Quote (CyberPunk666 @ Nov 11 2014 10:41pm)
Igen.
hát figyelj, arra azt tudom mondani, hogy nem kellett volna sajnálni, gondolj abba bele, hogy azok a dolgok kellő szorgalommal megtanulhatóak, csak hát többször annyi idő kell hozzá, mintha valaki mellédülne és elmagyarázná... Ma jött hozzám egy emeltes, mindenből ötös akar lenni, 460 pontos szakra akar menni, tegnap este 10-kor szólt, gond nélkül elkértem tőle a sok pénzt, határértékről, függvényfolytonosságról volt szó - ez már azért szerintem az az anyagrész, amit egy 'mezei' matektanár lehet, hogy tud, de még soha nem kellett tanítania - minden arról szól, hogy mekkora a konkurencia meg hogy megtanulható-e ez önállóan.
Persze kivételek vannak, nyilván nekem is megvannak azok a diákjaim, akiket feleannyiért tanítok, mint másokat, sőt, van, akitől pénzt se kérek, mert tudom milyen helyzetben van
Quote (CyberPunk666 @ Nov 11 2014 10:44pm)
Mondjuk középiskolás lányokat korrepetálnék szexért, csak nem tudom hol kéne hirdetni.
Be kéne menni a középsulikba és kitenni a faliújságra? Vagy hogy szokás ez?
:DDDD
ezzel csak az a baj, hogy ha előtte kéred a pipát, akkor el vagy telve egész órán, szarul fogsz magyarázni
ha meg utána van, akkor meg egész órán csupa ideges vagy, mert várod már a pipát
This post was edited by Jancsipapa on Nov 11 2014 02:55pm