d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1372137223723372437254765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
Sep 30 2019 07:50am
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 30 2019 03:06pm)

Igen, de kinaban is a nyugati cegek gyartanak

Quote (Cpt_Ghost @ Sep 30 2019 03:34pm)
meg is szuntethetjuk az exportjukat es nyomorba donthetunk nehany milliard embert
az is jol hangzik

En oke vagyok ezzel

This post was edited by anyd on Sep 30 2019 07:51am
Member
Gold: 80.00
Sep 30 2019 07:54am
Quote (anyd @ 30 Sep 2019 15:50)
Igen, de kinaban is a nyugati cegek gyartanak

En oke vagyok ezzel

:DDDDD
jólvan levi
Member
Sep 30 2019 08:09am

kesobb nem lesz ilyen hanyadek a felbontas, csak a youtube csinalja ezt hogy feltoltod es meg nincs egybol rendesen le processelve

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 30 2019 08:33am
Member
Gold: 280.00
Sep 30 2019 01:52pm
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 30 2019 04:09pm)
http://www.youtube.com/watch?v=3HRhdOzx64A
kesobb nem lesz ilyen hanyadek a felbontas, csak a youtube csinalja ezt hogy feltoltod es meg nincs egybol rendesen le processelve

meh

En egyebkent az atomenergia partjan vagyok, csak el kellene gyartani Bill Gates fele biztonsagos, es fasza eromuveket gyartani
Member
Gold: 17,767.00
Sep 30 2019 02:06pm
Quote (Cpt_Ghost @ 30 Sep 2019 16:09)
http://www.youtube.com/watch?v=3HRhdOzx64A

kb 40 percet hallgattam

nem bantasnak szanom, de annak fog hangzani - kapitanynak eleg keves hozzaadott erteke van. az hogy rendszeresen megjegyzed hogy kb te is igy gondolod de meg ezert is lesajnalod a zoldeket, vagy hogy valamihez nem ertesz de tokre nyilvanvalo hogy igy van, az eleg eles kontrasztban all a masik sosrosugynok szovegevel... aki raadasul durvan 6 percenkent fojtja beled a szot amikor nekifutsz valami kicsit nagyobb nyilvanvalosagnak

(egy sör mellett valoszinuleg en is mondogatnek ilyeneket, meg tenyleg lelehet oket sajnalni, de nem ugy hangzik mint egy ertemes musor amire keszultel, ahol gondolkozol mielott beszelsz, ahol probalsz a sokfarkaskutyas penzbol kozszolgaltatni)

This post was edited by SteelMeetsSteel on Sep 30 2019 02:07pm
Member
Sep 30 2019 02:09pm
Quote (SteelMeetsSteel @ 30 Sep 2019 22:06)
kb 40 percet hallgattam

nem bantasnak szanom, de annak fog hangzani - kapitanynak eleg keves hozzaadott erteke van. az hogy rendszeresen megjegyzed hogy kb te is igy gondolod de meg ezert is lesajnalod a zoldeket, vagy hogy valamihez nem ertesz de tokre nyilvanvalo hogy igy van, az eleg eles kontrasztban all a masik sosrosugynok szovegevel... aki raadasul durvan 6 percenkent fojtja beled a szot amikor nekifutsz valami kicsit nagyobb nyilvanvalosagnak

(egy sör mellett valoszinuleg en is mondogatnek ilyeneket, meg tenyleg lelehet oket sajnalni, de nem ugy hangzik mint egy ertemes musor amire keszultel, ahol gondolkozol mielott beszelsz, ahol probalsz a sokfarkaskutyas penzbol kozszolgaltatni)

nagyjabol annyit keszultunk erre mint egy esti sorozesre, tomi irt hogy beszelgetni akar en meg mondtam hogy vegyuk fel mert miert ne
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Sep 30 2019 04:58pm
Quote (SteelMeetsSteel @ 30 Sep 2019 22:06)
kb 40 percet hallgattam

nem is értem hogy mi ez

joshi -miután warmupolt- egész szerethetően félti a gazdaságot, felbaszta magát azon h a zöldeknek nincs programjuk, és amúgy magával beszélget, teljesen ignoreolva cpt-t (btw szerintem ne fogalmazz így h zöldek, mert ez téged tüntet fel rossz színben, mintha te nem lennél az :] legalábbis az én szemembem, nektek lehet h mást jelent, de azoknak nem, akik nem minden nap erről beszélnek; csak a választási kampányaidhoz mondom ¯\_(ツ)_/¯)

ekkor.
cpt kikanyarodik az alternatívára a 18. perc környékén: "hát nagyobb viharok lesznek", "meg amúgy is bármi történhet rajtunk kívül álló okokból is, pl. üstökös okozta a legutolsó jégkorszakat"

utána elértünk a vega témához, remek, mert ezt fél+ éve kvázi aktívan űzöm is és kutatom :D szerintem töröljétek a felvételt cpt védelmében, ebbe kár is belemenni
joshi a 37. percben végre kimondja, hogy a komplex rendszer összedőlhet és ded, de ebbe nem akar belemenni (fair enuff)
és cpt megismétli h magától is vénusz lesz a földből

végül "2050-ben is 10 év múlva fogunk meghalni"
joshi ötvendeszer is ignoreolja cpt kommentjét
én meg bezárom a videót és letörlöm magam jspről

my day is ruined and my disappointment is immeasurable
Member
Sep 30 2019 05:25pm
Quote (Anarkin @ 1 Oct 2019 00:58)
nem is értem hogy mi ez

joshi -miután warmupolt- egész szerethetően félti a gazdaságot, felbaszta magát azon h a zöldeknek nincs programjuk, és amúgy magával beszélget, teljesen ignoreolva cpt-t (btw szerintem ne fogalmazz így h zöldek, mert ez téged tüntet fel rossz színben, mintha te nem lennél az :] legalábbis az én szemembem, nektek lehet h mást jelent, de azoknak nem, akik nem minden nap erről beszélnek; csak a választási kampányaidhoz mondom ¯\_(ツ)_/¯)

ekkor.
cpt kikanyarodik az alternatívára a 18. perc környékén: "hát nagyobb viharok lesznek", "meg amúgy is bármi történhet rajtunk kívül álló okokból is, pl. üstökös okozta a legutolsó jégkorszakat"
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/746/678/5cd.png
utána elértünk a vega témához, remek, mert ezt fél+ éve kvázi aktívan űzöm is és kutatom :D szerintem töröljétek a felvételt cpt védelmében, ebbe kár is belemenni
joshi a 37. percben végre kimondja, hogy a komplex rendszer összedőlhet és ded, de ebbe nem akar belemenni (fair enuff)
https://i.ytimg.com/vi/8f8cuAHmMOM/hqdefault.jpg

https://earthsky.org/space/did-an-asteroid-collision-cause-an-ice-age-on-earth

ez a post is egyébként egy elég nagy ütköznek az érzelmeimmel amit a másik mond úgyhogy invalid

ja meg amúgy így nem egy előre megírt scriptet olvasunk fel hanem random nekiálltunk beszélgetni, ahogy máskor is általában

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 30 2019 05:25pm
Member
Gold: 1,593.00
Sep 30 2019 07:22pm
Ez a Greta amugy igy most ki a faszom?
Marmint hogy kerult a kepbe? Valami fogyatekossaga van es ezert beraktak a mikrofon moge ugatni vagy wat?
AnyadLevi meg full hippiben tolja mostanaban, kicsit sok volt a 420 szerintem.
Amugy ha kicsit jobban megnezzuk, minden evtizedben van valami gyoker aki elugatja ugyan ezt, most egy 16 eves habzoszaju down koros csinalja ezt.
Senki nem tagadja hogy a klimavaltozas nem egy valos problema, de amikor ilyen extrembe toljak a retardot akkor felmerul hogy ez is valami hoax mint pl a chemtrail vagy a holdraszallas vagy hogy a fold lapos vagy hogy Zuckerberg gyikember..
HoW dArE yOu?!?!
Member
Gold: 0.92
Sep 30 2019 10:03pm
Quote (Anarkin @ Oct 1 2019 12:58am)
nem is értem hogy mi ez

ekkor.
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/746/678/5cd.png
https://i.ytimg.com/vi/8f8cuAHmMOM/hqdefault.jpg

10
Go Back To Magyar Topic List
Prev1372137223723372437254765Next
Add Reply New Topic New Poll