Quote (Karan2_Returned @ 13 Nov 2019 22:54)
Remelem tudod hogy a Knorr nem kis summat fizetett neki hogy hirdesse a leveskockakat. Engem elegge zavarna a tudat hogy fel napig fözök egy levest, es mindegy mit csinalok mert egy kockatol ugyan olyan ize lesz.
3 Michelin csillagos sef, ha annyira szar lenne akkor csak nem reklamozna, en is kiprobaltam mar par ilyen stockpotos receptet tole, kellemes csalodas, idoben es izben is.
Amugy nem igazan ertem hogy miert akarsz fel napig fozni egy levest hacsak nem Michelin csillagos ettermed van.
Marmint ok ha neked a fozes a hobbid akkor ofc toljad, nekem is van olyan receptem amit 2 napig csinalok ha olyan, pl a 2 napos burger vagy a 2 napos pizzateszta, de az esetek 90%-ban 2-3 oranal tobbet nem szanok fozesre. Meg otthon nem a fine dining szintet kene mercenek hasznalni.
Amugy ha megnyugtat, az osszes etteremben hasznalnak stockot kockabol, ahol en dolgoztam (Soho farmhouse), ott is stock kockabol csinaltak nagyon sokmindent, rizottot, gravyket, couscoust, es ott nem a sarki hambizo szintet kepviseltek.