Quote (bazdmegmarnemtudom @ 19 Nov 2019 20:49)
en ilyen full casual noob vagyok, nem rusholok sehova, szepen epitgetek, korbeepitem magam varfallal, foloslegesen sok resourcet stackelek, 0 hotkey, stb :D megneztem, AI van irva, gondolom regi lesz, mert mint irtam, en tok noob modon jatszom
Ahha, lehet azt kesobb patcheltel bele.
Vooblyhoz sem kell eredeti asszem. Annak nezz utana, ott lehet mas noobokkal is jatszani. Meg van egy csomo kenyelmi cucc benne. Sot talan van sajat AI ahhoz is, ami legalabb egy kicsit kihivas.
Arra emlekszem, hogy a regi AI-t anno en is elpicsaztam legnehezebben is barmelyik fazisaban a gamenak, aztan amikor eloszor a HD uj AI-janak neki mentem ugyanugy legnehezebben, kb 10 perc alatt ugy elicsazott, hogy en voltam kb 40 pop es 3/4 vill, o meg mar vagy 60-70 pop es ebbol 30 military. Meg counter egysegeklel is baszhattam, wallra meg idom se volt.

Nagyon mas az az AI, sokkal logikusabban jatszik. Ja amivel meg nem tud mit kezdeni azok a kis szigetes mappok. Ott addig el meg, ameddig a kezdo szigeten van res, utana megakad, mas szigetre nem tud tovabb koltozni, Vill-t meg a legnehezebb sem transport shippel, de szarazfoldon tenyleg jol felkeszit amugy a noob pvp alpjaira.
Lenyegeben voobly is egy privat server, de kb az eventek nagyobb resze a pro scenen is ott megy.
De tenyleg nem emlekszem mar, utobbi evekben caak neha bohockodtam en is HD-ben neha es annyi volt, most a DE-nel sokat a beta keyel, de vooblyn mar nem jatszom jo ideje.
This post was edited by Baleee on Nov 19 2019 01:15pm