Quote (Saenchai @ 21 Nov 2012 00:42)
azt meg nem tudom elképzelni, hogy ez a kesztyű hogy védené a bütyköket, mikor gondolom nem illeszkedik tökéletesen a kezedre, szóval minden egyes ütéskor valamennyire elcsúszik a kesztyű a bütyködön, szép lassan ledörzsölve a bőrt
de szólj, ha nincs igazam...
egy műtőskesztyű nyilván tökéletesebben illeszkedne, de szerintem ez is nagyon profi.
nem csúszik el egyáltalán, nem dörzsöli a bütyköket. (igaz, nekem a fentebbi székely kesztyű is megfelelt ^^) biztos kemény a bőröm.
anno bútorok cipeléséhez és kutyázáshoz (őrző-védő sport) vettem a kesztyűt (amúgy igen, munkás kesztyű), hogy egyben maradjon a kezem. talán már több, mint négy éves, de nagyon jól bírja.
húzódzkodót és tolódzkodót is kényelmes vele fogni. mosható.
pár hete próbáltam ki, hogy milyen benne zsákolni és nekem bejött, hogy nem merevíti a csuklómat egyáltalán. (és a bütykök is védve vannak)
kvázi, nem veri át a kezemet. olyan benne ütni, mint csupasz kézzel.
/e: hüvelykujj mellett frottír izzadtságtörlő és az érintőképernyős telefonokat is lehet benne kezelni, tehát tudok stopperolni, etc. e/
miben tudna hát többet nyújtani egy másik kesztyű?
(ja és szerintem mindegy, hogy egy kesztyűt milyen céllal árulnak, ha tökéletesen kielégíti minden igényemet)
This post was edited by TassassinHc on Nov 20 2012 06:17pm