Frissítettem az S2 firmjét az officiali JB-re (természetesen wanamlite rom)
Valószínű nem valószínű, h végleges a váltás, nem szívesen hagyom ott az atomstabil ICS-t.
ami szar:
- notification bar lehúzás után a toggle-k jobbról balra beúsznak, kurva idegesítő :@ szerencsére az AIO mod kikapcsolta, remélem JKay framework is ezt teszi majd.
- nincs flash (miért kellett....?! ja igen html5... persze mindenhol az van már, csak én nem látom)
- siyah kernel (valószínű nem, vagy csak nagyon ritkán lesz hozzá update) a jelenlegi beta verzió nem támogatja a dualbootot és rebootnál néha elvesznek a kernelbeállítások, sőt a tweakek
nagy része
nem hajtódik végre a startnál. Dorinmax kerneljét még nem próbáltam,(siyah alapú kernel) ő még aktívan fejleszt S2-re.
- nincs hozzá JKay framework (de már dolgozik rajta

)
- akksi idő egyenlőre elég szar, bár nem kapcsoltam ki a google now-t, ami állítólag igencsak eszi, meg amúgy is csak 1 napja van fent, nem mérvadó még annyira.
- pár app nem megy rajta, pl.: root ununstaller
- AIO mod: nem lehet állítani a kinézetét, óra pozícióját, buzis toggle ikonok
ha még találok valami bugot/idegesítő dolgot postolom (inb4 nocare)
ami jó:
- pár parasztvakító feature: smart stay, smart rotate
- AIO mod (long press to kill app, nem ébreszti fel at elót is küld értesítést ha 15-5% az akksi, állítható toggle sorrend, stb)
- siyah kernelben működik a BLN (villognak a gombok ha jön valami értesítés de a teló alvó módban marad, nem eszik akksit)
- samsung features: power button ends calls, flip to mute (music/call, if creen on scree, swipe to call/sms) bár ezek nagy részét tudja az ICS is.
- blocking mode: nem kell már külön app az időponthoz kötött profilváltáshoz (tök jó, hogy lehet kontaktot/appot hozzáadni kivételekhez, de az időt nem lehet napokra bontani, csak x-y óra
között vagy mindig :/)
- kamera app skkal gyorsabban készít képet és menti el
- gyári fm app képes felvenni az adást
több dolog nem jut eszembe
más:
pera nem támogatja a flasht

bár a tördelésen és a home screenen kívül nincs benne jó. utálom hogy pl megszakítja a letöltést egy idő után ha off a kijelző, vagy ha nem exittel lépek ki benne rohad a ramban
sajna más böngésző meg a szövegtördelést, kivéve a naked browser(szarabb minőségben), de ami az operában jó (homescreen) az a nakedben szar :/
dolphin támogatja a flasht, tetszik is, de nem tördel :/ (talán van hozzá valami plugin)
ilyen FF chrome +többi szar kapásból uninstall, c kategóriás böngészők droidon...
valakinek valami 5lete böngészőre?
így néz ki most:
http://img442.imageshack.us/img442/1121/shot000001h.jpgjobb felső sarokban az a power gomb offolja a screent, kár hogy van rá vidget, amit már gecire megszoktam

a bal házacska meg a homescreenre ugrik (Y)
This post was edited by Akizk on Feb 5 2013 02:00am