Quote (CyberPunk666 @ Jun 22 2011 01:43pm)
a jó rossz és ezek persze azok, de nekem ebben még emelt szintű ötösöm is van, de igazából nem is az a lényeg, hogy ki a jobb, csak alapvetően ez a hozzáállás bassza a csőrömet. Bezzeg, ha 1 tizeddel jobb lenne neki az átlaga, akkor az ővé tök jó lenne én meg elszúrtam volna.
meg kicsit bassza a csőrömet, hogy őt ugyanoda fogják felvenni, mint engem, a négyeseivel, meg a hármasával, mint engem a releváns tárgyakból ötössel meg pár négyessel. amit én két munkahely mellett csináltam, ő meg főállású eltartottként.
nincsigazság (rejtett nem jött össze a bme poszt)
persze értem, hogy mit akartál mondani, de ezt még fokozni fogja az élet, ne félj
amikor a híresen fos főiskolát végzett, teljesen dilettáns, szakmailag zéró ember a főnököd (aki adott esetben 1 évvel idősebb)
vagy amikor jön a három "diplomás" munkavállaló, akinek az elemi matematika is fejtörést okoz ... múltkor olyan beszélgetés szemtanúja voltam a facebookon, hogy sírtam
ELTE, egészség-gazdaságtani mesterképzésről (tehát már van egy diplomájuk) két hallgató beszélget
- valaki segítsen már, mert kurvára lövésem sincs erről a diszkontrátáról
- következő hozzászóló (másik egyetemről) fúúú ez tiszta kínai nekem, hát te nagyon okos lehetsz ha ilyeneket tanulsz
- harmadik hozzászóló a magas lóról: a diszkontálás picsafüst, de várj amíg majd tanulod a jelenérték számítást ... nah az valami félelmetesen durva
aki tudja, hogy mi a diszkontálás (EGY ! osztás) az biztos most felordít fájdalmában
hozzáteszem ők kétdiplomás atyaúristenek lesznek papíron