Quote (Janou @ Jun 22 2011 03:40pm)
ha igenis egy olyan tervvel rendelkezel, amit végig akarsz vinni, akkor simán ki lehet fizetni a diákhitelt
csak hát akit eddig ismertem diákhitelest magamon kívül, az az első nap ment inni belőle
Miskolci Egyetemen van diákhitel pókerbajnokság, az összeg folyósításának napján

150k volt a nevezés és a győztes vitt mindent (vagy esetleg hárman osztoztak, de az most nem lényeges)
Quote (PandaBearBros @ Jun 22 2011 03:29pm)
hehe még az kéne
öngyilkos lennék kb mert akkor még ennyi esélyem sem lenne kijutni ebből a szarból (MO)
hitelek baszdmeg, nemtom hol éltek ti
Lakáshitelt is sokan felvesznek, pedig a te analógiád szerint simán az öngyilkosságot kéne választaniuk.
Quote (hedgehogsword @ Jun 22 2011 03:11pm)
ezekben egyetértek veled, de amúgy van egy olyan dolog is, hogy az első okj szakképzés ingyenes, ami egyrészt jó dolog, mert lehet szakmát szerezni is, nemcsak diplomát, másrészt szar, mert senki nem veszi komolyan, nálunk is 17 emberből most első év után marad 2 aki tényleg az akar lenni amire vállalkozott a szakon, 13 megbukott, 2 itt fogja hagyni a sulit. btw a szakképzés részét nem quoteodra írtam, hanem attól függetlenül
ez úgy is lehetne csinálni, hogy ha kibuksz = vissza kell fizetnek a képzés költségét
nem küszöbölne ki minden visszásságot, de szerintem inkább előremutató lépés lenne, mint káros
This post was edited by beni on Jun 22 2011 09:00am