Quote (Senee @ Nov 23 2019 02:42pm)
Nézegettem Youtube-on lehetséges megoldásokat ofc.
A CD, meg csillogó dolgok-, meg a műanyag ragadozó madárral az a baj, hogy sokan írják alatta, hogy a galambok egy idő után megszokják és nem ijednek meg tőle
Van egy cég ami hálófelszereléssel foglalkozik, írtam nekik e-mailt; adtak egy telefonszámot.. felhívom a telefonszámot, erre elkezdi benne az ürge, hogy írjak e-mailt, mérjem le az erkély méreteit (széltébe, hosszába, padlótól-plafonig), készítsek pár képet, arról is, hogy milyen a korlát szerkezete + a sarkokról etc és akkor úgy hozzák a dolgokat majd ide.... JÓVAN mondom oké, hogyne.... felejtsük el (főleg, hogy a weboldalon úgy írták, hogy ingyenes felmérés után ármegbeszélés meg kivitelezés)... hagyjuk a faszba
Olvastam, hogy jó az eye sightjuk és ha erős damillal elzárod az útjukat akkor nem fognak odaszállni
Vettem fishing linet, kifeszítettem a leszállópálya fölé (meglátjuk mennyire hatékony) + a korlát meg a napernyő közé is odakötöttem cikk-cakkban
Elmentem vadászboltba is, volt légpisztolyuk, airsoft pisztolyuk, de azt mondta az eladó, hogy a légpisztoly viszonlag hangos és volt már problémája belőle másoknak, hogy azzal lövöldöztek az erkélyen, az airsoft pisztoly meg nem tudja elég pontos lenne-e.
Néztem még pigeon gel-t amibe elméletileg nem szállnak le, de a videón pont az mutatta, hogy beleszállt egy és jól bele is ragadt.. nekem kéne kivakarni belőle vagy megvárni még beledöglik és elrohadt... egyik se túl szimpatikus
Reméljük ez a damilos megoldás is használ + megpróbálok minden második órában legalább kimenni, jelen lenni többet; mert azt vettem észre ezek a mellettünk lévő ház tetejéről figyelik a mozgást, tapsoltam nekik hangosan; elszálltak, de már ahhoz is hozzászoktak....... azért gondoltam jó lenne egy jó kis légpuska, azt jól fejbelőni a mocskos patkányokat vele; attól megtanulnák, hogy a büdös kurva annyukba szarjanak, ne ide
egyrészt nem tanulja meg mert egy kibaszott madár, lol megdöglött a másik eszem belőle kicsit
meg nem is 24/7 ugyan az a 10 madár van ott gondolom h megjegyezzék a példát, az esti galambhirekbe meg nemhiszem h belekerülsz ellenbe a tv2-be ha pofánlövöd a szembeszomszédot egy elvétett lövéssel
szerintem ha elég zavaró dolgot raksz ki ami mozog etc előbb elüldözöd őket mert az legalább nagyobb idősávot lefed mint h te kimész lövöldözni amikor olyanod van