Quote (Moonflow @ 8 Jan 2011 01:59)
En is jatszottam egyet tegnap este vele (amikor veletek dumaltam, meg mensiztem, stb), tetszett, csak az attack animacioja furi. Meg nem tudtam eldonteni, mi is a szerepe egy teamben... supportos semi carry vagy watafak.
Amugy azert hagytam abba igy a hont, mert tulsagosan felbasz, es mert nem javulok benne (tudom, jatszak tobbet, etc, de nincs hozza alap talentem, szoval nem erdemes, imo..), es meg mar tulsagosan mas lett a regi honhoz kepest, na meg a gepem is szar, szoval majd esetleg ha felujitottam vagy vettem uj gepet, akkor megint nekiallok...
loading..
excuses.cfg loaded..
egy buli árából újithatsz kb, csapatban kell gamelni, javulnál tuti

igazából ugyanaz maradt a hon, meg jópofább. megvan a hajtás coinok miatt, egy rakat fun (announcerek, skinek) persze vannak retardok, de ez a HoN. xd
dampi role? hmm, talán ezekbe tudnám besorolni, attól függ, mit építesz belőle, multifunkcionális imo. ganker (állat), support (aura miatt omfg, az az aura már magában megérne egy hőst, kb mint glaci), carry (ugyancsak aura és skillek miatt) nagyon-nagyon lategameben ofc a nehézfiúk biztosan megverik, de egy izmos seminek tuti elmegy (kb mint FA).
mindent összevetve élvezetes hero.