Quote (Rezs @ 2 Jul 2011 00:55)
szerintem mindenképpen jót tenne az ilyeneknek, legelsőnek mondjuk megtanulhatnák a "férfi" fogalmát, hogyan is kell kinéznie egy férfiembernek...nem pedig ilyen csontsovány szemembelógafeketehajam tapadrámanadrág felülrőlfényképezemmagam kis kurvának
a legtöbbet ráébresztené arra hogy mennyire elkorcsosult nevetséges "divat" ez
Oké, de én is kb ez a kategoria vagyok, minusz a tapadogatya, és mégis tudom, hogy egy férfi kb annyiból áll, hogy tud utódot csinálni.
A férfi nem a farka méretérol, az izomzatáról, vagy effélékrol mutatkozik meg.
De nem fogok belemerulni, mert ti úgyis jobban tudjátok, hogy mitol lesz valaki férfi, és hogy az olyanok, mint én, miért nem

Quote (TouchCow @ 2 Jul 2011 00:46)
pedig a katonaság tényleg megváltoztatná.
Egyetértek.
Quote (zsansaccount @ 2 Jul 2011 00:41)
true, de azért jó lenne az a sok sztori 8D
lehet, h kinövöd, de nem arról beszéltem, hanem arról, h milyen mocskos kibaszott nagy pofájú buta senkikkel vannak tele a középiskolák. semmi fegyelem, semmi tisztelet, ahogy lestat öccse is írta. ebben azért valamennyit segítene... talán. annyira jellemző, h baszdmeg folynak a padban kb és nem az, h semmi eszük nincs, de tényleg az alapvető dolgokra nem képesek se otthon, se sehol. és akkor ez a jövő generációja... gg.
De a kepbol ezt nem szurod le. Azon csak egy "emogyerek" van. Nagyon, nagyon szterotip kep, ennyi. Leginkabb ezert nem ertek egyet vele.
This post was edited by Moonflow on Jul 1 2011 05:59pm