Quote (sylke @ 6 Jan 2013 18:45)
na akkor ezt meglesem
már napok ota azzal szarakodok, hogy hol kéne mfelni
meg azt se tudom eldönteni, hogy a több pack vagy a több fehér mob a jobb-e
ez jó kérdés
hasonlítgattam már a 'számmal mérhető' statjaimat más "állat farmolósokhoz", de mindig az jött ki hogy nekem a lifetime kill a sok, és kevesebb a goldpickup ill. elite, másoknak meg az utóbbi kettő a több (áranyokat tekintve)
mindenesetre én arra tippelnék hogy a fehér mobok kurva jók - tekintve a tényeket.. és azt hogy én a mai napig esküdni mernék rá, hogy minden értékes cuccomat fehérből láttam esni
csak megyek az említett úton és sose állok meg / fordulok vissza mert kimaradt egy rész, etc, csak előre mint egy gép
(amúgy ezek azért jók mert nem tudnék 3 mp-et mondani amikor nincsenek mobok)
magyarul szerintem az a helyzet amit day0 óta papolok: ha effektívek akarunk lenni akkor mass murderer mód, és ennyi
--
viszont karaktere válogatja, monk-al például csak hasonló, de nem ugyan ezen útvonalon megyek, ott hogy egy példát mondjak: belefér a FoS, mert 10 spirit costal végigtelézi a ritkásabb mapot nulla idő alatt
wizard viszont csak megy előre, és minden összeomlik ránézésre, viszont az nem tud ilyet -- annak olyan _kell_ ami tömött (és telézni hogy mindig cd-n legyen) -- meg persze azokkal a mobokkal nem kell leállni harcolni amik ránk jönnek, mert vagy a villámlás vagy az archon q betű ami "nem állít meg minket a walkolásban" megöli őket
többi kari dno, biztos azokra is lehet finomhangolni -- ezért nem érdemes imo guideokat követni
This post was edited by Anarkin on Jan 6 2013 12:04pm