d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev13773783793803814114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Jul 8 2011 10:47am
Úgy látszik Bashiok a július negyedikei hosszú hétvégéhez hozzácsapott két nap szabadságot is, mert vagy egy hétig nem hallhattunk tőle semmit, de szerencsére ma (illetve tegnap éjjel) visszatért és szólt pár szót a játékról.

Egy:

Milyen módokon lehet a földre esett tárgyakat megnézni a Diablo 3-ban? Rengeteg lehetőség lesz rá, mindenki meg fogja találni a számára szimpatikusat. Az alapbeállítás az, hogy miután kiesett egy item, 10 másodpercig láthatjuk a nevét mielőtt eltűnik. Ilyenkor, ha megnyomjuk az altot újabb 10 másodpercig minden a földön lévő tárgyat láthatunk. Ezen kívül beállítható a klasszikus Diablo 2-es stílus, vagy, hogy mindig lássuk az összes tárgy nevét. Az utolsó verzió az, hogy az alttal be illetve kikapcsolhatjuk a loot láthatóságát.

Úgy néz ki, arra nem lesz lehetőség, hogy az alt által mutatott itemeket filterezzük minőség szerint. (A szürkéket ne is mutassa, stb.). Ez két ok miatt nem lesz probléma: egyrészt minden egyes tárgy fontos lesz valamilyen szempontból (ha másért nem, hát hogy széttörjük). Másrészt azzal, hogy mindenkinek külön dobja a játék a tárgyakat (és kevesebb potionre számíthatunk) sosem lesz egyszerre túl sok loot a földön.

A goldot a karakter automatikusan felveszi a közelébe érve, a táuk tárgyakat viszont nem fogjuk tudni autolootolni.

Kettő:

Bár azt már tudjuk, hogy az alacsony tierbe tartozó képességeknek nem lesz cooldownja, nem szólt eddig a fáma a legkésőbb elérhető skillekről (najó, volt már erről is szó, csak elég régen), amiknek 1-2 perces cd-jük is lehet. A megoldás az, hogy több high tier skillt is vehetünk, amit jó időzítéssel kell használunk egymás után. Így mindig lesz a tarsolyunkban egy éppen használható, erős képesség.

Három:

Szóba került a játék kereskedelmi rendszere. Bashiok rendkívül misztikusan csak annyit közölt a témával kapcsolatban, hogy nemsokára elénk tárják a rendszert és egyesek imádni fogják, mások lilulni fognak az idegességtől. A “nemsokára” alatt, gondolom a júli 27-es sajtótájékoztatóra gondolt.

Member
Gold: 50.10
Jul 8 2011 12:57pm
Quote (Rezs @ 8 Jul 2011 18:47)
Bár azt már tudjuk, hogy az alacsony tierbe tartozó képességeknek nem lesz cooldownja,  nem szólt eddig a fáma a legkésőbb elérhető skillekről (najó, volt már erről is szó, csak elég régen), amiknek 1-2 perces cd-jük is lehet. A megoldás az, hogy több high tier skillt is vehetünk, amit jó időzítéssel kell használunk egymás után.  Így mindig lesz a tarsolyunkban egy éppen használható,  erős képesség.

Mocskosmód pipa leszek, ha bejátszák a legjobb skillekkel ezt.
Mint például a Titan Questben is, az "elemental" cast legpasszentosabb képességei szinte használhatatlanok a 20-30mp-es vagy hosszabb cd időtartam miatt.
Többek közt ezért is untam rá nagyon hamar a TQ-re.

Ez meg a másik baromság, fene se fog 5-6-7-8 skill-t pörgetni mint a veszett egér csak mert egy, s más épp töltődik...

Igen erős bennem a viszakozásra a késztetés, remélem nem gondolják ezt komolyan.
Nagyon szomorú lennék ha a wizard fele játszhatatlanná válna :S
Member
Gold: 27,943.00
Jul 8 2011 01:00pm
Quote (ScorpionLord @ 8 Jul 2011 20:57)
Mint például a Titan Questben is, az "elemental" cast legpasszentosabb képességei szinte használhatatlanok a 20-30mp-es vagy hosszabb cd időtartam miatt.

Ez meg a másik baromság, fene se fog 5-6-7-8 skill-t pörgetni mint a veszett egér csak mert egy, s más épp töltődik...

Igen erős bennem a viszakozásra a késztetés, remélem nem gondolják ezt komolyan.

mert az sokkal izgalmasabb, ha egy skillt fosol 24/7
Member
Gold: 6,440.13
Jul 8 2011 01:01pm
Quote (bajcli @ Jul 8 2011 08:00pm)
mert az sokkal izgalmasabb, ha egy skillt fosol 24/7

pont ezt akartam írni
Member
Gold: 64,467.50
Jul 8 2011 01:02pm
Quote (ScorpionLord @ 8 Jul 2011 20:57)

én ejelnelg nem tudom, hogy ez a perces cd jó ötlet e, majd meglátjuk

remélem nem a WoW alapján akarják fejleszteni, ha jóltudom, abban vannak akár több 10 perces skillek is, és mivel a WoW kurvaszar a D2-höz képest, csak reménykedni tudok

amúgy meg, "why fix that is not broken?"
nem tudom a D2-s skillekkel, mi a fasz bajuk volt, a D2 úgy volt tökéletes ahogy, ezek meg elbasszák mindenféle újítással, ideges leszek

ha patchelnék normálisan a D2-t (uj skillek, act-ok, bossok, kiegészítők akár!!!) és a dupe meg hasonló szarságokat is fixálnák, még mindig örömmel játszanám a D2-t
Member
Gold: 27,943.00
Jul 8 2011 01:05pm
Quote (Sup3RN0Va @ 8 Jul 2011 21:02)

remélem nem a WoW alapján akarják fejleszteni, ha jóltudom, abban vannak akár több 10 perces skillek is, és mivel a WoW kurvaszar a D2-höz képest, csak reménykedni tudok

nem tudom a D2-s skillekkel, mi a fasz bajuk volt, a D2 úgy volt tökéletes ahogy, ezek meg elbasszák mindenféle újítással, ideges leszek

ha patchelnék normálisan a D2-t (uj skillek, act-ok, bossok, kiegészítők akár!!!) és a dupe meg hasonló szarságokat is fixálnák, még mindig örömmel játszanám a D2-t

egyrészt rosszul tudod, másrészt meg a wow hatvanezerszer jobb a d2-nél
(bár ez szubjektív, de a wowot valamiért mégis tizenegymillióan játsszák)
Member
Gold: 64,467.50
Jul 8 2011 01:11pm
Quote (bajcli @ 8 Jul 2011 21:05)
egyrészt rosszul tudod, másrészt meg a wow hatvanezerszer jobb a d2-nél
(bár ez szubjektív, de a wowot valamiért mégis tizenegymillióan játsszák)

van aki jobban szereti a görögdinnyét mint a sárgadinnyét
én pl rühellem a wow-ot, szobatársam meg állandóan arról pofázik (legalábbis a pvp részéről)

pontosan nem tudom, meg hülyeségeket se akarok mondani, de persze, hogy a wow-ot többen játsszák, mikor azt fejleszti a blizzard és nem a d2-t
miután megvettük a d2-t, nekik nem jön több pénz, a wow viszont havonta hozza nekik az óriási nagy pénzeket, egyértelmű, hogy melyiket fogják továbbfejleszteni
Member
Gold: 568.00
Jul 8 2011 01:12pm
Quote (Sup3RN0Va @ Jul 8 2011 08:11pm)
van aki jobban szereti a görögdinnyét mint a sárgadinnyét
én pl rühellem a wow-ot, szobatársam meg állandóan arról pofázik (legalábbis a pvp részéről)

pontosan nem tudom, meg hülyeségeket se akarok mondani, de persze, hogy a wow-ot többen játsszák, mikor azt fejleszti a blizzard és nem a d2-t
miután megvettük a d2-t, nekik nem jön több pénz, a wow viszont havonta hozza nekik az óriási nagy pénzeket, egyértelmű, hogy melyiket fogják továbbfejleszteni

Sárgadinnye nem egyez a göröggel, két sör után nem bírok a tökömmel.
Member
Gold: 80.00
Jul 8 2011 03:55pm
Quote (Sup3RN0Va @ 8 Jul 2011 20:02)

uristen, annyira imadom ezt meg a jatekot se lattam de fuj vov budos kockak jaccak!
d2 meg egy szar a wowhoz képest, kb minden téren
sry
Member
Gold: 343.00
Jul 8 2011 04:06pm
Quote (Sup3RN0Va @ Jul 8 2011 07:02pm)

Ja, mert pl a palának az egyik ilyen skillje azt csinálja, hogy egyből visszatölti az egész életedet (vagy azét akire varázsolod)
És azért vicces lenne, ha minden percben visszatöltené valaki az életét
Go Back To Magyar Topic List
Prev13773783793803814114Next
Closed New Topic New Poll