Quote (SteelMeetsSteel @ 30 Sep 2019 22:06)
kb 40 percet hallgattam
nem bantasnak szanom, de annak fog hangzani - kapitanynak eleg keves hozzaadott erteke van. az hogy rendszeresen megjegyzed hogy kb te is igy gondolod de meg ezert is lesajnalod a zoldeket, vagy hogy valamihez nem ertesz de tokre nyilvanvalo hogy igy van, az eleg eles kontrasztban all a masik sosrosugynok szovegevel... aki raadasul durvan 6 percenkent fojtja beled a szot amikor nekifutsz valami kicsit nagyobb nyilvanvalosagnak
(egy sör mellett valoszinuleg en is mondogatnek ilyeneket, meg tenyleg lelehet oket sajnalni, de nem ugy hangzik mint egy ertemes musor amire keszultel, ahol gondolkozol mielott beszelsz, ahol probalsz a sokfarkaskutyas penzbol kozszolgaltatni)
nem is értem hogy mi ez
joshi -miután warmupolt- egész szerethetően félti a gazdaságot, felbaszta magát azon h a zöldeknek nincs programjuk, és amúgy magával beszélget, teljesen ignoreolva cpt-t (btw szerintem ne fogalmazz így h zöldek, mert ez téged tüntet fel rossz színben, mintha te nem lennél az :] legalábbis az én szemembem, nektek lehet h mást jelent, de azoknak nem, akik nem minden nap erről beszélnek; csak a választási kampányaidhoz mondom ¯\_(ツ)_/¯)
ekkor.
cpt kikanyarodik az alternatívára a 18. perc környékén: "hát nagyobb viharok lesznek", "meg amúgy is bármi történhet rajtunk kívül álló okokból is, pl. üstökös okozta a legutolsó jégkorszakat"

utána elértünk a vega témához, remek, mert ezt fél+ éve kvázi aktívan űzöm is és kutatom

szerintem töröljétek a felvételt cpt védelmében, ebbe kár is belemenni
joshi a 37. percben végre kimondja, hogy a komplex rendszer összedőlhet és ded, de ebbe nem akar belemenni (fair enuff)
és cpt megismétli h magától is vénusz lesz a földből

végül "2050-ben is 10 év múlva fogunk meghalni"
joshi ötvendeszer is ignoreolja cpt kommentjét
én meg bezárom a videót és letörlöm magam jspről
my day is ruined and my disappointment is immeasurable