Quote (bazdmegmarnemtudom @ 19 Nov 2019 20:15)
age2ben AI tok fogyatekos hardon is. kb ugy jatszik, mint aki eloszor tolti le a gamet... gondolom feljebb rakom, akkor meg nekiall csalni, es 5perc alatt lerushol
HD-ben van uj AI, az ‘original AI’ vagy mar nem tudom ott minek hivtak az bugyuta elegge, minden lvl-en. Az ‘uj AI’, amit a Hd-hez csinaltal az mar jobb. Az uj AI-t minden nehezsegi szinten le tudod tower rusholni vagy TC droppolni (deleteled sajatod, es raepited overe es leoli), de pl ha hagyod par percig ervenyesulni, akkor mar kell a normalis building order, meg jo idozites, hogy az uccso ket nehezsegen elpicsazd.
Origi AI-nek volt cheat beepitve, extra resource. (De meg ugy is iurva egyszeru leverni.)
Uj Hd AI-nak csak kurvajo a building orderje, viszont az nem kezeli jol ugyan ugy, ha kizokkented, amit kb elejen tudsz, vagy ha a wavet jol vered vissza.
AoE II DE felkurt. Elso korben kaptam beta keyt, reportoltam rakas bugot, toltam egy csomot erre kapsz egy lofasz kedvezmenyt hozza, az anyjuk picsajat. Arrol nem is beszeve, hogy campaignre okes, van egy csomo QoL modositas benne, de ezek a faszok keptelenek voltak legalabb egy kicsit atvenni a Voobly-s aoe moddolasbol, ami rohadtul jobb meg mindig (bar az pvp centrikus).
This post was edited by Baleee on Nov 19 2019 12:45pm