Quote (CyberPunk666 @ Jun 22 2011 01:07pm)
mesélj.
amúgy azért anyósoméknak a jó édes....ját.
az élettársának a fia is most érettségizett, kérdezem tőlük, hogy neki milyen lett. "Olyasmi mint a tied, négyesek, meg van egy hármasa" ^^ oké, tehát ha ő hármast meg négyest csinál, én meg 3db ötöst meg 2 négyest az ugyanaz.
:le fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:
mondjuk alapvetően ilyen a hozzáállásuk a dolgokhoz, ha rólam van szó.
Egy töri konzultáción sem voltam, mert a tanár egy nyomorák. Tanórán lediktálta a tételsort, én szószerint leírtam amit mondott(laptopon gépeltem, eZ)
Erre kihúzok egy ilyet: demográfiai változások a 18 században magyarországon. MONDOM EZ MI, nekem nincs ilyen tételem bazd+, még rákóczis sincs... Most facebookon azt mondja egy osztálytársam, hogy ez volt a tétel: Mária Terézia,szervezett és szervezetlen betelepítések stb. Kihúzom az egyetlen tételt a 22ből, amiről tudtom sincs, ergo->nem tudom. Húzhattam újat. :DDD 3 töri tétel ftw, másik kettő athéni demokrácia és szent istván, azokat kentem vágtam de ott is olyanokba belekötött...
Magyart lefostam, mert az írásbeli is szar lett, egy szót se tanultam rá, meg is lett az eredménye kegyelem 5 pontot kaptam madách ember tragédiájára.

igazából ha megbuktat akkor annyi a tényállás, hogy majd októberbe nem újraérettségiznék hanem pótérettségiznék. Tökmind1, ígyis-úgyis megyek.
Tesi szóbeli eZ, angol meg kurva jó volt.
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Jun 22 2011 01:17pm)
tök feelinges amúgy
nem úgy volt, hogy te nem piálhatsz?
excuses.txt, legközelebb tanulj többet
amúgy mi volt?
Az a legszomorúbb, hogy a magam 22 tételét kentem-vágtam, én korrepetáltam tegnap azokat akik érettségizni mennek... :DDDD
This post was edited by Vismajor on Jun 22 2011 06:20am