d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Hon Topic
Prev1376377378379380828Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Jan 7 2011 03:17pm
afkolsz szil :(
Member
Jan 7 2011 05:57pm
Baromi imba ez a dampeer, rosszabb mint bomba, komolyan.. Elso gamem, eleg jo playerek voltak, flinttel kellett laneznem (ki mással ofc), 5 perc alatt gyorsan két kesztyű midashoz, maradékot erdobe osszefarmoltam. Kilencedik perctol meglett.. Standard phase, sny, bkb, spellshard, chalice, midas itemekkel két hat trick late game.. Amiből 1-1-t ellopott hag :), nagyon durci damage outputja van.. 15-3-10

This post was edited by ecneB on Jan 7 2011 05:57pm
Member
Gold: 47.25
Jan 7 2011 05:59pm
Quote (ecneB @ 8 Jan 2011 00:57)
Baromi imba ez a dampeer, rosszabb mint bomba, komolyan.. Elso gamem, eleg jo playerek voltak, flinttel kellett laneznem (ki mással ofc), 5 perc alatt gyorsan két kesztyű midashoz, maradékot erdobe osszefarmoltam. Kilencedik perctol meglett.. Standard phase, sny, bkb, spellshard, chalice, midas itemekkel két hat trick late game.. Amiből 1-1-t ellopott hag :), nagyon durci damage outputja van.. 15-3-10

En is jatszottam egyet tegnap este vele (amikor veletek dumaltam, meg mensiztem, stb), tetszett, csak az attack animacioja furi. Meg nem tudtam eldonteni, mi is a szerepe egy teamben... supportos semi carry vagy watafak.

Amugy azert hagytam abba igy a hont, mert tulsagosan felbasz, es mert nem javulok benne (tudom, jatszak tobbet, etc, de nincs hozza alap talentem, szoval nem erdemes, imo..), es meg mar tulsagosan mas lett a regi honhoz kepest, na meg a gepem is szar, szoval majd esetleg ha felujitottam vagy vettem uj gepet, akkor megint nekiallok...
Member
Gold: 710.00
Jan 7 2011 06:02pm
Quote (Moonflow @ Jan 7 2011 11:59pm)
En is jatszottam egyet tegnap este vele (amikor veletek dumaltam, meg mensiztem, stb), tetszett, csak az attack animacioja furi. Meg nem tudtam eldonteni, mi is a szerepe egy teamben... supportos semi carry vagy watafak.

Amugy azert hagytam abba igy a hont, mert tulsagosan felbasz, es mert nem javulok benne (tudom, jatszak tobbet, etc, de nincs hozza alap talentem, szoval nem erdemes, imo..), es meg mar tulsagosan mas lett a regi honhoz kepest, na meg a gepem is szar, szoval majd esetleg ha felujitottam vagy vettem uj gepet, akkor megint nekiallok...

mid-lategame ganker + anti-carry
bárkit kiszed az enemy teamböl fél sec alatt

mondjuk igazábol attol függ mit raksz rá, mert lehet tank-ini is ha mondjuk bkbt meg ilyeneket raksz rá (30% lifesteal + 640 hpt visszatöltö ultival elég sokáig életben maradsz)

This post was edited by sylke on Jan 7 2011 06:03pm
Member
Jan 7 2011 06:03pm
Quote (sylke @ 8 Jan 2011 01:02)
mid-lategame ganker + anti-carry
bárkit kiszed az enemy teamböl fél sec alatt

Hat igen, elegge egyedi a szerepe, imo. Jo hero, amugy, baromira, nekem tetszett.
Member
Jan 7 2011 06:05pm
Quote (Moonflow @ Jan 8 2011 12:03am)
Hat igen, elegge egyedi a szerepe, imo. Jo hero, amugy, baromira, nekem tetszett.

én mondjuk caster gankert szoktam csinálni belöle
spellshard + hellflower
1500+ pure dam csak spellekböl :D
Member
Jan 7 2011 06:06pm
Quote (Moonflow @ 8 Jan 2011 01:59)

loading..
excuses.cfg loaded..

egy buli árából újithatsz kb, csapatban kell gamelni, javulnál tuti :)
igazából ugyanaz maradt a hon, meg jópofább. megvan a hajtás coinok miatt, egy rakat fun (announcerek, skinek) persze vannak retardok, de ez a HoN. xd

dampi role? hmm, talán ezekbe tudnám besorolni, attól függ, mit építesz belőle, multifunkcionális imo. ganker (állat), support (aura miatt omfg, az az aura már magában megérne egy hőst, kb mint glaci), carry (ugyancsak aura és skillek miatt) nagyon-nagyon lategameben ofc a nehézfiúk biztosan megverik, de egy izmos seminek tuti elmegy (kb mint FA).
mindent összevetve élvezetes hero.
Member
Jan 7 2011 06:08pm
Quote (sylke @ 8 Jan 2011 02:05)
én mondjuk caster gankert szoktam csinálni belöle
spellshard + hellflower
1500+ pure dam csak spellekböl :D

hellflower blinkerek, tempestek, ilyenek ellen raknék. ettől függetlenül igaz az anti-carry is, sw még nem volt teljesen farmed, bkb be kifocusoltam smacktrick xd
Member
Jan 7 2011 06:09pm
Quote (ecneB @ 8 Jan 2011 01:06)
loading..
excuses.cfg loaded..

egy buli árából újithatsz kb, csapatban kell gamelni, javulnál tuti :)
igazából ugyanaz maradt a hon, meg jópofább. megvan a hajtás coinok miatt, egy rakat fun (announcerek, skinek) persze vannak retardok, de ez a HoN. xd

dampi role? hmm, talán ezekbe tudnám besorolni, attól függ, mit építesz belőle, multifunkcionális imo. ganker (állat), support (aura miatt omfg, az az aura már magában megérne egy hőst, kb mint glaci), carry (ugyancsak aura és skillek miatt) nagyon-nagyon lategameben ofc a nehézfiúk biztosan megverik, de egy izmos seminek tuti elmegy (kb mint FA).
mindent összevetve élvezetes hero.

excuses, kk, de azert tenyleg igy van :D leginkabb a gepem basz fel, a fel ora toltesi idovel, a game belassulasaval teamfight kozben, meg ilyenek... LoL nem lassul be, es az amugy meg relaxabb is, nem rage-elek retardok miatt pl, de az mellekes, ugyis csak unalomuzes kepp tolom azt is kb, mint tnap este a game-et

majd ertesitelek benneteket, hogy mikor ujitok cucclit a gepemen, ha esetleg meg szivesen lattok majd akkor egy TMM-ben vagy mittomen :)
Member
Jan 7 2011 06:09pm
Quote (ecneB @ Jan 8 2011 12:08am)
hellflower blinkerek, tempestek, ilyenek ellen raknék. ettől függetlenül igaz az anti-carry is, sw még nem volt teljesen farmed, bkb be kifocusoltam smacktrick xd

amiota nem lehet itemet használni hellflower alatt, azota néha inkább csak azt rakok és spellshardot nem, hanem helyette bkbt
kb a legjobb item neki a hellflower: manareg, ami baszottul kell :D, attack speed, dam, skill+item silence és 20% dam 5 secig
Go Back To Magyar Topic List
Prev1376377378379380828Next
Add Reply New Topic New Poll