meg a műanyag ragadozó madárral az a baj, hogy sokan írják alatta, hogy a galambok egy idő után megszokják és nem ijednek meg tőle

Van egy cég ami hálófelszereléssel foglalkozik, írtam nekik e-mailt; adtak egy telefonszámot.. felhívom a telefonszámot, erre elkezdi benne az ürge, hogy írjak e-mailt, mérjem le az erkély méreteit (széltébe, hosszába, padlótól-plafonig), készítsek pár képet, arról is, hogy milyen a korlát szerkezete + a sarkokról etc és akkor úgy hozzák a dolgokat majd ide.... JÓVAN mondom oké, hogyne.... felejtsük el (főleg, hogy a weboldalon úgy írták, hogy ingyenes felmérés után ármegbeszélés meg kivitelezés)... hagyjuk a faszba

Olvastam, hogy jó az eye sightjuk és ha erős damillal elzárod az útjukat akkor nem fognak odaszállni
Vettem fishing linet, kifeszítettem a leszállópálya fölé (meglátjuk mennyire hatékony) + a korlát meg a napernyő közé is odakötöttem cikk-cakkban

Elmentem vadászboltba is, volt légpisztolyuk, airsoft pisztolyuk, de azt mondta az eladó, hogy a légpisztoly viszonlag hangos és volt már problémája belőle másoknak, hogy azzal lövöldöztek az erkélyen, az airsoft pisztoly meg nem tudja elég pontos lenne-e.

Néztem még pigeon gel-t amibe elméletileg nem szállnak le, de a videón pont az mutatta, hogy beleszállt egy és jól bele is ragadt.. nekem kéne kivakarni belőle vagy megvárni még beledöglik és elrohadt... egyik se túl szimpatikus

Reméljük ez a damilos megoldás is használ + megpróbálok minden második órában legalább kimenni, jelen lenni többet; mert azt vettem észre ezek a mellettünk lévő ház tetejéről figyelik a mozgást, tapsoltam nekik hangosan; elszálltak, de már ahhoz is hozzászoktak....... azért gondoltam jó lenne egy jó kis légpuska, azt jól fejbelőni a mocskos patkányokat vele; attól megtanulnák, hogy a büdös kurva annyukba szarjanak, ne ide

egyrészt nem tanulja meg mert egy kibaszott madár, lol megdöglött a másik eszem belőle kicsit
meg nem is 24/7 ugyan az a 10 madár van ott gondolom h megjegyezzék a példát, az esti galambhirekbe meg nemhiszem h belekerülsz ellenbe a tv2-be ha pofánlövöd a szembeszomszédot egy elvétett lövéssel
szerintem ha elég zavaró dolgot raksz ki ami mozog etc előbb elüldözöd őket mert az legalább nagyobb idősávot lefed mint h te kimész lövöldözni amikor olyanod van
Go Back To Magyar Topic List
Prev1378037813782378337844765Next
Add Reply New Topic New Poll