Quote (32rferkipper @ 10 Sep 2012 10:35)
reggelire inkabb lassan felszivodo szenhidrat kene pl zabpehely,rizs,sargaborso ilyenek de nemkell tulzasokba esni, 50g szenhidrat tartalom pont eleg. emelle meg valami feherje is kene tojas valami feher hus, turo, sajt, halkonzervek. ahogy olvasom elegge ehezteted magad napkozbe az meg nem valami jo.a masik 50g szenhidratot oszd el napkozben pl futas elott 1-2 oraval. estere tej meg a cukor felejtos. estere lassan felszivodo feherje kene igazabol(turo teljesen jo meg sajt esetleg). alvas elott szenhidratokat kerulni kene. zsirokat nemkell kerulni de azert esszel a szalonnaval. szenhidrat <100g, feherjet sokat de zsir is legyen. 3 liter viz. heti 1 kilo a max. az elejen lehet tobb de az a plussz viz amit leadsz. ha a masodik meg harmadik heten is tobb akkor emelj a kaloriakon mert az izmaidat is bontod. feherjet emelj.
hat most jottem haza melobol ebedelni es latom anyam rendelt nekem egesz hetre norbis kajat reggeli,ebed,uzsonna,vacsora. Remelem jo lesz most brokkoli fozelek csibefasirt van.

az elso hetekben azert koplaltam hogy gyors leugorjon egy par kilo es beleferjek a ruhaimba. Mostmar odafigyelek mert egesz melo kozben kis feher pontokat lattam olyan ehes voltam...