Quote (Cpt_Ghost @ 14 Nov 2014 02:18)
Kapcsolatok miatt teljesen jo lennek kozgazzal, de az a baj, hogy rajottem, hogy nem erdekel, foleg az a resze erdekel ami az emberek viselkedesevel foglalkozik es annak a miertjeivel, de arra kellett rajonnom, hogy kurvara nem erre van kihegyezve
Wat do
Pszichológia kurva unalmas amúgy első 2 évben, végezd el a közgázt és utána menj el tanulni gazdaságpszichológiát az menő, főleg ezek a viselkedéskutatások de addig sajnos végig kell szenvedni a bullshit tárgyakat amiknek semmi köze a valósághoz, Marshall-kereszt meg alapszintű calculus (mint ha lehetne egy egzakt tudomány számait alkalmani egy olyan téren ami 50% emberi faktortól függ). Tudományos karrier meg nagyon hálátlán szerető, tényleg kurva sok szorgalom meg elhívatottság kell hozzá, publish or perish stb.
én pl szeretem az irodalomtudományt de amikor ilyeneket olvasok
"aki a jelhasználat időbeliségének aporetikus (dekonstrukciós és pszichoanalitikus) modelljeit teoretizálja mint a kulturális narratívák ki-, elmondásának esetleg oppozicionális célokra is felhasználható hibrid, heterogén helyeit; egyáltalán a narratív enunciáció alapvetően megosztott, heterogén helyeit, amelyek létrehozzák a " pedagógiai" és " performatív" funkciók összeegyeztethetetlenségének sajátosan a narratív formációkra jellemző vonásait."
Akkor megszólal a fejemben a hang azért, hogy chips kóla wow alternatíva mennyivel jobb. lel
This post was edited by ElCapitano on Nov 14 2014 12:53am